Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (36. sayfa)
-
-
5500u ve gtx 1650 sini 13.500 e aldım yılbaşından hemen önce. kasa 2-3 mm daha kalın ve derinlik 2 cm kadar uzun. 200 gr kadar ağır.
işlemci %20 kadar daha düşük performans sergiler ama pil kapasiteleri aynı ise bakmadım işin doğrusu bu daha uzun süre şarjda götürür. işlemcisi 10-25 watt.. 1240p yanılmıyorsam tipik 28 ama 64 e kadar çıkıyor. -işte pili yiyen bu- :)
zaten acer bizim 1240p li modele 8 saate kadar derken buna 10 saate kadar diyor
5625u az daha performanslı şarjı düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 13 Ocak 2023; 13:20:55 > -
Ben bunu aldım şimdi buna uygun RAM arıyorum. Bilen varsa sevindirim. Kasası bu modelden biraz daha farklı ve ekstra hdd slotu yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cpu-z indirin, görürsünüz. ram i %99 3200 mhz cl22
kingston bendeki
-
Ürünü 14.300'e aldım indirim zamanında. Ekranda ölü piksel, ışık sızması yoktu. 8gb ram + 1 TB Kioxia Exceria G2 ilave ettim. Tasarım ve malzeme kalitesi sade ve premium havasında. Wifi bağlantı kopma sorunu oluyordu, Kablosuz Ağ bağdaştırıcısının aynı modelinin Lenovo driverını yükledikten sonra problem kalmadı. Şu an problem diyebileceğim(ki benim için problem değil) hafif bir coil whine'a benzer basedilen elektronik benzeri ses var ara sıra, bir de batarya performansı daha iyi olabilirdi. Bunlar sorun değilse harika cihaz.
Şu an R5 5625U 'lu modeli var amazonda indirimde. 14-15 bin bandında, o da tercih edilebilir.
Daha iyi seviye bir laptop alınacaksa işlemci ve ekran kartı tarafında en az core i5-12500H ve RTX 3060 bakmak gerekir ki onlar da min. 6-7 bin daha yüksek fiyatta.
-
https://www.incehesap.com/hikvision-s1-hked4162cab1g4zb1-ddr4-cl22-ram-fiyati-60406/
Bu ram neredeyse 8gb parasına satılıyor. Uyumsuzluk olmasa alacaktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kağıt üstünde özelliklere bakınca uyuyor aslında ama sanırım alıp deneyen olmustu ve uymadığını yazmıştı değil mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar işlemci tam kapasite çalışmıyor bazı programlarla 3.2 ghz lere sabitledim fakat yayın yapıcam tiktok live ile lol ü açınca 1 ghz lere düşüyor 1 i kapanınca durum düzeliyor çözemedim
ben kingstonu 430a aldım. crucial garaj onlineda 455. crucial kingstondan daha verimli çalışır diye tahmin ediyorum. acaba iade edip crucial mı alsam?
-
İşte ondan dolayı çekiniyorum ama bir yanımda belkide yanlış taktı, belkide ona gelen ram sıkıntılıydı diyor.
Dediğiniz gibide olmuş olabilir hocam taktığınızda uyum saglamazsa iade edebileceğiniz bir yerden alıp şansınızı deneyebilirsiniz aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 13 Ocak 2023; 16:25:5 >
Hocam bizim cihaz aynı olmuş ama böyle olmaz ki
Hocam bataryanın güç kablosu bataryanın üst kısmındaki siyah bantın altındaki mi yoksa şeffaf bantın altındaki mi biliyor musunuz? İşlem yaparken gücü kesmek için hangisini çıkarmak gerekli.
-
Kingston’ı nereden 430’a aldınız? 475’ten aşağı bulamadım. Crucial CT8G4SFRA32A 455 tl garajonline’da onu almayı düşünüyorum. garaj online - teknoloji bu garajdaCrucial CT8G4SFRA32A 8GB 3200MHz DDR4 CL22 SODIMM Dizüstü Bilgisayar Bellek En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajlarıhttps://www.garajonline.com.tr/crucial-ct8g4sfra32a-8gb-3200mhz-ddr4-cl22-sodimm-dizustu-bilgisayar-bellek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 13 Ocak 2023; 17:8:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben amd ryzen 5 5625u işlemcili olanı aldım da bu cihazın bataryası günlük internet vs. kullanımda kaç saat gidiyor? Yorumlarda bataryanın kötü olduğunu okudum da canım sıkıldı siparişi iptal Mi etsem diye düşünüyorum. Oyunda az gitmesi normalde internet, video, office’te filan bari 4-5 saat gider diye bekliyordum. Sitesinde 10 saat gider yazıyordu.
amazondan aldım. bir ay önce 470e satıyordu amazon kupon ile aldım 430a. ama crucial daha iyi mi çalışır yoksa kingston kalsın mı karar veremedim açıkcası.
-
Ram’i kendimiz takabiliyor muyuz şimdi yoksa servise mi göndermek gerekiyor? Açınca garanti bozuluyor mu hala?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 13 Ocak 2023; 18:42:17 >
Siyah pil, şeffaf klavye
Sağ olun hocam bende ram takarken siyahın altındaki soketi çıkarmaya çalıştım ama beceremedim bantın yapışkanıda yapıştırmıştı biraz sanırım çıkmadı yerinden ama doğru yeri denemişim demekki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 13 Ocak 2023; 23:9:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X