win 11 pro kurun demiştim :) pro anahtarı çok nette.. neyse şu firmadan kullandım ben sorunsuz |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (48. sayfa)
-
-
sarja takılı değilken açılmıyordu laptop. ilk defa böyle oldu sonra aşağıdaki konudaki yorumu yaptım düzeldi .
"yanında pil amblemi olan bir delik var. cep telefonlarının sim yuvalarını çıkarmada kullanılan aparatı bu deliğe sokup içindeki düğmeye 5-10 saniye basılı tutarak statik elektriği boşaltınca düzeliyor."
https://forum.donanimhaber.com/yeni-aldigim-acer-aspire-7-a715-51g-laptop-fise-takili-degilken-acilmiyor--154456410
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 6 Mart 2023; 0:16:2 >
-
RTX 3050 GPU kullanımda değilken bile belirli bir miktarda güç tüketiyor. Bunu önlemenin, GPU'yu elle devre dışı bırakmanın bir yolu var mı acaba? Dışarıdayken pil tüketimini gereksiz yere artırsın istemiyorum.
-
nvidia denetim masasından otomatik seçeneğini değiştirirseniz belki düzelir denemedim hiç..
-
sağolasın buradan keyi alıp hallettim :)))
-
windows 10/11 pro kurun. hwid ile bir kere crackleyin. sonrasında ömür boyu pro lisansınız olsun. sonuçta ucuza satılan lisans anahtarları da son kullanıcı için satılan legal keyler değil.
-
Cihaza dün Lumion kurdum, baştaki sistem yeterlilik testi %40 verdi ekran kartı ve işlemci minimumu hallice geçiyordu biraz korkuttu açıkçası ama rtx3050 sandığımdan daha başarılı. İ5 1240pde cayır cayır render alıyor. Çok çok komplex bir proje yapmayacaksanız işi öğrenmek anlamında yeterli olacaktır mimarlık öğrencileri için. İş hayatında zaten masaüstü pc verirler render için ama all in one cihaz olarak başarılı yani parasının hakkını veriyor bu laptop. Artı ağırlığıda düşük diğer oyun laptopları 2.5 kg civarında bu 2.15 falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar oyunlardaki fps değerlerinizi yazar mısınız?
-
Ben şöyle bir hata alıyorum bilgisayar donup kalıyor kitleniyor yani hiçbir komut almıyor ve shut down yapmak zorunda kalıyorum
İ5 1240p tam performans çalışmıyor acer gücünü kısmış muhabbetleri var ne dersiniz bu iddialara ? İşlem gücü gerektiren pek bir şey yapmadığımdan ben anlamadım. Renderı falan ekran kartı alıyor zaten ondan da memnunum.
Doğru bilgi işlemci hiç 4 veya 4.4 GHz görmüyor.
İlk 4 çekirdek performans çekirdeği. Maks.4.3 ghz.. kalan 8 çekirdek 3.3 ghz de çalışır. 4 de sanal çekirdek var
8 gb ram yetersiz kalıyor 5 gb kafadan yiyor zaten. takviye için hangi rami almalıyım uyumlu olan öneri lütfen, link paylaşır mısınız
-
Çok yardımcı oldu teşekkürler
çoğu kişi crucial 8 gb 3200 mhz cl22 ram aldı..
-
Crucial 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 CT8G4SFRA32A Ram. bu mudur hocam?
-
evet
-
teşekkür ederim @mdmrx
-
Bu cihazın 16 GB RAM'li olan satılan modelinde 1 tane 16 GB RAM mi var, yoksa 2x8GB RAM mi? Bilgisi olan var mı acaba?
Zaten tek satıcı var (Techburada), tüm sitelerde aynı firma satıyor. Onlara da sordum ama Acer'a sormamı istediler. Acer'a mail atıp sordum ama benden cihazın seri numarasını istediler. Olmayan cihazın seri numarasını nasıl vereceksem artık...
acer türkiyeAspire 7 Intel - A715-51G-51MV Teknik Özellikler | Dizüstü PC | Acer Türkiyehttps://www.acer.com/tr-tr/laptops/aspire/aspire-7-intel/pdp/NH.QGCEY.003
Daha önce direk bu modeli satın alan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 21 Mart 2023; 8:10:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X