Şimdi Ara

astra en büük hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 206 var daha iyi demissin bende dogal olarak yorum yazdim. Neyse sorun yok yaw... Nazar degmesin benim Astra tas gibi Stop eden Astralar serviseeee
  • valla biri göğe çıkartıyor biri ayaklar altına alıyor anlayamadım şu opeli[sm\=alala.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 19 Temmuz 2006; 20:05:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

valla biri göğe çıkartıyor biri ayaklar altına alıyor anlayamadım şu opeli[sm\=alala.gif]

Sende haklisin hocam. Simdi soyle diyim bir kullanici olarak; Opel'in servisi pahalidir. Onu degistirelim bunu degistirelim devamli para almaya calisirlar... Onun haricinde sagi solu biraz tikirdar vs... Ama motor, yakit tuketimi, donanim, guvenlik acisindan benim herhangi bir negatif tecrubem olmadi. Arkadaslarin bahsettigi sorunu ise hic mi hic yasamadim...
  • abi benim opeli ayaklar altına almıyorum ama bi yerde de insan kendi doğrularını söleyince bu sefer millet benim açığımı yakalamaya çalışıyo bende bunu sevmiyorum ama bu olay gerçekte yaşanmış olay ve bütün forum sitelerinde şikayet sitelerinde bu böle araştırın gelin bi allahın kullu da sen komple yalan atıyosun desin ben yalansam bütün milletdemi yalan adam sırf opeli övmek için otoban girişinde 2. vitesden 5. vitese takıyom dio ya alla alla ya doğru söleyeni 9 köyden kovarlarmış zaten
  • bu arada arkadasim biz sana yalan soyluyosun demiyoruz ki... dogrudur elbet ama bizim basimiza bunlar gelmedi ve bu aracinda turkiye de cok kullanicisi var. belki bir serinin uretim hatasidir. genellemek dogru olmayabilir dedik...

bu arada 2'den 5'e atilabilecek devir var astra'da misal 3.vitesde 140 gormustum ben, tabi otobanda ve daha gencken
  • yaw arkadaş astrayla ben de 210 görmüştüm ama bende zaten genelleme yapmıyorum ki
  • Bu forumda şunu çok iyi öğrendim
    100 tane aynı konudaki yorumdan çok değişik fikirler çıkabiliyor.
    Marka fanatiği olup hatayı örtbas etmeye çalışanda fikir yazıyor
    geyik olsun diye ortalığı bulandırmaya çalışanda yazıyor
    hiç tarafsız bilgisini,deneyimini paylaşıp,olumlu fikir verende
    SONUÇ:Ben ve benim gibi bu konularda acemi olup doğru fikir edinmeye çalışanların beyni dönüyor.
    Kimse üzerine alınmasın ama bu böyle.
    Bi de şu var.En basit konu bile bir şekilde tartışmayla sonuçlanıyor
    :)))))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: lakluk

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

OPEL mania çıktı ya bu forumda...

Bizim araçta tek sorun yok kardeşim, bi önceki kasa astra...

Ben bırak 4 ü 2 den 5 takıyorum otobana çıkarken, noluyor, hiçbişi olmuyor...

Araba ne zaman durur, durması gerektiği zaman...

vay be demek bütün forum opel mania hmmmmm peki bu arada otobana çıkarken 2 den 5e hımmmmmm gzel senin arabada ne devir varmış be 2 den 5 e çıkarken hiç bişi olmuo arkadaşım sizin bu opel sevdası nerden gelyo yaw abi ya yaşadığımız şeyleri resmen karartıyosunuz ama olmaz ki böle ya siz kıdem almışsınız hııı bak bunlar kıdemli bunlar doğru söler diolar zararlı biz çıkıoz yapmaın daa onbaşıyım ve bütün adeamlar resmen üstüme gelyo bu olayı yaşadım bi sürü kişide yaşamış araştırın bakın o kadar zor bişi deil ya kardeşim böle lütfen ya

Vallahi senin gibi doğru dürüst cümle kuramıyorlarsa, araba nasıl kullanıyorlar çok merak ediyorum o senin gibi sorun yaşayanları...

Dediklerinden bişi anlamıyorum maalesef, noktalama işaretleri kullanırsan sevinirim...

Astra eski kasalar içinde en çok satan araç...

4 ten 5 e atınca araba stop ediyormuş hayatımda duyduğum en saçma sorun kusura bakmasın kimse...

Ben bu yazanın üslübundan tanıyorum sanki ama neyse :)

• ben bu forumda yeniyim ve 1 sene kullandığım astranın hatasını söyledim ayrıca da ne den astra fanatikliği yaptığınızı anlayamadım fakat yaptığınız şey yanlış ve bu da doğru yarası olan gocunsun arkadaş ben doğruları söylüyorum ayrıca benim milletle polemiğe girecek kadar değersiz vaktim yoq bu söylediklerim de doğruuuu
  • kimse fanatiklik yapmıyor, anlatamadık...

biz de bu aracın hali hazırdaki kullanıcılarıyız ve bizim başımızdan böyle bir tecrübe geçmedi dedik. senin anlattığın olay doğru olabilir, yalan yanlış bi şey söylüyosunda demedik. ama senin açtığın başlık "astranın en büyük hatası" ; yani genelleme yapmışsın. sanki her astra aynı sorunu veriyor gibi anlaşılıyor. sadece genelleme yapmak anlamsız diyoruz... burda opel fanatikliği de yaptığım düşünülmesin. gayette opel'in sağından solundan ses geldiğini, servisin çok pahalı ve devamlı boşa para harcatma heveslisi olduğunu vs. gibi negatif yanlarınıda hiç gocunmadan söylerim...
  • Mustafacelen, arabanın niye sağından solundan ses geliyor? Baktır bence ...

