Ekrana hava üfleme durumu lenovo y5070 bilgisayarımda da vardı 7 senedir hiç problem olmadı. İlk alırken onda da aynı durumu düşünüp almıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (38. sayfa)
-
-
Harici ekran kartı devreye girince tüm laptoplarda fan çalışmaya başlıyor. Gta 5 oyununu hiç oynamadım ancak daha yüksek fps almanız gerekti diye düşünüyorum. Sanırım 72 gb boyutunda bir oyun. Ben world of tanks oynuyorum 92gb boyutunda fps sabitlemezsem 140-150 fpslere çıkıyor. Ben sessiz bir oyun için ultra ayarda 60 fps ile sınırlandırdım. Aradaki farkı benim gözüm algılamıyor en azından sessiz oyun oynamanın keyfini çıkartıyorum. Ram eklediniz mi bilmiyorum eğer eklemediyseniz ram takviyesinden sonra fps daha da yükselecektir.
Kısaca eğer fan sesinden rahatsız olanların nvidianın programından fps sınırlaması yapması fan sesi olmadan oyun oynamalarını sağlayacaktır. Son olarak harici ekran kartı devreye girince fanı sesli çalışmayan laptop ben görmedim. Bu bilgisayar bana göre fiyatına kıyasla harikulade bir makine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
siz qwe tuşlarının oradan gelen cızırtı sesini alıyor musunuz?
-
Quick access normal moda geçince bilgisayar uyku modundaki fan çalışma sesi gitti. Normal mod sessiz moda göre daha sessiz çalışıyor :) Bu arada boş ssd slotu için kendimi tutamadım ve haftasonu indirimden kc3000 1tb ssd aldım. Mevcut 512 liği gen3 slota geçirip yeni geleni gen4 slotta kullanacağım.
-
Hafta sonu indirim mi vardı. Güzel ssd. Kaç liradan kaçırdık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1999 TL . Axess ile 175 TL chip puan aldım. 1824 TL ye gelmiş oldu. 6 taksitle..
Şarj kablosu takılı değilken kulağımı dayarsam hafif var. Açıkçası bariz gelmiyor.
Ses muhabbeti net ramden geliyor. Bugün photoshopta çalışma yaparken fark ettim. Pikselleri boyamaya başladığımda her boyama komutunu verdiğim sırada yani mause sol tık yaparken o qwe harflerinin oradan cıs cıs ses geldi. Özellikle ramde işlem yaparken belli ediyor kendini.
Hocam PC konf. Intel mi klavyeden ses duyanlar.
@baris.s
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İntel, amdninde farklı olduğunu sanmıyorum ama.
Ben amd olanı kullanıyorum benimkinde öyle bir ses yok. Bu arada intel olanlar micron marka RAM var benimkinde Samsung marka var mesela eğer sesin kaynağı ram’se farklı bir ram ile de deneyin. Ben de n11’den 8gb Crucial CT8G4SFRA32A model RAM aldım ekstradan cihaza, içindeki Samsung 100 tl pahalıydı ondan Crucial’ı seçtim umarım Samsung RAM ile uyum sorunu çıkmaz satıcı iade de sorun çıkarıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 18 Ocak 2023; 19:39:52 >
Ryzen 5500u’lu 42g’si Vatan bilgisayar’da 13500’e düştü almak isteyen kaçırmasın.
www.vatanbilgisayar.comAcer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-7-5-nesil-ryzen-5-5500u-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-freedos.html
5625u’lu modelle 5500u’nun karşılaştırması
https://www.epey.com/laptop/karsilastir/784809-814991/acer-aspire-7-a715-42g-r016_acer-aspire-7-a715-43g-r233/
Sizce 14800’lük olanı iade edip bunu almaya değer mi? Arada 1300 tl fark var ama benimki daha iyi donanım olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selamlar herkese. Yeni kc3000 1tb disk aldım ve cihaz içinde gelen micron ssd ile yerlerini değiştirip sıfırdan win 11 kurdum. Eski diskide silip yedek disk yaptım. Bu işlemlerden önce acer care center kuruluydu ve şarj %80 sınırı ayarlamıştım. Sıfırdan temiz win 11 kurdum ve bu sefer acer care center kurmadığım halde pil yine %80 şarj sınırına kadar şarj oluyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Sanırım program bu ayarı windows içinden yapmıyormuş. Biosa bir şekilde bu bilgi yazılmış ancak biosta böyle bir ayar göremiyoruz sanıyorum. Bu konuda detay bilgisi olan var mı?
-
Bios u default ayarlarıyla kaydettiniz mi?
Center ı kurup.. 80nayarını kapatın bakalım şarj ediyor mu 100 e kadar edince kaldırın vb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Ocak 2023; 9:3:47 >
Ben şimdi baktım, 14.999 olarak görüyorum.
Bahsettiğiniz fiyata düştü ise umarım değerlendiren olmuştur, zira o fiyata kaçmaz. Neredeyse aynı sistem ve harici ekran kartı olmayan pc'ler o para.
Yalnız o modelde de ekran 144 Hz'mi acaba? İnceleme videosu koymuş Vatan, orada gördüğüm kadarıyla 144 Hz sticker'ı yoktu.
-
evet dün gece indirime girdi 144hz ips ekran. Bu arada Acer'a ram ve ssd değişimi için mesaj atmıştım dönmüşler. SSD ve RAM değişimi garantiyi bozmuyor.
-
Harika fiyatmış gerçekten, daha bu seviyeleri görebilir miyiz bilmiyorum.
İşlemcisi i5-1240p ve R5 5625U'ya nazaran biraz daha zayıf ama yine de üzmez.
Aspire 7 serisi; fiyat, performans ve kalite anlamında çok dengeli ve başarılı cihazlar olmuş bence. Bu serideki makul fiyatların, rakip ürünlerin fiyatlarının düşmesinde bile etkisi olduğunu düşünüyorum. Velhasıl, ben senden razıyım Acer.
-
Arkadaşlar işlemci ve ekran kartı sıcaklığı kasan oyunlarda kaç dereceye çıkıyor? Bugün yarın alacağım acil destek lazım. Teşekkürler. 1240p ve 3050'li olan versiyonu alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 20 Ocak 2023; 1:43:56 > -
merhaba benim şarj takılı olduğu halde gelen ses aşağıdaki videoda mevcut bu ses rahatsız edici bir sese benziyor açıkcası. yani çok bilgim yok aslında ama normal gelmedi. ilerisi için sorun oluşturur mu bilemedim açıkcası. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
Fan sesi mi şu devre sesi mi
İçinize sinmiyorsa iade edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 20 Ocak 2023; 14:17:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X