Şimdi Ara

Astra 1.6 ecotec 115 Hp LPG Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corolla ve Astra arasında kaldık. Astradaki sıkıntımız LPG meselesi. Opel bayii LPG uyumlu dedi, bir yer önerdi, ve LPG takılınca araç garanti dışına çıkmıyor dedi. Aynı şeyler Corolla için de geçerli. Astrayi 1.6 motor ve ön konsolun güzelliği dolayısıyla düşünüyoruz, Corollayi ise sorunsuzluğu ve LPG uyumu. Astra da sorunsuz mu? Astrayi daha rahat bir şekilde alabiliyoruz maddi açıdan bu artısı var. Ne diyorsunuz LPG konusuna? Bayii uyumlu dedi ama yine de emin olamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Corolla ve Astra arasında kaldık. Astradaki sıkıntımız LPG meselesi. Opel bayii LPG uyumlu dedi, bir yer önerdi, ve LPG takılınca araç garanti dışına çıkmıyor dedi. Aynı şeyler Corolla için de geçerli. Astrayi 1.6 motor ve ön konsolun güzelliği dolayısıyla düşünüyoruz, Corollayi ise sorunsuzluğu ve LPG uyumu. Astra da sorunsuz mu? Astrayi daha rahat bir şekilde alabiliyoruz maddi açıdan bu artısı var. Ne diyorsunuz LPG konusuna? Bayii uyumlu dedi ama yine de emin olamıyoruz

Astra Classic vardı bende araç 2 bin km de ilken LPG montajı yaptırdım 30 bin km sıfır sorunla kullandım ve sattım gayet memnundum

• quote:

Orijinalden alıntı: zuu19

quote:

Corolla ve Astra arasında kaldık. Astradaki sıkıntımız LPG meselesi. Opel bayii LPG uyumlu dedi, bir yer önerdi, ve LPG takılınca araç garanti dışına çıkmıyor dedi. Aynı şeyler Corolla için de geçerli. Astrayi 1.6 motor ve ön konsolun güzelliği dolayısıyla düşünüyoruz, Corollayi ise sorunsuzluğu ve LPG uyumu. Astra da sorunsuz mu? Astrayi daha rahat bir şekilde alabiliyoruz maddi açıdan bu artısı var. Ne diyorsunuz LPG konusuna? Bayii uyumlu dedi ama yine de emin olamıyoruz

Astra Classic vardı bende araç 2 bin km de ilken LPG montajı yaptırdım 30 bin km sıfır sorunla kullandım ve sattım gayet memnundum

Biz satmayı düşünmüyoruz. Yani araçta sorun çıkmazsa 10 yıl bile kullanır babam. Bu yaştan sonra araç değiştirmez, hele sıfır almışken. Uzun ömürlüluk açısından 1.33 Corolla mi yoksa 1.6 astra mi LPG"de mantıklıdır? Performans kaygımız yok, kullandığımız en iyi otomobil 2001 1.4 Clio LPG yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii Toyota araçlar herkesin bildiği gibi daha uyumlu olduğu söylenir hep ben astra ya LPG taktırdım onda da 2 sene boyunca hiç bir sorun yasamadan kullandım artık karar sizin :)

• Hocam LPGkonusunda uyumlu ssıkıntı yok yalnızca 70000 km sonra 1.500 tl gibi bir masraf gerekebilir bu 70.000 km aracı fazla devirli kullanmazsaniz artar. Magnezyum subaplar erime yapıyor deniliyor ama bu dertten muzdarip olan insan sayısi az . düzgün kkullanımda LPG konusunda corolla = astra denilebilir hemde daha ucuz 1.33 hakkında olumsuz yorum çok var corolloda ben olsam ttereddütsüz astra yı secerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

Hocam LPGkonusunda uyumlu ssıkıntı yok yalnızca 70000 km sonra 1.500 tl gibi bir masraf gerekebilir bu 70.000 km aracı fazla devirli kullanmazsaniz artar. Magnezyum subaplar erime yapıyor deniliyor ama bu dertten muzdarip olan insan sayısi az . düzgün kkullanımda LPG konusunda corolla = astra denilebilir hemde daha ucuz 1.33 hakkında olumsuz yorum çok var corolloda ben olsam ttereddütsüz astra yı secerdim.

İnternetten baktığımda bu motor Astranin ağırlığına tam yetmiyormuş yani bu da yokuşta çekişten düşüyormuş. Corolla astradan hafif. Cidden araba almak ne zormuş parası olmayana. Araştırmaktan yorulduk.

