Şimdi Ara

astra en büük hatası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben de ilk defa duyuyorum bu olayı. Şikayet sitelerine de baktım şöyle bi ama bu konuda hiç şikayete rastlamadım. Lakluk arkadaşım. Bir çok şikayet sitesinde bu konu var demişsin. Adres ver de ben de bakıyım. Dediğiniz gibi pek çok Astrada bu sorun olsa yer yerinden oynardı. Çünkü 4 den 5 e atarken bir aracın motorunun durması çok çok ciddi bir sorundur. En önemlisi sürat yüksek olacağı için can güvenliğiniz tehlikede demektir. Koskoca Opel bunu göze alabilir mi sizce? Belki bir kaç araçta böyle bir sorun olabilir ama bu kesinlikle Astralara has kronik bir sorun olamaz. Pek çok Astra kullanıcısı çok yakın tanıdığım var. Hiç birinde de böyle bir şey duymadım.
    Aman yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ben Opel fanatiği falan değilim. Benim arabam Civic. Sadece olayı mantıksal olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonk

Valla ben de ilk defa duyuyorum bu olayı. Şikayet sitelerine de baktım şöyle bi ama bu konuda hiç şikayete rastlamadım. Lakluk arkadaşım. Bir çok şikayet sitesinde bu konu var demişsin. Adres ver de ben de bakıyım. Dediğiniz gibi pek çok Astrada bu sorun olsa yer yerinden oynardı. Çünkü 4 den 5 e atarken bir aracın motorunun durması çok çok ciddi bir sorundur. En önemlisi sürat yüksek olacağı için can güvenliğiniz tehlikede demektir. Koskoca Opel bunu göze alabilir mi sizce? Belki bir kaç araçta böyle bir sorun olabilir ama bu kesinlikle Astralara has kronik bir sorun olamaz. Pek çok Astra kullanıcısı çok yakın tanıdığım var. Hiç birinde de böyle bir şey duymadım.
    Aman yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ben Opel fanatiği falan değilim. Benim arabam Civic. Sadece olayı mantıksal olarak değerlendirmeye çalışıyorum.

+1

• tonk tamam sana saygı duyarım yaşamamış olabilirsin ama bazılarıda öyle mesaj atıyoki sanki yalan söylüyomuşuz bi de tuturuyolar da genelleme die ama abi sırf bu konuyu açtığım için bu konuyla alakasız bi topicim var onu bu topice malzeme edip ısıtıp ısıtıp önüme getiriyolar biri geliyo gidiyo diğere geliyo bi de bana karşı çıkanlardan 3-4 tanesi fln DH OPEL TEAM mı DH OPEL TAKIMI mı ne alla alla neyse illa herkesin başına gelcek die bişi yoq ya normaldir yaşamamışsın ama ben bu topicde bu konuyu yaşanları toplamak ve eksik yanlarını bulmak istemiştim ama boşver konuyu öyle dağıttılarki neyse tmm arkadaşım cevapladığın için saol
  • 2001 yilindan beridir Tum Sirketlerde opel astra kullaniyoruz ikitane pert olan aracla birlikte toplam 6 opel Astra kullandik Bende isim geregi gezdigim santiyeleri insaat alanlarini bu araclarla gezdim Cok hirpaladik cok kullandik icinde en yaslisi olan 2002 model astramiz su an 259.000 KM de Araclarin servis ve bakimlarini kendim takip edip ilgilendim bugune kadar kesinlikle bahsi gecen sekilde problem yasamadik ! Ha bu durum yanlis anlasilmasin problem yasayanlara yasamadin demiyorum ama bana denk gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lakluk

tonk tamam sana saygı duyarım yaşamamış olabilirsin ama bazılarıda öyle mesaj atıyoki sanki yalan söylüyomuşuz

yok hocam sana anlatamadık biz, bi önceki mesajları okusan diyorum. hepsinde de; "sizin başınıza gelmiş olabilir, yalan söylüyorsunuz demiyoruz" diye üzerine basa basa söyledim. insanlara yanlış aksettirme rica ederim...

ayrıca tabi genelleme yapma diycez, çünkü bu sorun evet olmuş olabilir ama genelleme yapılamaz...
  • yapıyorum abi yapıyorum işte konuyu açma isteğime bak nerelere geldi ya oluyo abi oluyo yaşamadıysanız susun abi ya tamam bi önceki msj dada dedim tartuşma çıkıyor fazla üstüne gitmeyin diye alla alla ya
  • quote:

yapıyorum abi yapıyorum işte konuyu açma isteğime bak nerelere geldi ya oluyo abi oluyo yaşamadıysanız susun abi ya tamam bi önceki msj dada dedim tartuşma çıkıyor fazla üstüne gitmeyin diye alla alla ya

Genelleme yapmani gerektirecek bir durum yok. Eger Astra G'ler de boyle bir sorun olsa yer yerinden oynardi. Bu arac Almanya'da bile Golf ile birlikte en populer orta sinif arac... Boyle bir hata olsa olsa ancak bir elin parmaklari ile sinirli sayida aracta olmustur bence... Neyse uzamasin, sen cok kizmissin sanirim. Kendine iyi bak, Astra G'siz mutlu yasamlar sana
  • 3 senedir kullanıyorum başıma gelmedi bence opeller sorunlu araçlar değil.Sadece bu memlekete tamirciden önce araç geldi mesele bu
  • Sen lagaluga mısın???

