merhaba arkadaşlar asus tuf gaminglerde baya indirim olmuş. çoğu sitede aynı satıcı var acaba bu laptoplar sorunlu laptolar olabilir mi böyle indirime girdi. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (46. sayfa)
-
-
Sayfa Acer Aspire 7 A715-51G alanların yardımlaşma sayfası. Nerden bilelim Asus laptop sorunlu mu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede indirime girdi?
bu var
bu var
bide bu var
trendyol.comASUS Tuf Gamıng F15 Fx506hc-hn375 Intel I5-11400h 8gb Ddr4 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6" Fhd 144hz Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-f15-fx506hc-hn375-intel-i5-11400h-8gb-ddr4-512gb-ssd-4gb-rtx3050-15-6-fhd-144hz-dos-p-455432672?boutiqueId=619416&merchantId=105919
-
Çok bir indirim göremedim eski işlemcili modelleri elden çıkartma çabası gibi geldi.2 nesil 1 nesil öncenin işlemcileri. Artı biz bu laptopları alırken 20 bine 3060lı r7 5600hli victus satıyorlardı.
piyasaya baktığım zaman aynı işlemcili ve ekran kartlı laptoplar çok daha pahalı
-
laptop kalitesi olarak 1. dell 2. hp 3. acer 4. asus gelir.. monster ise son zamanlarda aşırı pahalılaştı ve fp ürünü olmaktan çıktı.
bir de bunların serilerine bakmak lazım..
oyun müptelası değilseniz hesaplı bulduğunuz işinizi gören bir laptopu alabilirsiniz.
şuradan işlemci ve ekran kartı performans skoruna bakıp değerlendirebilirsiniz. 10. nesil i7 h işlemci, yeni bir i5 ile aynı performansı verebilir yada belki az daha iyi olabilir. burada öne çıkan eski i7 daha fazla ısınabilir.
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
PassMark Software - Video Card (GPU) Benchmarks - High End Video Cards (videocardbenchmark.net)
asuslarda uyumsuzluk problemleri çok çıkar. ekran hataları çok çıkar.. odtü bilgisayar mühendisliğinde okuyan öğrencimiz asus larda bazı uygulamalarda sıkıntı yaşadıklarınıda söylemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 18 Şubat 2023; 10:49:56 >
-
değerli yorumlarınız için teşekkürler. acer laptopta kalmayı düşünüyorum fakat burada iade edin demenizin sebebi bir sorun olabileceğini düşündüğünüzden dolayı mıydı?
-
hayır içinize sinmeyip sürekli şikayet etmeniz. sorun olacağını sanmıyorum. 2 yıl garantili ürün. 2 yıl birşey olmazsa merak etmeyin o ses kaynaklı sorun olmaz. laptop a bağlı harici diskiniz var mı ondan da ses gelebilir.
başka ram kombinasyonları denenebilir bir bilgisayarcıda. elinizdekilerle takas yapabilirsiniz.
-
Bendede ses geliyor dostlar hiç takılmıyorum teknolojik üründür sonuçta illa bir sorun çıkıyor ses dışında bariz olarak bir sorunu olmadığından ben kafaya takmadım alali 2 ayı geçti 400 saat kadar oyun 50 60 saat kadar normal kullanım yapmışımdır hiç bir sorun yaşamadım bence sese takılmayın unutun gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 20 Şubat 2023; 11:57:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her şeyi çıkardım laptoptan öyle açtım açar açmaz ses başlıyor ve sürekli var o yüzden tereddüt ettim. sizlerde sürekli değil ara ara olduğunu söylüyorsunuz.
-
Bendede sürekli var hocam ama hep aynı şiddette değil fanlar durunca bazen hiç gelmiyor kadar azalıyor bazı oyunlarda çok geliyor bazen daha az geliyor ama hiç tamamen gelmediği olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet doğru bende de aynı şekilde. neyse artık bu şekilde kullanmaya devam..
-
www.vatanbilgisayar.comAcer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i7-12700h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#yorumlar
Vatanda bu 22500e düşmüş hatta 30 dakikaya özel %5 indirim daha veriyor sepette 21375 gibi bir fiyata alınabiliyor. Bunu alıp elimdeki acerı 17000e okutma fikri gelmedi değil aklıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 21 Şubat 2023; 6:6:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
17bine nasıl okutacaksın
-
Bende ziraat ticari kart ta var. 20000 lira üstüne +2000 daha indirim yapıyordu vatanda. Sepete ekledim. Neredeyse alıyordum. 19375 liraya gelecekti... Sonra gerek yok dedim. Oyun oynamıyorum, ofis işleri için fazla gereksiz geldi.
-
Öyle bir şey olsa 2 tane alırdım ben. Gerçi bizim cihazların değeride düşmüş ben hala 16800 zannediyorum. 15e n11de satıyorlar. 3060 geleceğe yönelik daha iyi + i7 var yani daha ne olsun. Bende oyun oynamıyorumda renderda falan 3060 hakikaten iyi olurdu.
Benim gibi bios şifresini unutan olursa...
3 kere yanlış girince bir kod çıkıyor.
https://www.biosbug.com/
Bu sitede 8 veya 10 rakama göre olan link seçilip kodu girdiğinizde size bir şifre veriyor. O şifre ile biosa girebiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun...
o zaman bios şifrelemeye gerek yok
-
Win 11de rardan çıkardığım dosyayı anlık göremiyorum f5 yaptıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu problemi başka yaşayan var mı ? Birde wifi driverını güncelledim cihazın çekim gücü arttı. Normalde yan odadaki modemi 3 diş çekerken 4de sabitlendi. Fakat wifiler arası geçiş yaparken bir afallıyor, gecikiyor telefon kadar hızlı bağlanamıyor. Önceki sürümde hem bu vardı hem az çekiyordu önceki sürüm dediğim windriverda yüklü gelenden bahsediyorum. Telefonumda snapdragon wifi modemi var cat6 destekli saniyesinde bağlanıyor. Laptopta rahat 1 dakika beklrtiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X