mrb arkdslr, asusun bu alttaki modeli hakkında görüşleriniz nelerdir?pcyi daha çok word-excel,powerpoint ve film izlemek için kullanıcam.tercihim 14.1 wxga ekranlı bir notebook ve görünüşü güzel ve tabiki sorunsuz olması:) ilk defa alıcağım için hangi marka nsldır bilmiyorum ama en iyi markalarda bile olan sorunları da okudum.asus hakkında hiçbir bilgim yok:( bütçemin üst sınırı 2.500 ytl.
bence süper bir tercih yapmışsınyukarda belirtiiğin şeyleri bunla havada karada yaparsın
ben dün aldım bu notebooku bende ilk defa notebook alıyorum ilk günkü izlenimim sorunsuz ve özellikle enerji tasarrufu seçeneği olmasından dolayı harika bence ayrıca bunun modeli Z99Jn yani A8JN serisinden tabi. inanki F3JC den daha mantıklı tercih bence bu iyice ircelersen. ben 6 aydır notebook araştırıyorum dün gittim hatta sony vaio bile dahildi seçeneklerimde ama bunu aldım. tek dezavantajı çinli olması.. ama köken itibari çinli omayan cihazkarda artık çinde yapıldığına göre np bence.. tercih senin birader ben şu ana kadar piman değilim..
quote:
Orjinalden alıntı: Kadirgorn
mrb arkdslr, asusun bu alttaki modeli hakkında görüşleriniz nelerdir?pcyi daha çok word-excel,powerpoint ve film izlemek için kullanıcam.tercihim 14.1 wxga ekranlı bir notebook ve görünüşü güzel ve tabiki sorunsuz olması:) ilk defa alıcağım için hangi marka nsldır bilmiyorum ama en iyi markalarda bile olan sorunları da okudum.asus hakkında hiçbir bilgim yok:( bütçemin üst sınırı 2.500 ytl.
bu laptop normal şartlarda cok yerinde bi seçim ama bilgisayarı word-excel-film izlemek için falan kullancaksanız özelliği (ve tabi ki fiyatı) daha az olan modellere bakabilirsiniz.. ne bileyim acer travelmate 2428 falan bile işinizi görür,projeksiyon cihazı için çıkışı var mı bilmiyorum, daha ucuz modeller örnek olarak söyledim.. bi laptopta entegre bluetooth, entegre kamera olup olmaması sizin için ne derece önemli, ona göre daha maliyetsiz seçim de yapılabilir.. ama bu söylediğiniz model eksiksiz ve tüm ihtiyaçlarınızı hayli hayli karşılar gibi duruyo..
evt bgn aldım nihayet a8jn'yi şu anda şarjda,sabırsızlıkla bitmesini bekliorm.en iyi yanı asusla birlikte recovery cd de vermeleri yakında yeni bi başlıkta resimlerle incelememi yayınlıcam,bana fikir veren herkese tşkler bu arada 1210$+kdv'ye satın aldm,hem de 15ay taksitle
hayırlı olsun, sorunsuz bi şekilde kullanırsınız umarım..
müsait bi zamnda laptopla ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız bize de faydalı olur.. (sarj durumu, ısınması, kamerası, portların kullanışlılığı vs vs..)
....::::A8JN DOSTLUĞU::::..... Arkadaşlar A8Jn ile ilgili bir bir başlık göreceğime bu kadar sevinmezdim. Bende Dün Sipariş ettim ve elime ulaşmasını bekliyorum. Zannedersem Fiyat Performans Bakımından çok uygun bir makina ben 1250$+ KDV ye aldım 1210 dolara alan arkadaş çok iyi almış.
Benim bir sorum olacak Makinanın yanında Çanta veriyorlar değil mi?
