Şimdi Ara

ASUS Almayin ***Tekrar ediyorum *** ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni telefon almak için asus modellerine bakanlar , parasını sokakta bulmayanlar...
    Asus almayım aldırmayın. 3 aylık telefon şarj olurken şarj aleti aşırı ısınıyor ( araştırın kronik sorun) , telefon kendi kendine kapandı açılmadı servise gönderdim 15 gün bekledi batarya değiştirdik dediler çizik var diye değişim yapmadılar, servisten gelen yine aynı sorun hatta şarj aleti çalışmıyor ona bile bakmamışlar. Müş hiz.sorununuzu çözemiyor , servise ulaşamazsınız infocom mudur nedir rezalet hizmet.

Sizlere tavsiye dert sahibi olmak istemiyorsanız almayın . Şarjı uzun gidiyor diye aldık telefonu şarj olmuyor şaka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayın tabi, sizler nerden keşfettiniz bu Asusu, anlamadım ki? 8 yıldır Asus telefonlarını kullanırım, daha bir sorun yaşamadım. Fiyatı da muadillerine göre gayet ucuzdu. Şimdi fiyat artmış baya.

Almayın kardeşim, servisi kötü,ürünleri kötü, aynı fiyatlara LG Q7 filan var, gidip onları alsanıza. Hem su geçirmiyor, hem amoled ekran...1500-2000 TL ye de xaomi var, huawei var, samsung var... Nerden keşfettiniz sizler bu asusu anlamıyorum. Ne güzel sessiz sakin biz gidiyorduk...
  • Modeli neydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zenfone max

• ARVATO TELESERVİCE

Denen bu Danimarka firmasının Ankara yetkili servisi ile muhatap olmak zorunda kaldım. Asus garantili telefonumuz için bizi dolandırmaya çalıştılar. Şarj soketi bozulan telefonu "içten ekran kırılmış" diyerek ekranla beraber değiştirmek istediler ve 340 TL ücret çıkarmışlardı geçen sene. Biz mahalledeki telefon tamircisine 45 TL'ye yaptırdık; yalnızca şarj soketi ve board değişti, ekranda sorun yoktu. ASUS müşteri hizmetleri şikayetimi Teleservice'nin sistem kaydını papağan gibi tekrarlayarak, ekranımın bozuk olduğunu ücretin normal olduğunu söyleyerek geçiştirdiler, yetkili servislerini kayırdılar alenen. Müşteriye değer vermeyen bir firma Asus bana göre. Tayvan Asus merkezinin keşke bu durumdan haberi olsa eminim milleti bu rezil servisin elinden kurtarmak için çaba sarfederler. Şikayet sitelerinde Teleservice ile ilgili yüzlerce şikayet var.
    Teleservice pişmanlıktır, sonuç olarak.

İşte bir örnek:
    "Telefon alırken lütfen satıcıya sorun : ''Telefon hangi garanti servisi tarafından garanti kapsamına alındı? '' Cevap olarak '' TELESERVİCE'' derse arkanıza bakmadan orayı terk edin.Eğer alırsanız yukarıda yaşadıklarım sizi bekliyor."

Konu Linki:https://forum.donanimhaber.com/teleservice-hakkinda-bilinmesi-gerekenler--58268807

• hala alanlar görüyorum... ALmayın
  • Zenfone 5 ve 5Z'ciler seni linç eder şimdi
  • Ne alalım 1500-2000 bütçeye hocam? Hangi markaya gitsen bi eksikliği çıkıyor illaki. Xiaomi alayım desen ithalatçı garanti. İnsanlar da kötünün iyisini seçmeye çalışıyor.

• Almayın tabi, sizler nerden keşfettiniz bu Asusu, anlamadım ki? 8 yıldır Asus telefonlarını kullanırım, daha bir sorun yaşamadım. Fiyatı da muadillerine göre gayet ucuzdu. Şimdi fiyat artmış baya.

