Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unsafe shutdown ben de kontrol ettim dün 22 iken bugün 31 olmuş.. sanırım bu ekranın kararması bile oluyor mudur, emin değilim ama ayarlıyoruz ya ekranın ve disk in kapanma süresini, güç seçeneklerinde.. bence normal windowstan kapanmadan süre geçince windowsun disk i kapatması bile buna dahildir yada ekranı indirip uykuya geçirmek vb.. normalde ben laptop u çok nadir gerçek kapatırım. prize takılı iken diski kapatma seçeneği aktiftir bende. çünkü arka planda çoğu zaman tor-rent çalışır. bence bu bir sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 27 Ocak 2023; 7:56:24 >
  • cızırtı sürekli oluyor mu? yoksa başta olup kesiliyor mu?

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Ben ilk kez kontrol ettim. Yeni aldığım kingston kc3000 de 2 kez, bilgisayarla gelen micron da 42 kez güvenli olmayan kapatma raporlanmış.

• baris.s B kullanıcısına yanıt

Bu cızırtıyı bence çok önemsemeyin. Bildiğim kadarıyla (Acer sitesinde de yazıyor) termal performansı artıran bir hava girişli klavyeye sahip. Dolayısıyla bu hava girişi sağlayan delikler board içindeki cızırtıları duymamıza neden oluyor olabilir. Belki bir çok bilgisayarın içinde bu cızırtılar eser miktarda oluyordur ancak ses yüzeye çıkamayıp içeride kalıyordur.

• @baris.s Ses sürekli var ama kulağımı dayamadan duymuyorum. Geçenlerde çok bir sessizlik oldu o zaman biraz rahatsız etti ama laptopu kullanmıyorum bile doğru düzgün. Masaüstü kullanıyorum evde, bu cihazı bir nebze yedek şeklinde aldım. Coil whine sesine masaüstünden alışkınım, yıllar önce kullandığım ekran kartında vardı, şuanki ekran kartımda test uygulamasında falan 2000 fps verdiğinde bobinler ses yapıyor tekrar. Normalde bu olay şansa bağlı olur, bu cihazda kronik olarak var ve herkes farkında. Bence sese takılmayın, benim yaptığım upgradeler sonrası muadil cihazlar 20 bin seviyelerinde. O şekilde kendimi teselli ediyorum :)@nikflatron

• Bende unsafe shutdown 161 olmuş. Ben o kadar kapatma+restart yapmadım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu laptop için uyumlu 512GB yada 256 GB SSD önerebilir misiniz? Bildiğim kadarıyla normal SATA ssd slotu yok. Hangi tür SSD alacağıma dair bir fikrim yok.

• bendeki ses bu ve sürekli olan bir ses hiç gitmiyor. değişim istedim fakat tekrar kurulumlarla uğraşmakta istemiyorum açıkcası. videoda ki ses ile benziyor mu sizdeki ses

• Fallenpredator3 F kullanıcısına yanıt

Nvme ssd lerden istediğinizi alabilirsiniz. Okuma/yazma hızı ne kadar yüksekse fiyat da o kadar yüksek oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fallenpredator3 F kullanıcısına yanıt

yedek depolama için iyi ve yeterli..

green serisi en yavaş wd serisidir

ama en yavaş bile normal ssd den 2-3 kat hızlıdır

• Arkadaşlar benim cihazın fanı boşta şarjdayken bile çalışmaya başladı. Sessiz modda olmasına rağmen çok sesli, akşamları dizi izlerken fan sesinden hoparlör sesi duyulmuyor. Chrome'dan video/dizi izlerken bu kadar ısınıyor mu sizin cihazlarda?

• Predator536 kullanıcısına yanıt

Fn+f ile fan ayarı yapabiliyorsun. Bunun haricinde cihaz fan açıyor yani çok takılınacak bir konu değil. Ben arkada ps çalışması bırakıp mola verdiğimde fan sesini yan odadan duyabiliyorum. Boştayken ses pek gelmiyor ama.

• Laptopdaki ssd nin yazma hızı 3200 mb/s...

Bu ise 2400 mb/s. Ana disk yapacaksanız daha hızlı ve drami olan bir disk alın. 2. Slota yedek disk olarak takacaksanız iş görür...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.