< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (56. sayfa)
-
-
Amazonda stok bitmiş ama şöyle de bir fırsat var ryzen 7 ve rtx4050 23bine. trendyol.comASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nu-lp052 Amd Ryzen 7-7735hs 8gb Ddr5 512gb Ssd 6gb Rtx4050 15.6" 144hz Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nu-lp052-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-ddr5-512gb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-144hz-dos-p-687053896
amazonASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD 144Hz DOShttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C28P1FBS?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_F281XWPZWDMG0CT2TF3T
www.gamersarena.com.trASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6https://www.gamersarena.com.tr/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp052-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-ddr5-512gb-ssd-6gb-rtx4050-156-144hz-dos-pmu1415
Bana fiyat baya düşük gibi geldi
Düzeltme: 24bin oldu. Abanmayın. Nazar değdirdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 16 Nisan 2023; 18:1:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç fena değil 23 bine değerlendirilebilir. MSI'ın kırpılmış 96 bitlik ve 45wlık 4050li ve i5 12450h modelinden çok daha iyi. Tamam onun fiyatı 20000 fakat arada dağlar kadar fark var. Bunun ekran kartı 140w, işlemci i7 12700h ile yarışıyor. Artı soğutma sistemi zaten msi'yı çok rahat eletir. Ekran konusuda iyi sRGB %100. Artı muxda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 16 Nisan 2023; 18:53:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben asuslara acer dan daha az güvenirim..
dell-msi-hp alamıyorsanız acer..sonra asus gelir..
-
Usta bunu biraz açar mısınız, bir konuda da acerın garanti desteğinin kötü olduğunu söyleyen arkadaş vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son çıkardıkları tuf ları bilemesem de eski asuslarda çok ekran sorunları çıkardı. asus un masaüstü anakartlarıda aynı şekilde sıkıntı çıkarır. msi ve gigabyte anakartlar, asustan çok daha iyidir.
alınacak model forumlardan incelenmeli mümkünse.. ben bugüne kadar dell hp msi fujitsu laptoplar kullandım.. teknik sıkıntı çıkaran olmadı. hp nin ekran bozuldu kendim alıp değiştirdim..5-6 yıllıktı.. mesela msi thin serileri çok ısınır 4 sıra bakır boru var ama yetmiyor tek fan. eskiden lenovolarda kötüydü ama artık oldukça iyiler onu eklemeyi unuttum listeye. asus benim için son tercihtir.
-
Bizim acerda mux var mı? Ekran kartı ayarlarında gpu'yu ayır diye bir düğme var ne olduğunu anlamamıştım galiba muxla ilgili şimdi okuduğuma göre. Ben gereksinime göre işlemci ve gpuyu kendi seçiyor zannediyordum. Oyun oynarken kendimiz mi ayarlamamız gerekiyor?
Mux öyle bir şey değil. Donanımsal bir çip. Ekran kartı ile monitörün aracısız direkt bağlantısını sağlıyordu sanırım. Mux olmayan sistemlerde önce işlemciye sonra monitöre bağlantı sağlanıyor buradaki kayıpta fps'i düşürüyor. Mux olan sistemler olmayanlara göre %10a kadar daha iyi performans sağlayaniliyor hiçbir soğutma desteği ya da hız aşırtması yapılmadan. Bizim modellerde yok. Nitrolarda mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 16 Nisan 2023; 20:38:59 >
Peki bizdeki gpu'yu ayır düğmesi ne işe yaıyor?
ayar otomatikte dir windows karar veriyor.. isterseniz nvidia denetim masasından sürekli tek tip ayar yapılabilir.
-
Wifi driver güncel sürüm gelmiş yükledim bilginize. Yeni sürüm 23.32.2.552. Biraz daha kararlı hale gelmiş hem bluetooth hem wifi kullanınca sapıtmaya başlıyordu önceki sürümlerde.
Crucial 8 GB ram aldım aison firmasindan fakat ramlar dual olmadı.bu arada arka kapağı açtığımda laptopun kendi raminin uzerindeki etiket yırtık gibiydi.Acaba iade olan ürün mu denk geldi bana anlamadım.Ayrica Rami takip 16 GB yaptiktan sonra klavyeden cızırtı sesi gelmeye başladı.1 haftadır 8 GB şeklinde kullanırken hiçbir ses duymuyordum..
Benimki de crucial herhangi bir sıkıntı yok dual çalışıyor sahte olma ihtimali var mı?
-
CpuZ'den falan bak bence, doğru ram mi diye. Ya da arkadaşın dediği gibi sahte olabilir, birkaç ywrde daha okumuştum.
Bu arada, 32 gb kit aldığım için üzerindeki micron ve ilave aldığım 8gb crucial ram satılıktır. İlgilenenin bilgisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa1c0N -- 17 Nisan 2023; 12:48:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu pc ye fazladan ssd takiliyor mu evetse var mıdır tavsiye edeceğiniz
Evet, 2 adet M2 Nvme SSD girişi bulunuyor.
Bütçene göre değişir, ama Samsung 980-970 serilerinden biri, daha ucuza Crucial P3, daha ucuza Kioxia Exceria G2 tavsiye ederim.
Ben uyguna 1 TB Kioxia Exceria G2 almıştım, diğerlerine göre okuma yazma biraz daha düşük (2.100-1.700mb/sn). Gayet memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa1c0N -- 17 Nisan 2023; 17:14:55 > -
Birini zaten sistem kullanıyor değil mi hocam 1 tanesi boşta kalıyor
Bir SSD zaten takılı, bu modeldeki 512 GB. Başka bir SSD daha takmak, sistemi istediğinize kurmak size kalmış.
-
Tamam hocam teşekkür ederim zahmet verdim
Micron ram'e 100 vereyim kargo senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X