Şimdi Ara

ASUS DSL-N55U Veya AIRTIES AIR 5650 Hangi Modem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir tane Kablosuz Modem alcam.ASUS DSL-N55U Veya AIRTIES AIR 5650 arasında tercih yapcam iki ürününde fiyatları aynı.Yalnız asus için forumda bir kaç tane sorun okudum.Airties'tan da memnun olanlar var.(yoksa normalde asus alırdım) VDSL bağlantı burda olmadığından benim için şu an önemli değil (ama gelecekmiş). Ürünlerde BitTorrent ve kablosuz özelliklerini çok sık kullancam. Hangi modemi önerirsiniz ?
    VATAN LİNK: ASUS DSL-N55U
    VATAN LİNK: AIRTIES AIR 5650

Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

• Aynı soru için konu açacaktım bende cevap bekliyorum teknik özellikleri karşılaştırmaya çalıştım sitelerinden ancak başaramadım.

Her ikisinde de internetten download yapabiliyor muyuz harici olarak?Hangisinin veri hızı daha iyi?Smart Tv-Uydu-Cep Telefonu-Masaüstü Bilgisayar kullanacağım.

Edit:Mesaj taslağından düzelteyim derken aynı konudan bi tane daha açıldı nasıl iş oldu anlamadım.

Edit 2:Asus'ta VDSL desteği yok ADSL kullanan biri için bu önemli mi?Ayrıca sonraki yıllarda fiber internete geçildiğinde hangisi daha iyi performans verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 13 Aralık 2013; 14:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Aynı soru için konu açacaktım bende cevap bekliyorum teknik özellikleri karşılaştırmaya çalıştım sitelerinden ancak başaramadım.

Her ikisinde de internetten download yapabiliyor muyuz harici olarak?Hangisinin veri hızı daha iyi?Smart Tv-Uydu-Cep Telefonu-Masaüstü Bilgisayar kullanacağım.

Edit:Mesaj taslağından düzelteyim derken aynı konudan bi tane daha açıldı nasıl iş oldu anlamadım.

Edit 2:Asus'ta VDSL desteği yok ADSL kullanan biri için bu önemli mi?Ayrıca sonraki yıllarda fiber internete geçildiğinde hangisi daha iyi performans verir?

Ben yazılanları çok okudum.Asus'ta vdsl desteği yok yarın bir gün sizin oraya VDSL gelirse tam anlamıyla yararlanamazsınız.(Bizim burda şu an için yok) Asus malzeme kalitesi,görümüş ve garanti olarak bence airtiestan üstün ama şöyle bir gerçek daha var.Asus her ne kadar da güncelleme çıkartsa da sorun yaşayan arkadaşlarımız var.Airtiesta bu sorunlar daha az birde ttnet'e yönelik üretim yaptığından bütün modemler bu konuda uyumlu ama sonuçta airties dicem fakat içinde kullandıkları malzeme de kaliteli Broadcom chipset kullanıyorlar ama garantisi ve markası beni çok düşündürüyor.Asus anında birebir değişim yapar airties biraz uğraştırır.Her iki modemde de bittorent desteği var.Sanırım ben airties alcam.
    @Essentiel

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

quote:

Aynı soru için konu açacaktım bende cevap bekliyorum teknik özellikleri karşılaştırmaya çalıştım sitelerinden ancak başaramadım.

Ben yazılanları çok okudum.Asus'ta vdsl desteği yok yarın bir gün sizin oraya VDSL gelirse tam anlamıyla yararlanamazsınız.(Bizim burda şu an için yok) Asus malzeme kalitesi,görümüş ve garanti olarak bence airtiestan üstün ama şöyle bir gerçek daha var.Asus her ne kadar da güncelleme çıkartsa da sorun yaşayan arkadaşlarımız var.Airtiesta bu sorunlar daha az birde ttnet'e yönelik üretim yaptığından bütün modemler bu konuda uyumlu ama sonuçta airties dicem fakat içinde kullandıkları malzeme de kaliteli Broadcom chipset kullanıyorlar ama garantisi ve markası beni çok düşündürüyor.Asus anında birebir değişim yapar airties biraz uğraştırır.Her iki modemde de bittorent desteği var.Sanırım ben airties alcam.
    @Essentiel

Alıntıları Göster
    VDSL dediğimiz Fiber internet olmuyor değil mi?Fiberle kullanılabiliyor diye okumuştum tabi işlem yapılması gerekiyormuş.Benim asıl merak ettiğim konu çekim gücü ve DLNA veya USB'den film izlediğimizde ki hızı hangisinin daha iyi acaba?