Almayın kardeşim, servisi kötü,ürünleri kötü, aynı fiyatlara LG Q7 filan var, gidip onları alsanıza. Hem su geçirmiyor, hem amoled ekran...1500-2000 TL ye de xaomi var, huawei var, samsung var... Nerden keşfettiniz sizler bu asusu anlamıyorum. Ne güzel sessiz sakin biz gidiyorduk...
  • Kampanyadan 2800 e 5z almıştım 2 ay oldu memnunum.

• servise telefon şarj olmuyor diye gönderiyorum daha şarj aleti çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol etmeden hiç bir şey yapmadan 15 gün bekleten bir firmadan bahsediyoruz. sorun yaşamamış olabilirsiniz ama benim gibi bir sürü insan var sizi uyarıyorum yarın öbür gün işiniz servisine düşerse ne dediğimi anlarsınız.
    bu telefonu araştırarak özellikle aldım sırf bataryası yüksek diye aldım gel gelelim telefon şarj olmuyor, hızlı şarj zaten çalışmıyor...
  • Önceki telefonum xperia z5ti. Kvk garantili idi. Neler çektirdi hocam, daha iş gören bi servisle karşılaşmadım. Ondan önce lumia 920 vardı teleservice garantili sağlam gitti bozuk geldi falan.

• Merhaba, hocam son durum nedir sizde?

• 3 sene Zenfone 2 kullandım. İlk sene memnundum ama yazılım vere vere çöp ettiler canım telefonu. Ayrıca tasarımsal bazı sıkıntıları vardı ve kalitesiz bileşenler kullanılarak üretilmiş bir cihazdı.
    Bu sefer Xiaomi aldık bakalım bu kaç sene götürecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir zenfone 6 kullanıyorum.yerlere mı dusurmedım plajda kumlara mı gömmedim.batarya değiştirdim hala kullanıyorum.
  • Servisi gerçekten berbat en sonunda tüketici haklarına başvurdum para iadesi çıktı. İlk defa başvuru yaptım ama söylendiği gibi değilmiş tüketici hakları seni haklı görüyor ama sonrası daha uzun prosedür çok garip halen para iadesi yapacaklar. Herkes topu başkasına atıyor. Mi 8 lite aldım şimdilik gayet iyi

• Millet hakkını arayana saldırıyor teleservis bile bakmıyor artık asus'a infocom var tedarikçi servisi o bakıyor bu şu demek firma hizmet vermemek için yaygın servis ağı ile anlaşma yapmamış yani xiaomi & evofone durumu ayrıca yapılan yorumlara baksan asus süper markada xiaomi kötü gibi zekisiniz hani arkadaşın dediği gibi bir işiniz düşsün görürsünüz. Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun hakkını aramasını tavsiye ederim. Asus zenfone max pro modeli zaten çok sıkıntılı olduğu yorumlarda belirtilen bir model.

• zenfone 2 lazer 6 kullanıcısıyım sanırsam 3 yıl oldu 1000 tl ye satın aldım bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. kaç kere düşürmeme rağmen hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Şirket bana vestel venüs verdi fiyatı 2,500 tl 5,5 inç ekranı var başka özelliğini bilmiyorum sandalyeden telefon düştü direkt ekranı gitti şöyle bir avantajı oldu vestelin yedek parçası çabuk bulunuyor hemen tamiri yapılıyor kötü yani batarya kapasitesi bendeki zenfone dan daha büyük olmasına rağmen hergün şarj etmek zorundayım zenfone ancak 2 günde hatta bazen 3 günde bir şarj ediyorum. birde vestelin kamerası daha iyi asusutan vestelin müzik çalma hoparlörü çok kötü asustan hoparlörden miss gibi şarkı dinlersin.
    15 yıldır da bilgisayar olarak asus kullanıyorum hiçbir donanım arızsı vermedi laptop olarak sahibinden de satıyorum sonra model yükseltiyorum bugüne kadar 4 tane değiştirdim hiçbiri arıza vermedi.

• 4 senedir asus kullaniyorm tank gibi. asus turkiye disinda farkli firmalarin garantisiyle satilan varmi bilmiyorm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.