Şimdi Ara

astra en büük hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size sölüorum bakın bu ESKİ KASA ASTRALAR 4. vitesden 5. vitese geçerken istop ediyor bunun yüzünden birçoık kaza tehlikesi geçiren arkadşım var ve bende bire bir olarak bunu gördüm ve yaşadım eğer sadece bana inanmıyorsanız birçok ŞİKAYET sitesinde bu var ve arabayı servise götürdüğümüzde hep aynı söz halledildi deniyor ve yeniden aynı şey oluyor bu şey her ne hikmetse deneme sürüşlerinde yaşanmıyor ama servis de hiç bir şey yapamıyor bu nedenle birçok tanıdık arabasını satmak zorunda kaldı vede çok zarar etti bu konudaki görüşlerinizi veya yaşadıklarınızı bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakluk -- 19 Temmuz 2006; 13:13:17 >

• benim arkadaşımıın astrasında da aynı problem var
  • arkadaşlar neden ban etmek istiosunuz bu bir hata ve teknik hata yapmayın
  • 4. den 5. nasıl olur bu yaw
  • Dün de (corsa otomotik vites topicine)yazdığım gibi Opel sorunlarıyla ilgili hergün yeni bir topic açılıyor çok ilginç

OPEL=SORUN
  • 4. vitesden 5. vitese geçerken lexus
  • anlamadığım bir şey var neden herkes ban die smile atyo konuyu mu banlıcaksınız ben daa yeniyim yaw
  • sana degil yaw bu ban yanlış anlama
    quote:

Orjinalden alıntı: lakluk

anlamadığım bir şey var neden herkes ban die smile atyo konuyu mu banlıcaksınız ben daa yeniyim yaw
  • yok yaw ben yeniyim de o yüden dedim kusura bakmayın sizde yanlış anlamayın
  • aracın 4 den 5 e geçişde stop etmesini biri bana anlatsın lütfen.

rölanti ayarsızlığı, benzin yetiştirememesi ve elektrik devresinde kısa devre gibi şeyler aklıma geliyor ama ana sebebi nedir.
    bunu öğrenmek lazım.
    kafam karıştı valla....

olayı daha kapsamlı bilen varsa yazsın sebebini yorumlayalım.
  • 2 seneyi aşkın bir zamandır kullanıyorum. aracım 2000 model ve 145.000km.'de

Şimdiye dek böyle bir sorunu hiç ama hiç yaşamadım...!!! Genelleme yapmak mantıksız bence, boşa karalama olur
  • arkadaşlar bir araç1 yaşındayken tahminen 50 kere aynı şey oluyor servise götürdüğümüzde araç hep bilgisayara bağlanıyor 2 saat serviste kalıyor ama nedense çözülemiyor ve deneme sürüşlerine çıkıldığında bu hata olmuyor ama daa çok virazlarda ve bayır aşağuı inerken oluyor sakın bana pilotaj hatası fln da demeyin pilotaj 1 kere olur 2 kere olur
  • arkadaslar bi abimin 3.16 gecen aldim kullaniomrum. e-5 de gidiyorum 4den 5 attim!! yolda yokus assagi!! araba istop etmis!! ama ben farketmedim!! ilerde yavaslamak durumundaydim!! bi baktim frenler sisti tutmuo!! ana son anda fark etip 4 de takip vurdurdum arbayi.. neyse durdum!! ogun tum gun araba bende kaldi!! ve bayagi bi bu sekilde karsilasdim!! 4-5 kerew ayni gun icinde basima ayni olay geldi!!
    demek istedigim bu bahsettiginiz konuda aynisini BMW 3.16 ile de ben yasadim...
  • mustafacelen

aha işte buyur

cilikka da dio bu olay oluyo ama daa çok astarada nie çıkıyo yaw site veremiom ama bi gir bakalım ŞİKAYET tarzındaki sitelere görceksin yaw alla alla bu kadar adam haksız bu kadar yaşanmış olay yanlış senmi doorusun arkadaşım
  • quote:

mustafacelen

aha işte buyur

cilikka da dio bu olay oluyo ama daa çok astarada nie çıkıyo yaw site veremiom ama bi gir bakalım ŞİKAYET tarzındaki sitelere görceksin yaw alla alla bu kadar adam haksız bu kadar yaşanmış olay yanlış senmi doorusun arkadaşım

