Şimdi Ara

astra honda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay içerisinde yeni bir araba almam gerekiyor,
    bütçem 40 bin YTL civarı
    Bir sürü seçeneği bu forum sayesinde eledim ve 2 araç arasında seçim yapmam gerekiyor
    yeni astra veya honda civic
    2 side dizayn olarak çok hoşuma gidiyor ancak opel çok sorun çıkarırır diyorlar,hondaya sa sacı çok ince!
    Sizce hangisi? özellikle yeni astranın honda civic ile karşılaştırıldığında yakıt tüketimi nedir? astra çok sorunlumu gerçekten?
    Ltf acil yorumlarınız ltf

• Astra makyajlandı.Artık sorun çıkarmaz.İhtimal var mekanik alet ama kronik sorun giderilmiş.He bu arada astrayı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Astra makyajlandı.Artık sorun çıkarmaz.İhtimal var mekanik alet ama kronik sorun giderilmiş.He bu arada astrayı öneririm.
    1.6 mı CDTİ mi?(1.4ü saymıyorum)Hangi donanım paketi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    civic tabiki
  • Öncelikle dizel mi benzinli mi istediğinizi yazmamışsınız...Zaten istesenizde civic'in dizeli yok ya ama olsun yine de bir sorayım dedim....Özellikle ekonomi diyorsanız her ne kadar da civic için dizelleri kıskandıran yakıt teknolojisi dese de hava,civa...Mantığa ters....Hiçbir civic asla astra 1,3 CDTI kadar az yakamaz...Bu arada cevaplarda yok bilmem kesinlikle civic işte yok bilmem kesinlikle astra diye cevaplar olacaktır....Bence her iki aracın birbirine üstünlüğü yok,ama civicde dizel motorun olmaması bence çok büyük bir ayıp....İki aracın farklı konularda birbirine üstünlükleri var...Diğer konularda da söylediğim gibi;civic'in içi çok şahşalı görünsede ;özellikle cosmo donanımda astrada sunulan iç mekanın keyfi hiç bir şeyde yok....Bence gidin her iki araca da oturun,test sürüşleri yapın,birşeyler şekillenecektir kafanızda...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frk96

frk96;Türkiye'de astra dizel maalesef sadece 1,3 90 bg 200 tork motor seçeneği ile sunuluyor,başka motor tercihi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

quote:

frk96;Türkiye'de astra dizel maalesef sadece 1,3 90 bg 200 tork motor seçeneği ile sunuluyor,başka motor tercihi yok...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

quote:

ben de yanlış anlamıştım da sonradan farkettim, arkadaş demek istemiş ki:

hangi seçeneği düşünüyosun?
    1.6 benzinli mi, 1.3cdti mı? (1.4ü saymıyorum)

dekoder gibi adamım yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fircam

quote:

quote:

dekoder gibi adamım yahu

Alıntıları Göster
    Ben dizeli düşünmüyorum çünkü çok km yapmıyorum.Dizaynda çok önemli benim için,bu arada motor 1.6 olacak. 3 alternatif var,ya honda civic ya astra yada toyota. llk düşündüğüm astra ancak çok muhalefet yapıldı,yok bozulur yok parça pahalı vs. Ne yapacağımı şaşırdım,şu sıralar civic ve astra arasında gidip geliyorum,yorumlarınızı tekrar bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: okancalik

Ben dizeli düşünmüyorum çünkü çok km yapmıyorum.Dizaynda çok önemli benim için,bu arada motor 1.6 olacak. 3 alternatif var,ya honda civic ya astra yada toyota. llk düşündüğüm astra ancak çok muhalefet yapıldı,yok bozulur yok parça pahalı vs. Ne yapacağımı şaşırdım,şu sıralar civic ve astra arasında gidip geliyorum,yorumlarınızı tekrar bekliyorum

Alıntıları Göster
    E teğmen arkadaş biz ne dedik.1.6 mı cdtı mı(yani dizelmi).Dizel derken 1.6 kastetmedim.Yeterince anlaşılır oldu mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 5 Haziran 2007; 18:54:46 >

• quote:

E teğmen arkadaş biz ne dedik.1.6 mı cdtı mı(yani dizelmi).Dizel derken 1.6 kastetmedim.Yeterince anlaşılır oldu mu???

Alıntıları Göster
    "ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları" başlığına bakmanızı öneririm.

arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 5 Haziran 2007; 22:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racai

"ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları" başlığına bakmanızı öneririm.

arz ederim.

