Şimdi Ara

Astra H 1.6 115 HP (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
25
Favori
142.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firen hidroliği,yag,yag filtresi,polen filtresi,bujiler degişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas006

Firen hidroliği,yag,yag filtresi,polen filtresi,bujiler degişir

Teşekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, şunu inceleyen ya da tecrübe eden oldu mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_88484672/tm.htm
  • yarı otomatik vitesinin yakıt tüketimi ne kadar? şehir içi/şehir dışı
  • savas006 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar merhaba, benzinli 2012 aracımı 30bin bakımına sokacağım. erdemirler-beylikdüzü servisini tercih eden var mıdır, yaklaşık ne kadar tutar?
  • 500-600 arası çekiyorlar. Avcılara giderken hilton hotelin sağında özel opel servisi var ben orada 200 e yaptırdım.

• 0 km astra h classic 3 üm var.
    150 kilometrede araç
    motor yağ değişimi geldiğinde ne kadar ince yağ koyarsak uzun vadede o kadar iyi midir?
    0-30 gibi . . .
    ilk yağı var üzerinde , öğrendiğim kadarıyla 0-20 olurmuş ilk yağı

teşekkürler . . .
  • Türker37 T kullanıcısına yanıt
    H kasa sedan aracım var. 10000 km. bakımına girdiğimde araca Mobil 5W-30 yağ koyuldu. Bildiğim kadarıyla da bu incelikte yağ öneriliyor.
    Yine de bir araştırmakta fayda olabilir.
  • Araçlarda mutlaka Mobil 1 yağ kullanın. Gerek yok diyenleri sallamayın.
  • Arkadaşlar ayrı bir konu açtım ama bir de buraya yazayım dedim. Belki daha çok kişiye ulaşır.

Bende Astra H Gtc var. Geçenlerde sol uzun ampul patlamıştı, sanayide değiştirdik. Bu değişimden 3 gün sonra yağmur yağdı. Yağmurun ertesi gün baktım ki değişim olan farda buğulanma var.
    Hemen arka plastik kapağı kontrol ettim. Acaba tam oturtmadılar mı falan diye ama bi sıkıntı göremedim. Takan ustaya götürdüm, o da iyice kontrole etti ama oturmayan bir yer göremedi.
    Şimdiye kadar ne yağmurlar ne fırtınalar gördüm ama böyle bir buğu olayı olmamıştı. Ampul değişiminden sonra olması tesadüf olamaz bana göre.

Sizce sıkıntı ne olabilir. Ampul değişimi sırasında içeride hava sirkülasyonu falan mı oldu acaba? İçeri hava girdi sıcak-soğuk mu yaptı?
    Bir yerlerde okudum. İçeri hava girince böyle buğulanma olayı olabiliyormuş. Ne derece bilime, akla uygun bilemiyorum, karadüzen kullanıcı yorumları bunlar

Fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

• kdr21 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben 2008 Opel Astra Enjoy Sedan 1.6 LPG'li aracı Mart 2014'de aldım. Teleflex GFI LPG taktırmış aldığım arkadaşım. Kaputu açtığınızda LPG ye ait hiç bir şey görmüyor ve hiç bir ses duymuyorsunuz. Ayrıca performans olarak da gayet iyi. Yakıt olarak, km de 2,20 krş yaktığını hesapladım. (55 lt lik simit tank)Bir depo LPG ile 530 km şehir içi yol yaptım. Ancak trafiğe fazla girmeden Ankara da İstanbul yolunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginkaya503

Merhaba, ben 2008 Opel Astra Enjoy Sedan 1.6 LPG'li aracı Mart 2014'de aldım. Teleflex GFI LPG taktırmış aldığım arkadaşım. Kaputu açtığınızda LPG ye ait hiç bir şey görmüyor ve hiç bir ses duymuyorsunuz. Ayrıca performans olarak da gayet iyi. Yakıt olarak, km de 2,20 krş yaktığını hesapladım. (55 lt lik simit tank)Bir depo LPG ile 530 km şehir içi yol yaptım. Ancak trafiğe fazla girmeden Ankara da İstanbul yolunda.

bilgi için teşekkürler hocam 1.6tdi leon aldım ben ;) kazasız sürüşler size de
  • vw polo 2004 aracımın kaza geçirmesi sonucu 1 hafta bana sıfır astra 3 classic verdiler.araç gerçekten çok hoşuma gitti.polodan sonra bu araca binmek adeta devrim gibi.benzinli olmasından dolayı baya yakıyor araç.ama gerek yol tutuşu gerekse yalıtımı beni oldukça tatmin etti.
  • Astra Classic 3 'lerde EPS ( yüksek hızlarda sertleşen direksiyon ) var mı?

İyi günler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türker37

Astra Classic 3 'lerde EPS ( yüksek hızlarda sertleşen direksiyon ) var mı?

İyi günler . . .

astranın direksiyonu zaten sert :) sanırım sorduğunuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikirkbas

quote:

Orijinalden alıntı: Türker37

Astra Classic 3 'lerde EPS ( yüksek hızlarda sertleşen direksiyon ) var mı?

İyi günler . . .

astranın direksiyonu zaten sert :) sanırım sorduğunuz yok

• 30 bin bakımını elazığ karalarda 400 tlye yaptırdım, ekstra olarak sadece bujiler değişti, yağ filtre vs. aynı araç lpgli. Yüzde 10 iskonto yaptılar.
  • Arkadaşlar 2009 Astra H HB sahibiyim,

Bu navigasyon multimedya cihazlarından taktırmak istiyorum fakat Astra'nın kontrol paneli çok aşağıda olduğundan ekran aşağıda kalacak ve kullanışsız olacak diye çekiniyorum.

Astra'nın orjinal yol bilgisayarının olduğu bölüme yapılabilecek aynı zamanda kendi yol bilgisayarı verilerini de kontrol edebileceğimiz bir multimedya cihazı mevcut mu acaba?

Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Aracım 2013 benzinli.ve fan çok çabuk
    devreye giriyor sıcaklarda ve ortalama 29 km
    hız trafikte çok sık giriyor.normal midir.? Yoksa müşürde mi sorun var?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.