Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiorum ama bende 3.10a varken bilgisayarım özellikler diyince 1799 diyodu + f2 den biosa girince bilgisayarın hızını saçma bi sayı söylüuodu 22000 falan yazıodu.. 3.10b yapınca hem bilg. özelliklerde 1.9 hem biosta 1.9 yazdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo0

bilmiorum ama bende 3.10a varken bilgisayarım özellikler diyince 1799 diyodu + f2 den biosa girince bilgisayarın hızını saçma bi sayı söylüuodu 22000 falan yazıodu.. 3.10b yapınca hem bilg. özelliklerde 1.9 hem biosta 1.9 yazdı..

3.5 olanıda yükledim o da 1950 mhz gösteriyordu.çok da önemli bir şey değil sanırsam.
  • tmm :) en soğuk tutan biosu bulursan haber ver bende onu yükleyim gelince bilgisayar hangi akla hizmetse 3.09 ne güzel duruyodu gereksiz yere bios update yapınca böyle oluyo..
  • quote:

tmm :) en soğuk tutan biosu bulursan haber ver bende onu yükleyim gelince bilgisayar hangi akla hizmetse 3.09 ne güzel duruyodu gereksiz yere bios update yapınca böyle oluyo..

3.5 den aşağısını yüklersen pc gidebilir aman ha.eski bioslar bizim işlemcileri tanımayabilir.3.5 de aynı.zaten 3.09 hiç bir yerde yok.galiba makineye özel yapmışlar keşke hiç dokunmasaydık
  • servise sormak lazım 3.09u.. bu ısınma probleminden kurtulamassak yazın artık 90 derecede çalışır bunlar bu soğukta böylelerse
  • quote:

servise sormak lazım 3.09u.. bu ısınma probleminden kurtulamassak yazın artık 90 derecede çalışır bunlar bu soğukta böylelerse

benim de korkum o zaten.kışın neyse de yazın ne olur bu makinenin hali.üstelik antalya da yaşıyorum

• beyler benim soruya cevap veren yokmu bi yardım lutfen .. konu ile bilgisi olan yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloğuz -- 4 Şubat 2008; 10:10:05 >
  • positron şu acerden istekmi yapsak biz bios için :) bak şöyle biyer buldum e-mail gönderiosun sorunların için acer e galiba ing. ben yazdım bişiler 3.09 için sende yaz istek sayısı artınca koyarlar heralde... http://acer.custhelp.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: maloğuz

beyler soruya veren yokmu bi yardım lutfen .. konu ile bilgisi olan yokmu.

sorun vistaya nasıl geri döneceğin hakkındaysa ben defalarca bu konuyu yazdım.recovery düzeltmeyi de yazdım.topu topu 10 sayfa var.eğer göz atarsan bulacaksın.

quote:

positron şu acerden istekmi yapsak biz bios için :) bak şöyle biyer buldum e-mail gönderiosun sorunların için acer e galiba ing. ben yazdım bişiler 3.09 için sende yaz istek sayısı artınca koyarlar heralde... http://acer.custhelp.com

link için teşekkürler.ben de bir şeyler yazdım.ingilizcem hiç de iyi değil umarım anlayıp yardım edebilirler.

• merhaba arkadaşlar bilgisayar vista yüzünden çok kasılıyor oyunlardan verim alamıyorum masaüstünde iken bile ram kullanımı 900mb bu sizce de fazla değil mi??
    ayrıca xp kuran arkadaşlarıma soruyorum: ben acer'ın sitesine girdim xp için olan bütün driver'ları indirdim hangileri bizim A5015 için geçerli yani xp'yi kurduğumda o driver'lardan hangilerini yüklemeliyim??
    son olarak orda Empowering Technology programlarını yüklemez isem bir sorun olur mu??

vereceğiniz cevaplar şimdiden teşekküler...
  • ya arkadaşlar bilg. xp yüklü. cd yazabildiğim halde dvd yazamıyorum hata veriyor. sorun ne olabilir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream25

ya arkadaşlar bilg. xp yüklü. cd yazabildiğim halde dvd yazamıyorum hata veriyor. sorun ne olabilir???

cd, dvd yazdırmak için hangi programı kullanıyorsun; nero kullanmanı öneririm... pm atarsan (full) download linkini verebilirim....
  • quote:

ya arkadaşlar bilg. xp yüklü. cd yazabildiğim halde dvd yazamıyorum hata veriyor. sorun ne olabilir???

hımm.. birde yazmayı unuttum; kullandığı dvd'lerde hata olabilir benimde başıma geldi fujifilm dvd+r yazdıramamıştım birkaç farklı markayı denersen olumlu sonuç alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

merhaba arkadaşlar bilgisayar vista yüzünden çok kasılıyor oyunlardan verim alamıyorum masaüstünde iken bile ram kullanımı 900mb bu sizce de fazla değil mi??
    ayrıca xp kuran arkadaşlarıma soruyorum: ben acer'ın sitesine girdim xp için olan bütün driver'ları indirdim hangileri bizim A5015 için geçerli yani xp'yi kurduğumda o driver'lardan hangilerini yüklemeliyim??
    son olarak orda Empowering Technology programlarını yüklemez isem bir sorun olur mu??

yaa arkadaşlar, ne zaman cevaplayacaksınız yarın makineyi arkadaşıma götüreceğim...
    birde şey var 'empowering technology' menüsündeki dosyaları da indirdim,
    bios 3.10 indirdim doğru mu yaptım???

• quote:

quote:

cd, dvd yazdırmak için hangi programı kullanıyorsun; nero kullanmanı öneririm... pm atarsan (full) download linkini verebilirim....

nero 7 yüklü

dvd markası nortech

• quote:

quote:

hımm.. birde yazmayı unuttum; kullandığı dvd'lerde hata olabilir benimde başıma geldi fujifilm dvd+r yazdıramamıştım birkaç farklı markayı denersen olumlu sonuç alabilirsin

şuan hangi dvd ye yazıyorsun? markasını alabilir miyim??
  • quote:

quote:

quote:

nero 7 yüklü

dvd markası nortech

o markayı ilk defa duydum başka dvd'ler deneyebilirsin.. eğer olmazsa forumdaki üstadlarımıza danışmanı önermektan başka çare kalmaz

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bilgisayar vista yüzünden çok kasılıyor oyunlardan verim alamıyorum masaüstünde iken bile ram kullanımı 900mb bu sizce de fazla değil mi??

yaa arkadaşlar, ne zaman cevaplayacaksınız yarın makineyi arkadaşıma götüreceğim...
    birde şey var 'empowering technology' menüsündeki dosyaları da indirdim,
    bios 3.10 indirdim doğru mu yaptım???

daha iki sayfa önce vista da ram konusunu senin soruna göre yazmıştım.xp driverlarını nereden bulacağını da yazdım.xp nin avantajı olmadığını da yazdım.
    şu son sayfadaki üst mesajlara bakarsan 3.10 biosu indirmeyin diye bas bas bağırdığımızı da görürsün.
    aynı şeyleri tekrar tekrar yazacaksak forum niye var?

• bana yazabildiğiniz dvd markalarını söyleyebilir misiniz??
  • quote:

quote:

quote:

şuan hangi dvd ye yazıyorsun? markasını alabilir miyim??

fly ( dvd-r ) kullanıyorum. teknosa'dan 25 tanesini 9.90'a almıştım... dvd'leri başarı ile yazdırdım..

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.