İyi akşamlar
Asusların kutusundan çıkar zaten çantası...
quote:
Orjinalden alıntı: Kadirgorn
evt bgn aldım nihayet a8jn'yi şu anda şarjda,sabırsızlıkla bitmesini bekliorm.en iyi yanı asusla birlikte recovery cd de vermeleri yakında yeni bi başlıkta resimlerle incelememi yayınlıcam,bana fikir veren herkese tşkler bu arada 1210$+kdv'ye satın aldm,hem de 15ay taksitle
hayirli olsun gule gule kullanin.. nereden aldiniz?
hayırlı olsun güle güle kullanın. Pili kaç cell acaba bu arada
izmir tekmardan aldım.pil 6cell, power saving mode ile rahat 3 saatten fazla gidiyor.2 gündür kullanıyorum,gayet sessiz bir makine ve özellikleri çok iyi,kesinlikle tavsiye ederim.ztn yakında inceleme için ayrı bir topic açarak asus hakkında kafasında soru işareti olanları detaylı olarak bilgilendiricem..
adirgorn A8jn yi 15 ay taksitle takmardan aldığını yazmışsın, isteden baktığımda peşin fiyatına taksit yok. Hangi kart bu?
Merhabalar arkadaslar
Ben de bu bilgisayarı almayı düsünüyorum Kullanım amacım programcılık agırlıklı olacak (oyun oynamayı dusunmesem de image editing de yapabilecegim için ekran kartı performansının da averajın üstünde olması tercih sebebidir;)
diğer dusundugum marka ve modeller: - Asus F3jc /F3jp - MSI M675 - Sony Vaio SZ3HTP/B (Kasarsam tabii)
Asus A8jn alan arkadaslar deneyimlerini daha ayrıntılı paylasırsa sevinirim. Alan arkadaslara bir kac sorum olacak:
1) Pil 6 hucreli , ne kadar gidiyor yogun kullanımda? 2) Kamera için 1.3 mp dediler ama 0.3 gozukuyor asusun kendi sayfasında 3) Isınma ve fan sesi sorunu var mı? 4) Ekranı nasıl (Görüntü parlaklıgı ve açı bakımından Vaio'lara yaklasır mı) ? 5) Su an Asus bi notebookum var genel olarak memnunum asustan (emektar A25H, saolsun her turlu cefamı cekmiştir, database server, web server görevlerini basarıyla yürütmektedir:) ancak malzeme genelde kalitesizdir asusta, boyası 1 yıl içinde silinmeye , orası burası kırılmaya başlar, ilk izlenim olarak malzeme kalitesini nasıl buldunuz? Simdiden teskkurler yardimlariniz icin.....
quote:
Orjinalden alıntı: skydive707
adirgorn A8jn yi 15 ay taksitle takmardan aldığını yazmışsın, isteden baktığımda peşin fiyatına taksit yok. Hangi kart bu?
world carda 12 ay vade farksız yaptılar,ayrıca 3 de joker vadaa ile 15 taksite satın aldım.
Arkadaşım ben aradım Tekmarı vade farklı satış olduğunu yakın zamanda 15 taksitli vermediklerini söylediler.
Sen makinayi ne zaman ve neredeki tekmardan aldın. Yardımcı olursan sevinirim bende oradan alacağım....
Selamlar şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: skydive707
Arkadaşım ben aradım Tekmarı vade farklı satış olduğunu yakın zamanda 15 taksitli vermediklerini söylediler.
Sen makinayi ne zaman ve neredeki tekmardan aldın. Yardımcı olursan sevinirim bende oradan alacağım....
Selamlar şimdiden teşekkürler...
ben izmir çankayadaki tekmardan çarşamba günü aldım,haklısın sitede vade farkı var ama mağazada vade farksız olarak 15 taksite böldüler ..
Tekrardan teşekküer ediyorum. Çankaya tekmarı telefonla aradım sordum 12+3 felan olmadığını vade farkıyla olacağını söylediler. Demekki bir gitmek gerek tekmara çok teşekkür edrim
Bu ürün yerine şunu önerebilirim. ASUS A8JE, INTEL Core 2 DUO 1.83 Ghz, 1024 RAM 667, 100 HDD SATA, DVD WR, 14.1' WXGA, ATI X1450