Şimdi Ara

Astra h arıza ışığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni araç aldım Astra 1.6 benzin easytronic hatchback 2011 model. Aldıktan sonra aracı komple bakıma soktum. Yağ filtre triger balata disk buji derken bir hayli masraf yaptım. Bakımdan sonra eve geldim arıza ışığı yaktı. Ertesi gün ustaya götürdüm. Bilgisayara bağladılar. Bir tane arıza kaydı çıktı. Adını tam hatırlamıyorum ama eksantrik mili bilmem ne emme sensörü gibi bişey. Hata kodu silindi ve döndüm. Akşam bir kez yandi ışık ve tekrar söndü. Üç gün yakmadı. Bugün hata kodundaki parçayı taktırdım 400lira verdim ve bi saatt sonra tekrar yandi arıza ışığı. Yine aynı hata kodu ve yanında iki tane ayrı hata kodu. Yağlama yapmıyor yada az yapıyor. Eksantrik mili ve krank mili uyumsuzluğu vs gibi hatalar. Ustaya her gittigimde 300-500 vermek istemiyorum. Deneme yanılma yoluyla çözülmesin. Sizce sıkıntı nedir. En kolay ve ucuz nasıl çözebiliriz bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker3443 -- 19 Temmuz 2021; 16:49:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arıza kodunu öğrenirsen iyi olur, bu anlatımdan bir şey anlamak güç.

• tiriger kayışı değişti mi ?

• d4rkston3 kullanıcısına yanıt
    Evet değişti.

• diatta1903 D kullanıcısına yanıt
    Maalesef aklımda tutamadım. Yalnız şu an yine söndü.

• Krank mili sensörü arıza verdiği zaman aracın beyni pistonlarin konumunu bilmediği için motor çalışmaz çalışan motor ise stop eder. Benim ki motor sicakkken marş almıyordu. Sensör değişti sorunu bitti. Bunlar trigger değiştirirken sente ayarını düzgün yapmamış olmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Orjinal GM ürünü kullandılar. Ve usta tek tek triger kayısının dişlilerini saydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam konum neresi? Sorun icin degil de, yer onerebilirim isterseniz.

• Huddleston kullanıcısına yanıt
    Üstadım çok teşekkürler. Kütahya'dayım şu an bayram tatili nedeniyle.

• Krank sensorunu degistir duzelecektir.

• mhmt_tkmk M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad

• Dediklerinize bakilirsa Trigeri degistirirken sente ayarini bozmuslar. Cevrenizde bilinen duzgun bir opel ustasi varsa sente ayari yaptirin. parca vs degisip masraf etmeyin bos yere

• Start yapar yapmaz ışık yakıyorsa ince motor yağı da bu hataya sebep olabilir.

• Aracinizin sentesi kaçık muhtemelen trigerden once ariza isigi yakmiyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.