Şimdi Ara

Astra sedan dizel ya da focus dizel (Araba alma haftasında öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25.000’e dek sedan dizel bir aile arabası bakıyorum.
    Toyota corolla yenilenmiş 2008 kasalar bu fiyata yok.
    İki araç arasında kaldık.
    Focus 1.6 dizel ile Astra 1.3 cdti dizel.
    Üstelik astra’nın 2007 ve 2008 sedan dizelleri de bu fiyata yakın seyrediyor.
    Focus’un 1.6 olması ve yol tutuşunun övülüyor olması kararsızlık yaratıyor.
    Öte yandan astra dizel’in 1.3 olması ve kasaya göre motorun düşük olması yakıt masrafı ile ilgili tereddüt oluşturuyor.
    Bu iki arabayı tecrübe etmiş olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Araba alma arifesinde.

• hiç kullanıcısı olmadı mı bu araçların dostlar?
  • O fiyata cok yuksek km yapmis araba bulursun dostum bende astra sedan vardi 2008 model 45 binde 34.500 liraya sattim haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa 1.3 cdti kullandım yakıtı focusa göre uygun. Düşük km için biraz bütceyi artırman lazım 30-35kaat lazım.. Farzimuhal ben 2006 tdci trend focus 208.000 km ye geldi 23 istiyorum..:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.000 liraya temiz az km yapmış dizel focus ve astra bulmak birhayli zor bunun yerine bence linea bakın yüksek model az km yapmış bir lineayı çok rahat bu fiyatlara bulursunuz üzerinde zaten çok sağlam ve bakımı kolay multijet motor var uzun süre sorunsuz bir şeklide binersiniz
  • Bagaj önemli ise ASTRA sedan bagajı daha büyük..Onu bilin.. MOTOR HACMİ BÜYÜK ve Beygir gücü fazla arabayı her zaman tercih ederim. Gidip 1250 kg arabayı 75 Hp motor ile asla satın almam.Dört tane okkalı adam binse 400 kg..ilave...O motorun hakkı 850 - 900 Kg. Kasa. Bunları niye yazıyorum ? İlanlarda var..Bu arabalar geliyor...Gözünüzü açın kağnıya binmeyin..Daha öncede 1250 kg arabalar 60 Hp dizel motorla getirilip satıldı.307 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Eylül 2012; 19:11:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde ucuz etin yahnisi yavan olur derler. O paraya ya lpg li bakın ya da arkadaşların dediği gibi linea filan bakın
  • O paraya astra veya focus bulamazsın dostum,eğer bulursan söyle ben alim:)ya kazalıdır,ya km çekilmiş,ya da kesin bi sorunu vardır.eğer dizelde performans arıosan focus.ama perf. hastası değilsen astra da idealdir.yakıt olarak şehir içi basarsan focus biraz daha fazla yakıyor.yol tutuşda perk fark yok(rallici değilsen anlayamazsın) :)..astra biraz daha malzeme kalitesi iyi okadar.şimdiden hayırlı olsun..
  • Focus Dizel 109 PS fena değil bence onu al.
  • Focus ps 109 derken derken focus gia var collection ambiente var. ben çok iyi bilmiyorum. dediğiniz hangisine giriyor.
    Toyota'da karar kılmama rağmen 2008 d-4d'ler 30 üstü olduğu için 25'e kadar bakıyorum açıkçası artık.
    evet denildiği gibi astra sedan dizeller'i aratınca sahibinden de ilk çıkanlar en uygun olanlar yani biraz boya veya km olarak ilerideler.
    Sedan astra çok güzel duruyor.
    focus a da bakıyoruz ama gia deniyor mondeo gia vs. bunlar çok karışık.
  • O paraya temiz FİAT LİNEA DİZEL satın alabilirsin...Ara bul..Kocaman 500 Lt bagaj ile doya doya kullan..Aileye bitirim..Yedek parça derdi yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.