• baz donanım astra sedan ile corolla mı kıyaslanıyor anlamadım?tabi corolla daha hafif ve motorun teknik verileri iyi.bende lpgli astra kullandım,ara sıra lpgden sebep arıza lambam yanıyordu ama sorun yaşamadım.1.4 turbo bir üst donanım ile arasında pek fark yoktu heralde,uygunsa onu alın hem daha donanımlı.ama arada neredeyse 10 bin tl fiyat farkı var.astra daha ucuz olması lazım.ben olsam astra alırdım.her arabayı uygun devirde yokuşa vurmazsanı araba çıkamaz.benim dizel araba da 1500 devirde yokuşa girince çekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence corolla uzun vadede kullanacağı için sorunsuzluğu öne çıkıyor
    Astra lpg ile tam uyumlu değil.
  • quote:

Aynı konuyu açmıştın . Yazmim dedimde .
    Astra j Nasıl ön konsol güzelliği için düşünüyorsun anlamadım .
    Gereksiz Milyonlarca tuştan oluşan ama aslında sadece klima ve radyo tuşları olan .
    Sadelikten uzak , gereksiz göz yoran bi ön konsol .
    Tabiki bence .

• O paraya almayın biraz daha bekleyin daha iyilerini alacaksınız. 1 ay daha bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

O paraya almayın biraz daha bekleyin daha iyilerini alacaksınız. 1 ay daha bekleyin

Esad duserse araba fiyatlaridami duser diyosunuz yoksa aralik ayi kampanyalarimi

• 2012 de sıfır aldım 5 bin km de lpg taktırdım 60 bin oldu tek bir sorun yaşamadım.şehir içi 22 kuruş ile geziyorum. LPG uyumsuz diyenlere selam olsun. Atmosferik motorun karakterine alisirsaniz görürsünüz 2.viteste 100-110 hıza ulaşan araçtan bahsediyoruz. Çekmez diyenlere selam olsun.kalkışta evet ağır ama sonrasında 125 lik civicleri tokatlamisligim çok vardır.160-180 li hızları çok rahat görürsün. Sütçü beygiri diyenlere selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheset -- 17 Kasım 2015; 5:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Gereksiz Milyonlarca tuştan oluşan ama aslında sadece klima ve radyo tuşları olan .
    Tabiki bence .

Evet orada tuşlar fazla ama genel olarak daha şık duruyor corollaya göre sanki. Astrayi 1.6 diye yokuş bayilmaz sanmıştık ama kullanıcılar hep bunu söylüyor. Corolla zaten 1.33 çok beklentimiz yok ama 1.6 motor da bu 1.33 gibi olacaksa sanırım Corolla almak daha mantıklı. Burada asıl etken uzun yıllar LPG ile kullanacağız ve sorunsuz araba lazım. Corolla daha mı uygun sizce? İki arabanın da baz donanımı alınacak

• Hocam bayılma falan hiç yok kendim kullandım yemini verince gidiyor. 1.33 motorla ugrasilmaz

• Arkadaşlar büyük ihtimal Corolla alacağız LPG uyumu ve sağlamlığından dolayı. Dediğimiz gibi güçlü motorlu araba kullanmadık babam artık ustalaştı bu tarz motorlarda. İnşallah memnun kalırız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Tabiki bence .

Evet orada tuşlar fazla ama genel olarak daha şık duruyor corollaya göre sanki. Astrayi 1.6 diye yokuş bayilmaz sanmıştık ama kullanıcılar hep bunu söylüyor. Corolla zaten 1.33 çok beklentimiz yok ama 1.6 motor da bu 1.33 gibi olacaksa sanırım Corolla almak daha mantıklı. Burada asıl etken uzun yıllar LPG ile kullanacağız ve sorunsuz araba lazım. Corolla daha mı uygun sizce? İki arabanın da baz donanımı alınacak

Bilemem .
    Sorunsuz diye duyarız . Ama
    Bende aynı mantıkla Corolla aldım .

• 1.33 corollayı ben de zamanında babam için araştırmıştım. Kullananların yorumları gayet olumluydu. Performans orta düzey, yakıt tüketimi gayet iyi diyorlardı. Eğer kullanacağınız yer çok yokuş değilse genellikle şehir içi kullanılacaksa 1.33 corolla lpg ile pişman etmez gibi görünüyor. İkinci el düşünürseniz çok temiz fiyatı 45k civarı araçlar var.
  • Hayırlı olsun doğru karar

• Hocam LPG kesin taktiririm diyorsan Corollaya yönel.

Ama 8-8.5 lt/100 km benzin tüketimi benim için makul benzinle gezerim dersen kesinlikle ASTRA al.

Ben senin yerinde olsam LPG kesin gerekli bile olsa biraz fazla tüketimini göze alır gider Astra alirdim.

Olgun bir araç makyaj gördü tüm kusurlarından arındı.

Konsolun görüntüsü olsun tokluk hissi yalitimi olsun bence çok mantikli 50.500-51.000 e veriyormuş bayiler şuan Astra yı

• Astra alın bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.