Şimdi Ara

asus amse p5kpl ANAKART SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus amse p5kpl anakartını aldım eski anakartımın işlemcisini buna taktım pentium 4 cpu ddr2 2 gb ram var pc de ama çok kasma var format atsamda düzelmiyor işlemcimi eski kalmış olabilir bi yardımcı olurmusunuz ?
    3.00 gHZ ekran kartının tüpünün birisi hafiften şişme yaptı oda olabilir diye düşünüyorum ama 0 anakart aldık para yalandan gitmesin diye soruşturdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedHarriS -- 27 Aralık 2011; 19:10:34 >

• Bu Sorun'ları Duymuştum Bios Uptade İşe Yaradığını Sölediler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Bu Sorun'ları Duymuştum Bios Uptade İşe Yaradığını Sölediler .

biosu nasıl update edebilirim yardımcı olurmusun ?
  • Bios Güncellemesi Yani Anakartın Kendi Bios Şeyini İndirip Yapıyorsun Fakat Çok riskli iş bilmiyorsan bilen birine yaptır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Bios Güncellemesi Yani Anakartın Kendi Bios Şeyini İndirip Yapıyorsun Fakat Çok riskli iş bilmiyorsan bilen birine yaptır .

hmm.biosda olmassa başka neyden yapabilir
  • Aynı Ana Kart Bende Var Bios Ayarlarını Kontrol Et Overclock Yapmş Olabilirsin
    E7500 benm işlemci 3.5 Yapıyorum Yinede Isınmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Aynı Ana Kart Bende Var Bios Ayarlarını Kontrol Et Overclock Yapmş Olabilirsin
    E7500 benm işlemci 3.5 Yapıyorum Yinede Isınmıyor :)

tam olarak yazarmısın overclock falan biosun nersinde teşekkürler.
  • Advanced De Yada 2. Sıradaki Ayarda Olması Lazımdı Ne Zamandır Girmiyorum Biosa :)
  • quote:

Advanced De Yada 2. Sıradaki Ayarda Olması Lazımdı Ne Zamandır Girmiyorum Biosa :)

bi yeniden başlatıp deneyeylim bakalım inş olur kardeş çok kasıyo makine eski anakartım bile bu kadar yapmıyordu
  • kardeş
    AI Overclocking : Auto yazıyo ne yapacam onu manuel falanda vardı
  • Biosu Sıfırla Kurtul Bence :=) Ayarlarını Bilmiyorsan Hiç Girme :)
  • quote:

Biosu Sıfırla Kurtul Bence :=) Ayarlarını Bilmiyorsan Hiç Girme :)

msn adresini verdim özel msjlarına bak pilini çıkardım taktım bios tarihi saat falan gitti sonra düzenledim kardeş sana zahmet bi kendininkine bakarmısın oyun falan hiç oynayamıyorum allah rızası için. olsada kurtulsam şundan
  • Mesaj Gelmedi Baktım Kastırıor Demişsin Everest Adlı Programı İndir Bilgisayar Isına Bak :)
  • gsm numarası diyo yollamıyo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedHarriS -- 27 Aralık 2011; 21:36:36 >
  • Ekledim Bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.