fan sesi var ama cızırtı sesi de geliyor anlayamadım. sizlerde aynı şey mevcut mu? |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (39. sayfa)
-
-
Arkadaşlar fan ve cızırtı sesi herkeste mevcut. coilwhine diye geçer birçok elektronik cihazda olabiliyor, ses dışında bir zararının olduğunu görmedim.
Bu arada benim cihaz videoları youtubeda tam ekran açınca parlaklığı azaltıyor biraz. Adaptif parlaklık falan mı var bu cihazlarda? HDR modu diye bir Mod var onu mu kapatmamiz gerekli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrik takılı iken ya yok yada kulağımı dayarsam nadiren duyuyorum. Genelde normal deniyor. İntel sistemlerde daha çok gibi.
parlaklık sekmesini açın sağdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 20 Ocak 2023; 18:38:55 > -
Teşekkür ederim hocam duzeldi 🙏
Bendeki ses sizinkine benzemiyor. Sizinki farklı geldi video kaynaklı mı bilemedim. Benimki benzetmek gerekirse daha çok harddisk çalışma sesi gibi. Dikkat edersem duyulan bir ses.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kulağımı klavyeye yaklaştırdığımda sürekli bir cız cız sesi geliyor kesik kesik, açıkcası ben de bunu harddisk çalışma sesine benzetiyorum. ses rahatsız etmiyor ama bu normal mi değil mi onu anlamak istiyorum. bunun bir zararı yoksa boş yere birdaha değişimle uğraşmak istemiyorum..:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris.s -- 20 Ocak 2023; 19:58:29 > -
Windows update dışında ses driverı yükleyen var mi? Ses biraz az geliyor cihazda, acer true harmony açınca bir nebze artıyor ama o da sesleri çok yapay hale getiriyor.
ses yüksekliği cihaz olarak ortalama.. kaynak iyi ise iyi kötü ise az ses veriyor.. bazı arkadaşlar periyodik tık-tık diye ses geliyor kulaklıktan dediler.. jakı takarken çıtır çıtır parazit sesi geliyor dedi. ki doğru hafif oluyor gibi.. tak çıkar aşamasında..
ses kartını güncelleyebilirsiniz. ama setup dosyası yok, aygıt yöneticisinden realtek e çift tıklayın ve sürücü güncelleden yolu gösterin..
indirilen dosya x.cab dosyası dışarı ayıklamak lazım.. ayıklayamazsanız winrar kurup dışarı bir klasöre ayıklayın.
linkteki en üst dosya
-
Arkadaşlar bu Rami almıştım fakat 16 GB olanı alıcam o yüzden 440 TL ye satıyorum sorunsuz şuan takılı zaten istendiğinde söküp yollayacağım
https://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s88-p-HBV00000WMRXK?magaza=Alcamseni&url_src=and-product-detail
Hocam aşağıda belirtildi sanıyorum, ben amd varyasyonu kullanıyorum coil whine benzeri ses yok, bu durum yalnızca intel cihazlarda olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur hocam, konu başlığı intel olduğu için ben intel cihazları kastederek söylemiştim.
Şu hikvision rami deneyen başka arkadaş yok mu ? 799 liraya kadar düşmüş 16 gb versiyonu. Biri ben denedim oldu dese anında sipariş geçeceğim.
15 gün önce aldım ben iş nedeni ile kurulum yapamamıştım şimdi kurdum bendede alta sodla 1-2 cm kadar solda üstte de 1 cm kadar var siyah da görünüyor sıkıntı gibi ama çok büyük olmadığı için garanti ve değişim ile ugramaya gerek var mı acaba ? Bende muallak da kaldım.
-
Hocam değiştirseniz de aynı emin olun, sizdeki az bile çıkmış. Ips panellerde olmama ihtimali yokmuş bu olayın.
alttaki sızma ekranın önündeki koruma plastik çok basit hafif bastırınca gidiyor üstteki ise tam tersi bastırınca çoğalıyor bu kadar basit bir kasa olduğunuz bilsem pek bulaşmazdım aynı kasayı kullananlar kontrol edebilir mi acaba ? Amd modelinde de monitör çevresi aynı şekilde basit plastik mi?
-
evet bendeki de aynı sekilde hatta siyah ekrandayken tek elle bir köşeden tutup aşağı doğru kapağı kapatır gibi yapınca tuttuğum kısımda ekranın o yarısı komple sızıyor sarı sarı yine de kasa kalitesi HP'den geçince bana baya iyi gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator536 -- 22 Ocak 2023; 2:22:30 > -
Bugün gece çalışırken fark ettim, klavyenin qwe kısmından gelen ses mouse tekerleğini her oynattığımda geliyor. Yalnız web sayfası resimli bir web sayfası olmalı bu tür sitelerde scroll yaparken her tekerlek döndürmede bir cıslama geliyor qwe kısmından. Oynatmayı bıraktığımda kesiliyor. Sizde de böyle mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 23 Ocak 2023; 7:44:15 >
ben de ki ses sürekli var. mouse ile alakasız bir şekilde.
-
Kimsenin elindeki cihazı asla küçümsemiyorum ama bu tip cihazlar ucuz etin yahnisi maalesef. Elimde şu an 2 tane oyuncu laptopu var bir de 11 senelik cihaz. Hiçbirinden tarif edilen ses gelmiyor şükür. Ben direkt satardım, ses gelse dayanamazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X