• quote:

VDSL dediğimiz Fiber internet olmuyor değil mi?Fiberle kullanılabiliyor diye okumuştum tabi işlem yapılması gerekiyormuş.Benim asıl merak ettiğim konu çekim gücü ve DLNA veya USB'den film izlediğimizde ki hızı hangisinin daha iyi acaba?

İşte onu bende bilmiyorum işin açığı ama airtiest'a hd filmlerde takılmalar olabiliyor diye duydum.Asusta durum ne şekilde hiç bilmiyorum ?
  • quote:

quote:

İşte onu bende bilmiyorum işin açığı ama airtiest'a hd filmlerde takılmalar olabiliyor diye duydum.Asusta durum ne şekilde hiç bilmiyorum ?

Alıntıları Göster
    LINKSYS markasının ürünlerini araştırdın mı hocam yabancı sitelerde önerildiğini gördüm ve bir kaç marka daha ama onları Türk mağazalarında bulamadım.

• quote:

türkiyede 2 tip fiber internet var,

1. ttnet hipernet :

a) eğer ki hızınız 20mbps ye kadar ise bulunduğunuz yere göre adsl veriyorlar adına fiber diyorlar

b) eğer ki hızınız 20mbps üzeri ise vdsl ya da vdsl 2 oluyor

Bunların hepsine sahte fiber diyorlar genelde, neden diye sorarsanız upload 1mbps

2. superonline, metronet..

bunlarda ethernet üzerinden bağlantı alıyorsunuz burdan gerçek fiber olduğunu anlayabilirsiniz, zaten upload unuz da 10mbps ve üzeri oluyor..

asus dsl-n66u : 1a,1b,2 destekli bağlantı olarak artısı dual-wan ile fiber,adsl,vdsl,3g yedekli ve loadbalance kullanımı var
    asus dsl-n55u : 1a,2 destekli bağlantı olarak artısı dual-wan ile fiber,adsl,3g yedekli ve loadbalance kullanımı var
    airties 5650 : 1a,1b,2 destekli, vdsl gerekliyse eğer bağlantı olarak dsl-n55u dan iyi fakat vdsl gerekli değilse bağlantı seçenekleri performans vs olarak dsl-n55u daha iyi

• İki modem arasinda bende kararsiz kaldim arkadaslar, vdsl ve bircok ozellik bir yana dursun sadece wireless menzili yani cekim alani hangi modemde daha iyi olur, bu konuda yardimci olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

İki modem arasinda bende kararsiz kaldim arkadaslar, vdsl ve bircok ozellik bir yana dursun sadece wireless menzili yani cekim alani hangi modemde daha iyi olur, bu konuda yardimci olabilirmisiniz

ASUS tavsiye ederim kullanıyorum memnunum.
  • quote:

İki modem arasinda bende kararsiz kaldim arkadaslar, vdsl ve bircok ozellik bir yana dursun sadece wireless menzili yani cekim alani hangi modemde daha iyi olur, bu konuda yardimci olabilirmisiniz

Airties'ı aldım kullanıyorum ve memnunum ama çekim alanı olarak Asus daha iyidir herhalde.
  • quote:

quote:

Airties'ı aldım kullanıyorum ve memnunum ama çekim alanı olarak Asus daha iyidir herhalde.

tamam kardeşim teşekkürler
  • yucelkrc kullanıcısına yanıt
    Ben de Airties kullanıyorum dostum. Evde kullanacaksan hem kablosuz bakımından hem kullanım kolaylığı bakımından tavsiye ederim. Asus biraz daha profestönel kullanıma hitap ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Ben de Airties kullanıyorum dostum. Evde kullanacaksan hem kablosuz bakımından hem kullanım kolaylığı bakımından tavsiye ederim. Asus biraz daha profestönel kullanıma hitap ediyor.

Evet açıkçası kullanım kolaylığı vs. çok rahat , çekim alanı da iyi sayılır,bittorent güzel çalışıyor ama bence asusun dışında olan antenleri daha iyi bir çekim alanı sunacaktır. Kaldıki asusta antenleri değiştirip çekim alanını iyileştirebilirsinizde.
  • airties 5650 kullaniyorum. islemcisi asustan daha iyi. ayrica airties ram i ddr3 , asus ddr2

bildigim kadariyla ralink (mediatek) ucuz chipler ureten bir firma.

en kaliteli modemler ve routerlar broadcom chipset kullanir. asusun en ust seviye routerlarindan belli zaten, hepsi broadcom.

asus un o modeli haddinden fazla isiniyor. yani asiri isiniyor.