Öyle bir arkadaş vardı bir zamanlar topikde ???
    quote:

yapıyorum abi yapıyorum işte konuyu açma isteğime bak nerelere geldi ya oluyo abi oluyo yaşamadıysanız susun abi ya tamam bi önceki msj dada dedim tartuşma çıkıyor fazla üstüne gitmeyin diye alla alla ya
  • Gerçekten Astra çok sağlam ya, ön takımları filan çok iyi tangur tungur git banamısın demiyor
  • 4ten 5e geçerken arabanın stop etmesi çok düşük bir oranda olabilecek bir arıza.. 1 arabada da olabilir 10 arabada da ..
    bunun bir teknik hata olduğunu sölemek ve tüm astralara hatalı demek yanlış olur

bunun dışında körü körüne de opel i savunup, hatta opeli savunmak adına toyotaya çamur atan arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum...
    en azından toyota toplatmaya başlamış
    opel corsa nın direksiyon kutusundaki sorun artık efsane oldu ama opel pişkin pişkin garanti süresi biten araçlardan nakitleri tahsil etti...

pardon
    opel çok saygın kuruluştu...
    sorunsuzdu.. vw ve toyota ile kıyaslanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 19 Ağustos 2006; 16:40:52 >
  • Benim Tosgabada hic oyle bir sorun yok!!!
  • tuhaf ve çok tehlikeli sorunlar yaşanabiliyor duyduğum kadarıyla opel'lerde...arkadaşımın 2004 vectrası 70-80'le giderken 3.viteste takılı kaldı...bi şekilde istop ettirerek durdurdu...1 hafta seviste kaldı ve araç garantide olmasına rağmen kullanıcı hatası deyip 1500ytl de para aldı opel servisi...bunun hiçbir açıklaması izahatı olamaz...durumun süratli gidilirken başa gelmesi ihtimali falan çok korkutucu...
    biryerden okusaydım belki inanmazdım ama artık şunu söyleyebilirim,hayatım boyunca opel kullanıcısı olmayacagım...
  • Zaten opel tasarımı herkese gitmez...
    quote:

Orjinalden alıntı: plateau

tuhaf ve çok tehlikeli sorunlar yaşanabiliyor duyduğum kadarıyla opel'lerde...arkadaşımın 2004 vectrası 70-80'le giderken 3.viteste takılı kaldı...bi şekilde istop ettirerek durdurdu...1 hafta seviste kaldı ve araç garantide olmasına rağmen kullanıcı hatası deyip 1500ytl de para aldı opel servisi...bunun hiçbir açıklaması izahatı olamaz...durumun süratli gidilirken başa gelmesi ihtimali falan çok korkutucu...
    biryerden okusaydım belki inanmazdım ama artık şunu söyleyebilirim,hayatım boyunca opel kullanıcısı olmayacagım...
  • hayır lagaluga değil lakluk

ben tanıyorum lagalugayı..
    insanların günahını almayın
    quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Ben böylebir şey böyle bir sorun olduğuna inanmıyorum.

Topiğide açan arkadaş bence forumla ilişkisi kesilen eski arkadaş lagaluga=lakluk.

Bu bir yalan haber.

quote:

Sen lagaluga mısın???

Öyle bir arkadaş vardı bir zamanlar topikde ???
    quote:

• quote:

Zaten opel tasarımı herkese gitmez...
    quote:

Orjinalden alıntı: plateau

tuhaf ve çok tehlikeli sorunlar yaşanabiliyor duyduğum kadarıyla opel'lerde...arkadaşımın 2004 vectrası 70-80'le giderken 3.viteste takılı kaldı...bi şekilde istop ettirerek durdurdu...1 hafta seviste kaldı ve araç garantide olmasına rağmen kullanıcı hatası deyip 1500ytl de para aldı opel servisi...bunun hiçbir açıklaması izahatı olamaz...durumun süratli gidilirken başa gelmesi ihtimali falan çok korkutucu...

o ne demek dostum?anlamsız bi laf atmışsın...sen bunu yazmamış ol...

• araç 4. vitesten 5. vitese geçerken nasıl stop eder anlayamıyorum aracı devirsizmi kullanıyorsunuz 5. vitese geçmek için en az 3000 4000 deviri bulmaznız lazım 4. viteste sonra 5. vitese atılır zaten araç hareket halinde kontakta açıksa zaten 5. vitese atınca araç stop etmez tekrar çalışır bende 2004 model 1.4 vardı hiçbir problem yaşamadım çokta memnundum
  • opel arabaların elektroniğinde gerçekten sorun yaratıyor ama böyle bi sorunu olduğunu bilmiyodum
  • atla deveyi karşılaştırmayın
  • arkadaslar

bu egr valf sorunu. eger opeliniz vites degistirirken stop edip yolda kaliyorsa sorun egr valfinin degismesi ile cozuluyor. ozellikle astralarin kronik bir sorunu bu. benim basima iki-uc kere geldi ama ancak motor ikaz isigi yaninca egr valf sorununu tespit edebildik. 1.5 yildir ayni sorunla karsilasmadim. umarim da karsilasmam ve kimse karsilasmaz cunku inanilmaz tehlikeli......
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.