Alıntıları Göster
    yahu astra nın sorunu yok servisler biraz sorunlu o kadar o da sorun olmaz kanaatimce ben her koşulda astra derim karizma karizma
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

yahu astra nın sorunu yok servisler biraz sorunlu o kadar o da sorun olmaz kanaatimce ben her koşulda astra derim karizma karizma

Alıntıları Göster
    +100
  • quote:

Orijinalden alıntı: fircam

quote:

quote:

dekoder gibi adamım yahu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

quote:

dekoder gibi adamım yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

quote:

Orjinalden alıntı: fircam

quote:

quote:

dekoder gibi adamım yahu

Alıntıları Göster
    Araçların boyut farkları da var; biri sedan biri hatchback bunu da düşün.
    Honda' nın saçının ince olduğu konusuna katılıyorum; zaten genel olarak alman arabalarına dıştan baktığınızda her zaman daha dolgun; kalın saç kullanılmış hissine kapılırsınız. (Bkn; opel - vw - audi - bmw -merc...).
    Ancak Astra' nın sorunlu olduğu iddiasına pek katılmıyorum; belki ilk çıkan serilerde; ancak yeni çıkan serilerde öyle birşey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Gönlünüz ferah olsun; Astra çok kaliteli bir araç, iç mekanına adım atar atmaz anlıyorsunuz bunu. En düşük donanım seviyesinde dahi Astra' nın iç mekanı çok kaliteli. Kullanılan malzemeler özenli, plastik kalitesi de Civic' ten çok yüksek buna herkes hemfikirdir. Öteki yandan Civic 1.6 motoru da oldukça performanslı. Bana göre Astra daha genç işi bir araba ancak bu demek değil ki orta yaşlı - yaşlı insanlar Astra kullanmaz. Ancak Astra' nın hatchback, Civic' in sedan oluşu benim gözümde Civic' i aile arabası modeline daha yakın yapıyor. Şunu da söyleyeyim ki; bu ikilemde ben kalmış olsam Astra' yı seçerdim. Civic' in tipinden hiç haz etmiyorum. Astra ise, özellikle siyah olanlar çok karizmatik..
    Zaten benzer bir tercihi aralık ayında yapmam gerektiğinde Astra' yı tercih ettim ve gayet memunum aracımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

Araçların boyut farkları da var; biri sedan biri hatchback bunu da düşün.
    Honda' nın saçının ince olduğu konusuna katılıyorum; zaten genel olarak alman arabalarına dıştan baktığınızda her zaman daha dolgun; kalın saç kullanılmış hissine kapılırsınız. (Bkn; opel - vw - audi - bmw -merc...).
    Ancak Astra' nın sorunlu olduğu iddiasına pek katılmıyorum; belki ilk çıkan serilerde; ancak yeni çıkan serilerde öyle birşey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Gönlünüz ferah olsun; Astra çok kaliteli bir araç, iç mekanına adım atar atmaz anlıyorsunuz bunu. En düşük donanım seviyesinde dahi Astra' nın iç mekanı çok kaliteli. Kullanılan malzemeler özenli, plastik kalitesi de Civic' ten çok yüksek buna herkes hemfikirdir. Öteki yandan Civic 1.6 motoru da oldukça performanslı. Bana göre Astra daha genç işi bir araba ancak bu demek değil ki orta yaşlı - yaşlı insanlar Astra kullanmaz. Ancak Astra' nın hatchback, Civic' in sedan oluşu benim gözümde Civic' i aile arabası modeline daha yakın yapıyor. Şunu da söyleyeyim ki; bu ikilemde ben kalmış olsam Astra' yı seçerdim. Civic' in tipinden hiç haz etmiyorum. Astra ise, özellikle siyah olanlar çok karizmatik..
    Zaten benzer bir tercihi aralık ayında yapmam gerektiğinde Astra' yı tercih ettim ve gayet memunum aracımdan.

Alıntıları Göster
    astra...

• quote:

Orijinalden alıntı: @oğuzhan@

astra...

Alıntıları Göster
    Keşke gönül rahatlığı ile astra diyebilseydim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit

Keşke gönül rahatlığı ile astra diyebilseydim...

Alıntıları Göster
    Hondanın sacının ince olduğunu söylemişssini.
    Bu bilgiye nereden ulaştığınızı merak ettim doğrusu.
    Ayrıca sacının ince olmasının bir önemi olamayacağını düşünüyorum.

Sacın inceliği değil aracın çarpışma testlerinde aldığı sonuca bakmanızı öneririm.

