Şimdi Ara

Asus a8nsli premium da harddisk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asus a8n sli premium anakart sahibiyim dun gece durup dururken ekran dondu bilgisayari yeniden baslattigimda windowsa 15 dakka civarinda girdigini gordum.. Harddiskim samsung ide sp1614 n 160 gb bu arada.

Arkadasla herseyi denedik harddiskte problem olmadigini gorduk problem anakarttaydi neyse dedim zaten harddiske de ihtiyacim vardi gittim samsungun sata2 250 gb harddiskinden aldim arkadasimin windows kurulu satasiyla windowsa girmisti cunku.

Neyse bugun taktik sata harddiski ve windows kurmaya basladik ama cd den nerdeyse hic kopyalama yapmiyordu bilgisayar neyse kopyalama bittigin de de yeniden baslattim bilgisayari ve isletim sistemi yukleme hatasi aldik.. harddisklerde herhangi bir problem yok arkadasimin bilgisayarinda kurabiliyoruz cunku windows..... paketledik anakarti ve garantiye vericem yarin sizce nedir sebep soyluyebileceginiz herhangi bisey varmidir.. sagolunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibash2002 -- 17 Ağustos 2006; 21:20:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.