Şimdi Ara

C3 mü İbiza mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.2 puretech shine C3 940k. 200k 12 ay 1.99 kredi

1.0 TSİ İbiza style 1070k. 300k 12 ay sıfır faiz kredi.

Araç genel olarak şehiriçi tek kişi olarak kullanılacak. Hangisi daha mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipini eskiden çok sevdiğim için c3 derdim ama yenisi geliyor. Bir de c3 de düzgün bir starbucks bardağı ya da bira koyacak bir bardaklık yok. Ibiza alın genç işi olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C3 hayatımda sahip olduğum, mühendislik ve ergonomi hatası dolu bir araç.
    En basitinden şunu söyliyim akşam arabayı park ettin ve direksiyonu sağa/sola kırarak bıraktın. Sabah arabayı çalıştırıp ilerlediğinde ne yöne bıraktıysan o yöne araba çekiyor hem de bariz bir şekilde direksiyonu oraya odaklıyor. Sebebi neymiş direksiyon açı sensörü yokmuş. Çözüm neymiş direksiyonu akşam düz bırakın. Böyle saçmalık güvensizlik görmedim. Kafayı yedirir. Daha neler neler. Bardaklık ergonomisi neye göre yapıldı bilemem 0.5 cc su şişesi sığmıyor. Cola tenekesi falan sığıyor, o da ne viraj dönerken dökülüyor. 10bin kmde motor arıza lambası yakıp, yolda bırakması da cabası. Sensör yanmış, PSA fransadan 15 gün sensör bekledik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eski bir 2021 makyajlı kasa ibizacı olarak ibiza alır. bir de orijinal kolçak alırsanız tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Haziran 2024; 23:59:19 >
  • C3 kullanıyorum , ayrıca Seat Arona da var , C3 gayet güzel araba , tasarımı , motoru güzel , ama yenisi çıkacak , o yüzden almazdım . Ayrıca İbiza almak yerine biraz daha ekleyip arona almanızı öneririm .( ben zamanında İbiza almaya gidip arona almıştım , gayet memnunum )

• Araç 110 hp olan mı, 115 hp olan mı?

• İki araç arasında 230 binlik büyük bi fark var hocam. Ibiza, son kasasıyla bir gömlek daha üstün bence C3'ten. İki aracın da 2020-21 modelini almak istiyorum deseniz işler değişirdi ama sıfır alacaksanız ve maddi olarak zorlamayacaksa Ibiza derim.

• Lego95 kullanıcısına yanıt

1.2 puretech 110'luk modeli mi kullandınız? Dediğiniz problemler hala devam ediyor mu yoksa Citroen gerekli geliştirmeleri yaptı mı? Bilginiz var mı?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Hocam araçtan memnun muydunuz? 1.0 tsi style versiyonunu almak istiyorum.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

0 km araç teklif konusunda gördüm fiyatları. Hangi motor olduğunu bilmiyorum. Fakat bu iki motor arasında 5 beygir dışında ekstra bir fark mı var? Mutlaka 110 veya 115'lik mi alınmalı?

• covanni13 C kullanıcısına yanıt

Hocam şu anda C3'ü 940k'ya bırakıyorlar. 200k 1.99 orandan kredi veriyorlar. İbiza 1 milyon 90k. 300k sıfır faiz kredi veriyorlar. Kredide ki faiz maliyetini de düşünce iki araba arasında 110k fiyat farkı var. Aracı alırken ibiza için fazladan 50k vericem ve 12 ay boyunca fazladan 5k kredi ödeyeceğim. Sizce bu farka değer mi?

• Ibiza 1.0 evo kullanıcısı olarak mevcut kampanyayı müthiş bir alım fırsatı olarak görüyorum. Aracın yalıtımı haricinde hiçbir memnuniyetsizliğim yok.

Bir de benim kullandığım model kaynaklı performans kısmında bir soru işaretim mevcut fakat sizde böyle bir durum söz konusu değil.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Değer bence hocam. Ben de araç alma arifesindeyim 800-900k civarına bakıyorum. Sıfır alacak olsam VAG, 2.el alacak olsam PSA grubu düşünürdüm. O yüzden ibiza diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.