Ayrıca her iki aracın ağırlıklarını kıyaslamanızı tavsiye ediyorum. ağırlıklar yaklaşık aynıysa sacların kalınlığı da yaklaşık aynı olacaktır.

Ayrıca sac ince olsa dahi acaba aynı alaşımda mı? ona bakmak lazım. Daya yüksek dayançlı bir sac kullanmış olablirler.

Ayrıca arabanın sağlamlığı sac kalınlığından ziyade kritik noktaların nasıl tasarlandığı ve şasesi ile ilgilidir diye düşünüyorum.

Benzinli otomatik vites alacak olsam honda seçerdim. ben hondayı beğeniyorum. dizeli olmadığı için bana htap etmiyor..

Honda ile ilgili olarak önerim yol tutuşuna bakmanız. Astra kadar iyi ise honda için söylenebilecek kötü bir şey kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: racai

Sacın inceliği değil aracın çarpışma testlerinde aldığı sonuca bakmanızı öneririm.

Ayrıca her iki aracın ağırlıklarını kıyaslamanızı tavsiye ediyorum. ağırlıklar yaklaşık aynıysa sacların kalınlığı da yaklaşık aynı olacaktır.

Ayrıca sac ince olsa dahi acaba aynı alaşımda mı? ona bakmak lazım. Daya yüksek dayançlı bir sac kullanmış olablirler.

Ayrıca arabanın sağlamlığı sac kalınlığından ziyade kritik noktaların nasıl tasarlandığı ve şasesi ile ilgilidir diye düşünüyorum.

Benzinli otomatik vites alacak olsam honda seçerdim. ben hondayı beğeniyorum. dizeli olmadığı için bana htap etmiyor..

Honda ile ilgili olarak önerim yol tutuşuna bakmanız. Astra kadar iyi ise honda için söylenebilecek kötü bir şey kalmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: racai

bence sac kalınlığı önemli değil astra daha güvenli bu konuda astra 5 yıldız alırken honda 4 yıldızda kaldı ben olsam hondayı düşünürüm daha ferah ve daha seri

• quote:

Orijinalden alıntı: also

quote:

Orjinalden alıntı: racai

bence sac kalınlığı önemli değil astra daha güvenli bu konuda astra 5 yıldız alırken honda 4 yıldızda kaldı ben olsam hondayı düşünürüm daha ferah ve daha seri

Alıntıları Göster
    dostum bn civic kullanıcısıyım bnce ikisini de test et ama test ettikten sonra astranın pek bir şansı kalacağını zannetmiyorum..ikisinin hızlanmasını, devirlenme isteğini, iç mekanını, göstergelerini fln karşılaştır..hangisinin içinde iken daha ferah ve rahat olabileceğine bak...bnce bu konularda civic önde...bi de sac konusu açılmış..sacın ince olması arabanın enerjiyi kolayca emmesi için tasarlanmıştır ve enerjiyi kolay emmesi için araba biraz daha fazla hasar görür ama içerisinde çelik barlar ve kafes vardır..bu kafes güvenliği sağlar ve enerjiyi içeridekilerin olmadığı kısımlara yönlendirir...umarım yardımcı olabilmişimdir..saygılar..[arabayı almışsan boşuna yuorum yaptk]

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

dostum bn civic kullanıcısıyım bnce ikisini de test et ama test ettikten sonra astranın pek bir şansı kalacağını zannetmiyorum..ikisinin hızlanmasını, devirlenme isteğini, iç mekanını, göstergelerini fln karşılaştır..hangisinin içinde iken daha ferah ve rahat olabileceğine bak...bnce bu konularda civic önde...bi de sac konusu açılmış..sacın ince olması arabanın enerjiyi kolayca emmesi için tasarlanmıştır ve enerjiyi kolay emmesi için araba biraz daha fazla hasar görür ama içerisinde çelik barlar ve kafes vardır..bu kafes güvenliği sağlar ve enerjiyi içeridekilerin olmadığı kısımlara yönlendirir...umarım yardımcı olabilmişimdir..saygılar..[arabayı almışsan boşuna yuorum yaptk]

Alıntıları Göster
    Evet sac muhabbetine ben sikayetim var adresinde de gördüm. Bir tüketici şikayetini bildirmiş. Tam adresini ekleyemedim ama şu adresten ulaşabilirsiniz

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=honda&loc=ara&s222.x=0&s222.y=0 Bu adresten Honda Yeni Civic’in Kaportası Doluyu Kaldıramıyor! bölümünden okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpi_Turk -- 24 Haziran 2007; 17:26:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.