Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bilgisayarı prize takılı vaziyette kulandığım zaman fişin üzerindeki adaptör aşırı derecede ısınıyor öyleki, geçengün kanepenin üzerine koymuştum adaptörü iki üç saat bilgisayarla uğraştıktan sonra farkettimki adaptörü koyduğum yerde kumaşın rengi değişmiş elime aldığımda da birhayli sıcaktı. bu durum normal mi? sizde durum nasıl acaba? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsamil

merhaba arkadaşlar bi sorum olucak bu word power point açtığınızda çıkan sınırlı kullanım uyarısıı nasıl çözdünüz on kere girme hakkım olduğunu söylüyor...alttaki etiketteki şifreyi gir dediler teknosadan ama olmadı yani bu dneme sürümü mü oluyo lisanssız yada bu on kere girdikten sonra noolcak anlayamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (bütün sayfaları okudum iki günümü aldı keşke sizler kadr hakim olabilsem bu olaya ama cahiillik kusruma bakmayın)

60 günlük deneme sürümü.
    alttaki etiket vista'nın keyi onunla alakası yok ancak yapmadığım için hiç bilmiyorum ama orda bir yerlerde 60 günlük deneme sürümü keyi alman için yazan birşey vardır.

• teşkkrler quentin ama bu 60 günün sonunda neolcak anlamadım bu programları nasıl kullanıcaz...
  • quote:

teşkkrler quentin ama bu 60 günün sonunda neolcak anlamadım bu programları nasıl kullanıcaz...

office 2007 programı zaten ayrı alınan bir programdır. O sadece deneme sürümüdür eğer kullanacaksan satın alman gerekir...
  • Adaptorlerin ısınması gayet normal. Bu neredeyse her markada boyledir. Daha once daltron, hp pavilion seriside inceleme fırsatım olmuştu birazda kullanmıştım ve adaptorler el yakacak seviyeye geliyordu neredeyse. Su an pil dolu ver sarjdan pille birlikde kullanıyorum acalı 30 dk oldu ve ısı normal. 2-3 saat ve uzeri kullanımda baya ısınıyor tabi. Bu herpsinde boyledir. Seninkinde sorun varmı bilemiyorum ama cok ısınması normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: lars001

arkadaşlar, bilgisayarı prize takılı vaziyette kulandığım zaman fişin üzerindeki adaptör aşırı derecede ısınıyor öyleki, geçengün kanepenin üzerine koymuştum adaptörü iki üç saat bilgisayarla uğraştıktan sonra farkettimki adaptörü koyduğum yerde kumaşın rengi değişmiş elime aldığımda da birhayli sıcaktı. bu durum normal mi? sizde durum nasıl acaba? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• Arkadas bir acer kullanıcı olarak gereken cevabi vermiş zaten saolsun. Dediği gibi ucretli bir programdır ve 60 gunluk deneme surumu ile birlikde yuklenmiştir bilgisayarlarımıza. Sonrada kullanamak için parayla alman gerekir. Su an bunlarda da varmı bilemiyorum ama eski programların keyleri internette vardı ve satın almadan rahatlıkla programı bulup keylerini girerek kullanıyorlardı. İllegal yontem oldugu için birşey diyemiyorum. Ama internette biraz arastırırsan anlayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

quote:

teşkkrler quentin ama bu 60 günün sonunda neolcak anlamadım bu programları nasıl kullanıcaz...

office 2007 programı zaten ayrı alınan bir programdır. O sadece deneme sürümüdür eğer kullanacaksan satın alman gerekir...