Ben bu kadar adam yalan söylüyor ya da yanlıştır demedim ki. Kendi deneyimimi aktardım. 2 yıldır kullanıyorum, araç 145.000'de dedim ve başıma böyle bir olay hiç gelmedi dedim. -ki ben aracımı her gün kullanıyorum ve her gün trafikte bu araç. Bırakın böyle bir sorunu beni hiç bir şekilde yolda dahi bırakmadı.

Benim söylemek istediğim astra için böyle bir genelleme yapmak doğru olmayabilir. Çünkü bu araç Türkiye'de en çok tutan ve satış yapan araçlardan bir tanesi ve insanlar hala kullanıyor. Bu sorun belki bir serinin üretim hatası olabilir ya da başka bir şey. Hala sözümün arkasındayım genelleme yapmak doğru olmayabilir. Ama bu kadar insanda yanlış demedim ben tekrar söylüyorum. Sonuçta BMW bile aynı sorunu vermiş...

Bu arada sen mi doğrusun demişsin; kendi Astra deneyimim açısından evet ben doğruyum çünkü başıma böyle bir şey gelmedi. Ha başına bu olay gelmiş insanlarda kendi Astra deneyimleri açısından doğrulardır

• tmm ozmn sorun yok ama hayatımdaki kendi doğrularıma tutunurum ben başkasının sözüne veya yanlışlarıma diil haaa bu arada senin başına böle bişi gelmedi demek senden sadece bir isteğim var bak böle bi siteleri araştır ve genellememin doğru olduğunu görebilirsin şikayet sitelerini araştır sadece bunu istiyorum senden okS mu
  • Sorun yoksa güzel, kendi doğrularına tutunmak güzel şeydir

Ok ben araştırmamı yaparım ama sende bu aracın bi piyasa araştırmasını yap OK? Bir de şu var; BMW bile bu sorunu verdiğine göre, bu teknik sorun her araçta görülebilir...
  • bmw istisna gibi gözüküo ama bu olay gerçekten çok başıma başıma geldi yaklaşık 50 kere den fazla diyebilirim ama araştırmamı yine yaparım fakat gerçekten bu bi doğru opelle ilgili hergün yani bi topic açılıyor neyse saol teşekkürler
  • OPEL mania çıktı ya bu forumda...

Bizim araçta tek sorun yok kardeşim, bi önceki kasa astra...

Ben bırak 4 ü 2 den 5 takıyorum otobana çıkarken, noluyor, hiçbişi olmuyor...

Araba ne zaman durur, durması gerektiği zaman...
  • arkadasım demek isteyecekleri su olabilir kimse üzerine alınmasın kısır tartışmalar yaratmak istemiyorum
    bmw yapar e opel nasıl yapmasın bu forum bir cok opel fanatigi ile dolu bendede 2 tane opel var ama ben digerleri gibi fanatiklik yapmıyorum gerektigi yerde savunuyorum gerektigi yerde eleştiriyorum genel olarak eleştirim servisle ilgili ama araçla ilgili sorunum yok ta degil
    yani demek istedigim kimse burda opele toz kondurmamaya çalışıyor aksi taktirde arabadan anlamamış oluyoruz veya kullanmayı bilmiyormuş gibi beyanlarda bulunuluyor bunlar hoş ve seviyeli şeyler degil herkes aracını bir şekilde en üste cıkarmak zorundada degil
    ama opelin sorunlarının mide bulandırıcı seviyeye yükseldigide bi gercektir

SAYGILARIMLA

quote:

bmw istisna gibi gözüküo ama bu olay gerçekten çok başıma başıma geldi yaklaşık 50 kere den fazla diyebilirim ama araştırmamı yine yaparım fakat gerçekten bu bi doğru opelle ilgili hergün yani bi topic açılıyor neyse saol teşekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.