Şimdi Ara

Astra, Megan II mi yoksa Citroen c4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bütcem en fazla 26, 27 bin tl verebilirim.
    Opel Astra Enjoy 1.3 ctdi, Megan II hb extreme veya expression , Citroen C4
    bunlardan hangısını tercıh edersiniz ?
    26, 27 bin TL ye Km dusuk ve orjınal aralarından hangısını bulurum?
    Aralarından 2.eli iyi olan, ekonomik olan ve kronık sorunu olmayan arac hangısıdır?
    Konforu ve yol tutuşu iyi olan

Bunların Yanı sıra sizce Grande Punto tercih edilir mi ? Dynamic veya Emotion 6 ileri 1.3 multijet olanı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Megane ve Citroen e pek yanaşma derim. Punto da olabilir ama Astra daha iyi duruyor sanki. Ama Punto nun dizel olması ciddi avantaj şu an.
  • astra en mantıklı olanı. Lancer da olabilir ek tavsiye olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

Megane ve Citroen e pek yanaşma derim. Punto da olabilir ama Astra daha iyi duruyor sanki. Ama Punto nun dizel olması ciddi avantaj şu an.

o araçları soran biri, puntodan memnun kalmaz. alsa bile ilk fırsatta satmaya çalışacaktır.
  • Tabiki Astra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyasar

Arkadaşlar öncelikle bütcem en fazla 26, 27 bin tl verebilirim.
    Opel Astra Enjoy 1.3 ctdi, Megan II hb extreme veya expression , Citroen C4
    bunlardan hangısını tercıh edersiniz ?
    26, 27 bin TL ye Km dusuk ve orjınal aralarından hangısını bulurum?
    Aralarından 2.eli iyi olan, ekonomik olan ve kronık sorunu olmayan arac hangısıdır?
    Konforu ve yol tutuşu iyi olan

Bunların Yanı sıra sizce Grande Punto tercih edilir mi ? Dynamic veya Emotion 6 ileri 1.3 multijet olanı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

II. eli en iyi olan Fiat'tır.

Ama ben Astra alırdım. Daha iyi yani.

• Konfor olarak Punto iyi değildir ancak ikinci el ve kullanım maliyeti olarak düşünürseniz gayet ekonomiktir.Fakat bu araçlar arasında mantıklı olarak konfor+yol tutuşu+yakıt olarak C4 derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Opel Astra j mi Citroen C4 mü?
    13 yıl önce açıldı
    C3 mü İbiza mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra çok iyi ama konfor pek yok.Koltuklar rahatsız,süspansiyonlar sert ve biraz küçük.Onun dışında süper bir araba.

• fransızlardan uzak dur,astra enjoya bak bence.
  • Astra almayın sütçü beygirleri onlar.

Bu forum bir acayip arkadaş opel konusu açılır nefret kusarlar ama biri tavsiye ettiğinde hemen tavsiye ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Megane ve Citroen e pek yanaşma derim. Punto da olabilir ama Astra daha iyi duruyor sanki. Ama Punto nun dizel olması ciddi avantaj şu an.

o araçları soran biri, puntodan memnun kalmaz. alsa bile ilk fırsatta satmaya çalışacaktır.

+1 Aracını seven ve fiyatını, benzer araçlarla kıyasladığımda fazlasıyla hakettiğini düşünen bir punto sahibi olarak aynı şekilde düşünüyorum.
  • bana göre astra diğer ikisinden çok daha kaliteli,konforlu,estetik bir araç.bu yüzden astra derim.
  • Opel Astra Enjoy 1.3 ctdi düşünüyorum bende fakat temizini km sini dusuk bulamadım bir türlü :S
    bide astra da 1 ile 2 viteste araba zorlanıyormus diyorlar dogru mu ? kullanan arkadaşlarım
  • Konu Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

Tabiki Astra.

• Ekonomi ve konfor ve 2. El acisindan megan2 ye bakabilirsin ama cok kaliteli bir arac degil

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

Tabiki Astra.

astra kaliteli konforlu ekonamik...
  • c4 ile megane ı kullandık yaklaşık ikişer yıl..

c4 ün yol tutuşu yakıtı (1.6 90 lık dizeldi) tatmin eden yönleriydi..Sert süspansiyonları, olmadık arızaları vs can sıkan yanları..

megane da ise konfor odaklı daha geniş bir iç mekan ve süspansiyonlar vardı c4 e göre..

Bu iki aracın kıyasında kullanılacak kişinin beklentileri çok önemli..Aile ise megane yok genç işi ise c4 daha makul olabilir..

Astra h kasayı ise üç aydır kullanıyoruz, tatlı sert bir araba yol tutuş olsun konfor olsun işçilik olsun c segmentinde ortalamanın üstünde bir araç..2010 ve üst modellerinde birçok kronik sıkıntı giderildi diye biliyorum..
  • quote:

aractan anlamadiginiz ne kadar belli c4 ve megane alma punto al demek sacmaliktan baska bisey degil megane ve c4 deki konforu ve donanimi ne astrada nede puntoda bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.