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Adaptorlerin ısınması gayet normal. Bu neredeyse her markada boyledir. Daha once daltron, hp pavilion seriside inceleme fırsatım olmuştu birazda kullanmıştım ve adaptorler el yakacak seviyeye geliyordu neredeyse. Su an pil dolu ver sarjdan pille birlikde kullanıyorum acalı 30 dk oldu ve ısı normal. 2-3 saat ve uzeri kullanımda baya ısınıyor tabi. Bu herpsinde boyledir. Seninkinde sorun varmı bilemiyorum ama cok ısınması normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: lars001

arkadaşlar, bilgisayarı prize takılı vaziyette kulandığım zaman fişin üzerindeki adaptör aşırı derecede ısınıyor öyleki, geçengün kanepenin üzerine koymuştum adaptörü iki üç saat bilgisayarla uğraştıktan sonra farkettimki adaptörü koyduğum yerde kumaşın rengi değişmiş elime aldığımda da birhayli sıcaktı. bu durum normal mi? sizde durum nasıl acaba? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

arkadaşın dediği doğru zaten çok ısındığında belirli bir sıcaklıkta kalıyor.. daha fazla ısınmıyor.
    korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum.

Ama eğer mümkünse başka bir adaptörlede denemeniz daha kesin sonuca ulaşmanızı sağlar.

• benim adaptörüm sadece ılık oluyor.kışın konulduğu yerin rengini değiştirecek kadar kesinlikle ısıtamaz.servise göstermelisin.
  • Harici ses kartı kullanan varmı arkadaşlar.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

benim adaptörüm sadece ılık oluyor.kışın konulduğu yerin rengini değiştirecek kadar kesinlikle ısıtamaz.servise göstermelisin.

ya o belkide kumaşın kalitesinden falan renk deiştirmiştir hem adaptör falan patlamaz zaten çok ısınsa bile heralde

• Hakikaten adaptör çok ısınıyor.Annem sabah açmış makineyi akşama kadar açık kalmış eve bi geldim adaptör yandı yanacak.Benim bir arkadaşım TOSHİBA kullanıyor inanın bizimkinin 1 saate yaptığı adaptör ısısını o makine 10 dakikada yapıyor.Daha kötüleri de var yani...
  • takmayın kafaya bu kadar bırakınız ısınsın efendiler aynısı bendede var en fazla olacağı makineniz yanar güme gider ben hepinize alırım birer tane daha:))
  • adaptör ısınmasını kafaya takmayın her adaptör ısınır siz hiç atari oynamadınız mı
  • teşekkürler quentin ve virtue 60 günlüğün keyini buldum sonrada yapcaz bişiler saolun...
  • Arkadaşlar bu laptopun dvd rw ında sorun yaşayan varmı ben ve bir arkadaşımdada aynı sorun var birçok dvd yazma programını yüklememize rağmen dvd yazamıyo tam yazmaya başladığı anda hata verip dvd yi çıkartıyor, okumada sorun yok, cd de yazabiliyor neden olabilir?
    diğer bi sorum da bilgisayarı ilk haline getirmek için alt+f10 tuşuna basılıyormuş açılışta basıyorum ancak yinede windows açılıyor (bios tan D2D açık) hard diskteki o bölüm için ayrılmış F: sürücüsüde duruyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay2254 -- 22 Kasım 2007; 19:44:25 >
  • Dvdlerini neden yazmaz anlamadım. Ben hic dvd yazdirmadim ve nero gibi programda henuz yuklemedim. Birlikde gelen yazım programını kullanıyorum, cd yazdırdim bir kac defa ve sorun cıkmadı. Daha once Buckup almıştım dvd ile sorunsuzca 4 dvd yi yazdı. Sende Sorun ne olabilir anlamış değilim. Yanlız su var dvdmiz cd seciyor malesef. Masa ustunde denediğim dvd yi bunda acamıyorum program yanit vermiyor diyor ve donuyor. Cd de dvd de sorun var desem diğer bilgisaylarda calışıyor.

Coğu mp3 cdlerimi kopyalayamadım cd sectiği için.

Birde backup için acılışta Fn + f10 diye biliyorum ben. Alt + f10 mu bilemiyorum. Şimdilik gerekmedi cok sukur. Bence birde oyle dene...