Servis ücretleri garantide giderseniz, yıllık bakımlar değişmiyor bence pek VW den ucuz... Hemde VW den bayağı ucuz... Biraz araştırırsanız aynı model küçüücük Polonun bakımlarının Astra G den ğahalı olduğunu görürdünüz...

Allah göstermesin kaza filan olursa o zman zaten kasko bakıyor...

Onun dışında garantiden değişir parça zaten..

Garanti biterse ise zaten sanayide yaptırılır araç ne marka olursa olsun...

Sanayideki ustalar servisteki ustalardan bile iyidir...

Yani Opelde bakım ücretleri çok pahalı değil ama, bir far kırıldı diyelim, bir ne bilim tampon filan bunlar pahalı...

General motors ürünleri pahalı yani...

Ayrıca araba dır arıza yapar kalkıpta Astra hatası demek abesle iştigal...

Bak Toyota Corollalar kendi kendine yolda giderken duruyormuş diye toplatılıyor,hani şu yolda kalmayan araba diyorlardı ya işte bu Corollanın hatası..

AMa sen böyle bi genelleme yapamazsın...

Yaparsan yap gerçi kendin takılabilirsin bir daha OPEL almazsın olur biter

• Kapılardan geliyo gibi sanki ses... Acaba ne olabilir sorun? Gevşeme, kapı düşmesi vb. olabilirmi? Ama görünürde bir şey yok ve açıp kapamada da bir sorun yok...
  • Toyota Corolla ya nie genelleme yapyosun sen peki benimde birçok arkadaşım var + modifiyeli 1992 model olan corolla biliyorum ben daa hiç motoru açılmamış ee buna ne diyeceksin ayrıca ne sen opelin yöneticisin heralde ne de diğer arkadaş galiba eğer böle olsada astrayı yani toz kondurmamak için bence bi sebebiniz de yok haaa deyin benim başıma gelmedi ama sizi bilmem deyin konu kapansın yani yaklaşık 20 msj ve yorum bu tartışma için geçti ya
  • Evet ben genel müdürü:...

Corolla kötü demedim... Corollanın bir sorunu var sonuçta , tüm Corollalarda olan sorun ki toplatılıyor... Yani Corollanın hatası bu...

Ama sen belki araba kullanmayı bilmediğinden arabanı bozmuşsun kalkmış burada sınıfının zamanında en çok satan arabasını hatalı diyorsun aradaki fark bu kapiş

Tamam kimsenin başına geldi senin başına gelmiş olabilir diyoru msorun kapansın tamam mı?
  • bu araba yaklaşık olarak kaç adet sattı
  • Bulunduğum sektörde(sağlık-ilaç) ürün tanıtım mümesillerine ait yaklaşık 200 ü aşkın bahsedilen modelde astra var ama bu tür bir şikayeti ilk kez duyuyorum...
  • önemli deil arkadaşım herşeyin bi ilk i vardır dimi ama sen duymamış olabilirsin ama neden genelde hep dh opel takımı karşıma çıkıyor arkadaşlar bakın hep demedim yanlış anlamasın bazıları GENELDE dedim ama neyse önemli deil her şeyin bi ilk i vardır ne güzel bi ilk i ve bi doğruyu daha duydun buna sevinmelisin
  • İlkse münferit bir vakadır..Genellemeye ve 'Yangın vaaaarrr' der gibi konu açmaya gerek yok o zaman..
    Hele de biraz düzgün ve imla kurallarına uygun yazabilsen lakluk dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lakluk

Toyota Corolla ya nie genelleme yapyosun sen peki benimde birçok arkadaşım var + modifiyeli 1992 model olan corolla biliyorum ben daa hiç motoru açılmamış ee buna ne diyeceksin ayrıca ne sen opelin yöneticisin heralde ne de diğer arkadaş galiba eğer böle olsada astrayı yani toz kondurmamak için bence bi sebebiniz de yok haaa deyin benim başıma gelmedi ama sizi bilmem deyin konu kapansın yani yaklaşık 20 msj ve yorum bu tartışma için geçti ya

Ben sana en basindan dedim. bizim basimiza gelmedi, basina gelen astralar serviseeee... diye sen devamli yanlis anladin. astraya toz kondurmamak gibi bi derdimiz yok. sen bi deneyimini soyledin, bizde kendi deneyimlerimizi...

kal saglicakla, tartisma uzamasin

bu arada sen 206'ya chip uygulamasini nerde yaptirdin yurt disinda ve araci direk yurt disindan mi aldin? cevap vermedinde merak ettim

• imla kuralları doğru yanlız genelde mirc dilinde ki yazılar dır bunlar 206 ya gelince bu anlamsız bir soru ben o topicde sizden marka istemiştim tabiki senden nasıl şekilde anladıysan YANİ NASIL ŞEKİLDE deil haaa pardon imla demi değil bak yine yanlış yaptım demi değil değilmi ydi ya pardon ya baksanıza bu konuda nie bu kadar üstüme geldiniz anlamadım ama neyse tmm pardon ya tmm değildi tamamdı neyse boşver hadi

eğer bu konuda herhangi bir konuda astra konusunda bir yaşanmışlığı veya buna benzer bir astranın sorunlarını filan yaşayan varsa yaşadıklarınızı bekliyorum

mümkünse eleştirme-yorumlama gibi mesajlar gelmesin çünki o zaman tartışma çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.