Şimdi Ara

astra en büük hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antiochos

OPEL mania çıktı ya bu forumda...

Bizim araçta tek sorun yok kardeşim, bi önceki kasa astra...

Ben bırak 4 ü 2 den 5 takıyorum otobana çıkarken, noluyor, hiçbişi olmuyor...

Araba ne zaman durur, durması gerektiği zaman...

vay be demek bütün forum opel mania hmmmmm peki bu arada otobana çıkarken 2 den 5e hımmmmmm gzel senin arabada ne devir varmış be 2 den 5 e çıkarken hiç bişi olmuo arkadaşım sizin bu opel sevdası nerden gelyo yaw abi ya yaşadığımız şeyleri resmen karartıyosunuz ama olmaz ki böle ya siz kıdem almışsınız hııı bak bunlar kıdemli bunlar doğru söler diolar zararlı biz çıkıoz yapmaın daa onbaşıyım ve bütün adeamlar resmen üstüme gelyo bu olayı yaşadım bi sürü kişide yaşamış araştırın bakın o kadar zor bişi deil ya kardeşim böle lütfen ya

• Ben yaklaşık 6 sendir opel astra kullanıyorum ve bu 6 senede sizin anlattığınız olay 1 kere bile başıma gelmedi servislerle ilgili sorun diyorlar ben devamlı opel gedizlere gidiyorum ve hiç bir sorunum olmadı hatta servisin sayesinde bi kere şanjumanı dağıttım ama kaskoya soktuk ve tek kuruş ödemedim.. Bi de servis kötü diyorsunuz anlamadım nasıl kötü bu servisler.
  • Çekmeyen bilemez diyelim zaten burada genelleme yapılmıyorki
    gedizler mersindekimi bu arada?
    quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Ben yaklaşık 6 sendir opel astra kullanıyorum ve bu 6 senede sizin anlattığınız olay 1 kere bile başıma gelmedi servislerle ilgili sorun diyorlar ben devamlı opel gedizlere gidiyorum ve hiç bir sorunum olmadı hatta servisin sayesinde bi kere şanjumanı dağıttım ama kaskoya soktuk ve tek kuruş ödemedim.. Bi de servis kötü diyorsunuz anlamadım nasıl kötü bu servisler.
  • astra-Elegance

quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Ben yaklaşık 6 sendir opel astra kullanıyorum ve bu 6 senede sizin anlattığınız olay 1 kere bile başıma gelmedi servislerle ilgili sorun diyorlar ben devamlı opel gedizlere gidiyorum ve hiç bir sorunum olmadı hatta servisin sayesinde bi kere şanjumanı dağıttım ama kaskoya soktuk ve tek kuruş ödemedim.. Bi de servis kötü diyorsunuz anlamadım nasıl kötü bu servisler.

arkadaşım olabilir ama 2005 model opel astra 1.6 elegance metalik siyah marka buydu şimdi sattık ama bu sorunu yaşayan tek kişi ben deilim ama anlamadığım konu bu neden fanatiklik yapyosunuz ki bu yaşanmış bi olay ben bu topici tartışmak için açmadım ama yeter bende nie olmuo diosunuz kardeşim ben yalan mı sölüorum şimdi yada bana katılan herkes dielim ben öle bişi sölemiorum demeyin kendinizi benim yerime koyun bi anlam çıkartmaya çalışın ne anlamı çıktığını kendinizle tartışın sonra yorumlarınızı yazın lütfen ama

• eski kasa derken hangi kasa???
  • dgo2133

kardeşim saol teşekkür ederim arkamda durduğun için saol yaw alla alla
  • bekir__
    2005 modeller
  • Hani enjeksiyonlu otolar yokus asagi gaz vermeyince yakit tüketmiyor ya yakiti kestigi için, bununla alakali gibi geldi bana.
  • yok havı gazdan ayağımı çekmeyincede aynı şey oluyo yani bu sadece düz yolda başıma gelmedi virajda fren şişti azdaa gidiyodum abi şarampole
  • aşırı tehlıkeli bi olay ya bi daha kullanmam o arabayı 1 kere öyle bsy yapsa sizdeki cesaretmiş yani yapmayın gozunuzu seveyım banlıyorum opeli hala o kasayı satıyolar ya
  • napcan satyolar satsınlar bakalım
  • opel'in tahtı son 2-3 senedir sallantıda...nerde o 93-94 opel vectra GT'ler...daglar kadar fark var yeni arabalarıyla..ben opel'in fabrikasını gordum araclar bahcede beklemekten bi parmak toz vardı ustunde....artıkk opel eskisi gibi arac uretemior...

bizim pedere 110 km/h ile O403 çarptı birazda Allah'in işi olsa gerek burnu bile kanamadan cikti...95 opel vectra GT'den

Aslında hiçbir araba eskileri kadar kaliteli uretilmio...eski otomobillerin işçiliği daha guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyStorm

opel'in tahtı son 2-3 senedir sallantıda...nerde o 93-94 opel vectra GT'ler...daglar kadar fark var yeni arabalarıyla..ben opel'in fabrikasını gordum araclar bahcede beklemekten bi parmak toz vardı ustunde....artıkk opel eskisi gibi arac uretemior...

bizim pedere 110 km/h ile O403 çarptı birazda Allah'in işi olsa gerek burnu bile kanamadan cikti...95 opel vectra GT'den

Aslında hiçbir araba eskileri kadar kaliteli uretilmio...eski otomobillerin işçiliği daha guzel

doru diosun türkler fazla ii yapmıolar paradan olsa gerek mesela taunuslar fln da öle bi kazada gördüm yaplaşık 1 metre olan burnuyla arka koltuklar akraba olmuştu ya

• laktuk bence bunu almanya opel'e bildirmelisin..en azından bir mail at..görüceksin turkiye opel sna geri dönecek
  • ya arkadaşlar ikinci el opellerin fiyatları son dönemde baya bir düştü acaba böyle sorunların çıkması etkili mi oldu. ne bileyim. önceden opel vectra hayallerimi süslerdi şimdi gördüm mü çok itici geliyor.
  • Vectra ucuzladı çünkü, motor hacmi, vergi, yakıt tüketimi ve model geriliği gibi faktörler ortaya çıkmaya başladı. Yoksa vectra aynı vectra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 19 Temmuz 2006; 14:22:12 >
  • dostum boşver ben zaten sattım uğraşamam araba zaten pederindi ben de 206 var daa ii ama amaç bilgilenmek bilgilendirmek yoksa banane alan adam düşünsün onuda ama bu sorun gerçekten önemli bi sorun vectra ı ben çok seviyorum ama bu olayla bi ilgisi yok onun
  • 206'nin Astra ya da Vectra'dan daha iyi olma sansi bence yok. Donanim, guvenlik, konfor vs. bakarsan 206 geride kalir. -Ki kiyaslamak da yanlistir cunku ayni sinif degiller. 206 kucuk oto sinifina giriyor... Zaten bahsettigin sikayet siteleri ve foruma da goz atarsan Peugeot sikayetleri dikkatini cekecektir...

Bu arada hayirli olsun aracin, gule gule kullan
  • bahsettiğimiz şey ile peguot nun arasındaki bağlantıyı kuramadım hemde ben zaten dikkatli okursan orada vectra yı öven bir söz dedim okS mu
  • peugeot yanlış yazmışım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.