• quote:

Orjinalden alıntı: albay2254

Arkadaşlar bu laptopun dvd rw ında sorun yaşayan varmı ben ve bir arkadaşımdada aynı sorun var birçok dvd yazma programını yüklememize rağmen dvd yazamıyo tam yazmaya başladığı anda hata verip dvd yi çıkartıyor, okumada sorun yok, cd de yazabiliyor neden olabilir?
    diğer bi sorum da bilgisayarı ilk haline getirmek için alt+f10 tuşuna basılıyormuş açılışta basıyorum ancak yinede windows açılıyor (bios tan D2D açık) hard diskteki o bölüm için ayrılmış F: sürücüsüde duruyo)

ben de 2 tane dvd yazdım bi sorun olmadı..nero faln da yok ama...ARkadaşım recovery cd si yaptın mı evetse bi de onunla dene

• ya millet bizim bu bilgisayar CRYSİS oyununu kaldırır mı ya var mı oynuyan falan...Bende alcam bu oyundan fakat bazı sorunlar var gibi..mesela ekran kartı 256 mb olmalı bizimki 128 mb falan....yorumlarınızı bekliyorum .....
  • Crysis oyununu ben arastirdim biraz, bende almayı dusunuyorum, millet internetten torrent olarak yukluyor gerci ama napalim bizim kotamiz belli.

Ati x1300 ekran kartı ile minimum ayarlarda calıştırdığını okudum. Ama 128 Mb felan bir uyarı gormedim. En az 256 istiyorsa biraz sıkıntı olur gibi, ama 1300 olması calıştırır demektir. Bir kaç hafta sonra hallederim sanırım bu işi, benden önce deneyen olursa sonucu yazarsa sevinirim. Merakla bekliyor olacağiz.
  • crysis düşük ayarlarda çalışıyor fakat yeterli performansı vermiyor.low da oynamanın bir anlamı yok o zaman aynı far cry gibi görünüyor.pc çalıştırmasa bile bu oyunu destek için alalım bir köşede dursun.

cod 4 ün demosunu indirdim, ilk başta hayal kırıklığına uğradım.son ayarlarda çok kötüydü.biraz ayarları düşürdüm yine yeterince iyi değildi.son sürücüleri indirmek istedim ama ati mobil kartlar için üreticiye yönlendiriliyor.acer da yeni sürücü çıkartmamış.bu nokta da bir program bize yardımcı oluyor.bu program sayesinde son çıkan masaüstü kartların sürücülerini mobil kartlara uygun hale getirebiliyoruz.son sürücü sayesinde performasnı gözle görülür derecede arttı diyebilirim.

site bu:
    http://www.driverheaven.net/modtool/

isteyen ingilizce açıklamaları okuyarak yapabilir ben kısaca anlatayım.

1.microsoftun sitesinden MSXML 4.0 eklentisini indirip kurun.(üzerinde tıklayınca microsoftun sitesine gider)

2.vista kullanıcıları kullanıcı hesabı denetimini(uac) kapatmak zorundalar.bunun için başlatı tıklayın, sonra yukarıdaki kullanıcı resmine tıklayarak kullanıcı hesabı penceresini açın."Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni Aç veya Kapat" yazan linki tıklayınca çıkan pencerede işareti kaldırıp onaylayın ve pc yi yeniden başlatın.

3.ati nin son sürücülerini indirin.burayı tıklayın (vista için)

4.sürücü inince çalıştırın.dosyaları c:/ATI/SUPPORT dizinine çıkartmaya(extract) başlar.bu işlem bitince kurulumu iptal edin.

5.burayı tıklayarak "mobility modder" programını indirin ve bir klasöre çıkartın.daha sonra programı çalıştırın ve hedef dizin olarak şu yolu "C:\ATI\SUPPORT\7-11_vista32_dd_ccc_wdm_enu_54440" gösterin ve "modify" butonuna tıklayın.işlem tamamlanana kadar bekleyin bitince programı kapatın.

6.şimdi " C:\ATI\SUPPORT\7-11_vista32_dd_ccc_wdm_enu_54440 " dizinine gidin ve setup.exe yi çalıştrarak ati catalyist kurulumuna başlayın.kurulum sırasında bu sürücü imzalanmamış gibi bir uyarı verirse yine de yükleyi seçmek gerekiyor.bazı hatalar verebilir bu önemli değil.

7.kurulum bitince pc yi yeniden başlatın.son sürücü yüklenmiş oldu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.