Şimdi Ara

astra cruse controlden nasıl cıkarım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 modal astra aldım yolda giderken arabanın hızını sabitliyorum. fakat cruise controlden cıkaramıyorum.cıkarmak için ya debriyaja yada frene basıyorum. gaza bastıgımda cıkmıyor. cruise controlden cıkarmak için bir tusu yok mu?

• http://www.youtube.com/watch?v=GVfqhDLUZSg Burada anlatılmış..

+ olarak "res" in görevi , cruise control açıkken yavaşlama vb. devreden çıkarılmış eski sabitlenmiş hıza yeniden geri dönmeye yarar...

Bir de gaza basınca hızınız artar ama bırakınca eski sabitlenmiş hıza araç geri döner...
  • bendeki astra classic 3. bu araçta res+ tusu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipirkagan

2012 modal astra aldım yolda giderken arabanın hızını sabitliyorum. fakat cruise controlden cıkaramıyorum.cıkarmak için ya debriyaja yada frene basıyorum. gaza bastıgımda cıkmıyor. cruise controlden cıkarmak için bir tusu yok mu?

Sinyal kolunun görünen ön kısmında, alt ve üst köşede CC kurmaya yarayan tuşlar var. Arkasında (ilk anda fark edilmeyen bir tuş daha var) İşte o tuş CC için iptal tuşudur. Görmüyorsun ilk bakışta ama parmakla kolayca kontrol ediliyor. Dikkatli bakarsan fark edeceksin. Ben de senin gibi yok sanmıştım, bir ay sonra farketmiştim doğrusu o tuşun varlığını.
  • cc yi kurduğunuz kolun göstergelerden yana olan kısmına kafanızı eğip bakınca 0 yazan tuş vardır, işte o cc yi kapatıyor (astra h için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia ceed nasıl bir araba
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.