Asus DSL-N55U

CPU1: Ralink RT3662 (500 MHz)
    CPU2: TrendChip TC3162LEM

FLA1: 8 MB (Macronix Model?)
    FLA2: 1 MB (Winbond Model?)
    RAM1: 128 MB (Winbond W971GG6JB-25)
    RAM2: 2 MB (Winbond W9816G6IH-6)

Expansion IF types: USB 2.0
    USB ports: 2

WI1 chip1: Ralink RT3092
    WI1 802dot11 protocols: bgn
    WI1 MIMO config: 2x2:2
    WI1 antenna connector: RP-SMA

WI2 chip1: Ralink RT3662
    WI2 802dot11 protocols: an
    WI2 MIMO config: 2x3:2
    WI2 antenna connector: RP-SMA

ETH chip1: Ralink RT3662
    Switch: Realtek RTL8367R
    LAN speed: 10/100/1000
    LAN ports: 4

http://wikidevi.com/wiki/ASUS_DSL-N55U

AIRTIES 5650

Chipset: Broadcom 63168 ( dual core, 400mhz )
    www.broadcom.com/products/Broadband-Carrier-Access/xDSL-CPE-Solutions/BCM63168

DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB
    Wi-Fi: 2.4G—BCM63168, 802.11b/g/n, 2T2R
    Switch: BCM50612E

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

airties 5650 kullaniyorum. islemcisi asustan daha iyi. ayrica airties ram i ddr3 , asus ddr2

bildigim kadariyla ralink (mediatek) ucuz chipler ureten bir firma.

en kaliteli modemler ve routerlar broadcom chipset kullanir. asusun en ust seviye routerlarindan belli zaten, hepsi broadcom.

asus un o modeli haddinden fazla isiniyor. yani asiri isiniyor.

Asus DSL-N55U

CPU1: Ralink RT3662 (500 MHz)
    CPU2: TrendChip TC3162LEM

FLA1: 8 MB (Macronix Model?)
    FLA2: 1 MB (Winbond Model?)
    RAM1: 128 MB (Winbond W971GG6JB-25)
    RAM2: 2 MB (Winbond W9816G6IH-6)

Expansion IF types: USB 2.0
    USB ports: 2

WI1 chip1: Ralink RT3092
    WI1 802dot11 protocols: bgn
    WI1 MIMO config: 2x2:2
    WI1 antenna connector: RP-SMA

WI2 chip1: Ralink RT3662
    WI2 802dot11 protocols: an
    WI2 MIMO config: 2x3:2
    WI2 antenna connector: RP-SMA

ETH chip1: Ralink RT3662
    Switch: Realtek RTL8367R
    LAN speed: 10/100/1000
    LAN ports: 4

http://wikidevi.com/wiki/ASUS_DSL-N55U

AIRTIES 5650

Chipset: Broadcom 63168 ( dual core, 400mhz )
    www.broadcom.com/products/Broadband-Carrier-Access/xDSL-CPE-Solutions/BCM63168

DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB
    Wi-Fi: 2.4G—BCM63168, 802.11b/g/n, 2T2R
    Switch: BCM50612E
    Günlerdir işin içinden çıkamadığım 2 modem olur kendileri. Modem arayışındayım kaç gündür deli gibi modem araştırıyorum iyi kötü bir karara vardım 5650 ve n55u :) bu iki modem bir modem olsa hiç bir sorunum olmayacaktı aslında.

Aradığım ilk kriter, alma amacım olan ağ da ki wifi kullanıcılarına internet hız sınırı koyabilmek. Bu aradığım özellik n55u da var ne kadar stabil çalışıyor o konu hakkında bir fikrim yok ama 5650 den daha stabil çalışabileceğine inanıyorum çünkü airties müşteri hizmetlerini aradığımda qos ile yapılabileceğini söylesede stabil olarak çalışmadığını da belirtti kendileri sağolsun dürüst olarak cevap verdi.

Bir diğer aradığım özellik ise tabi ki her yeri ttnet sardığı için vdsl desteklemesi bu da 5650 de mevcutken malesef n55u da yok.

Kısacası ev durumundan bahsedeyim online oyun oynayan biriyim ve malum online oyunlarda pingler önemli evde 5 tane wifi den interneti sömüren telefon ve bir tane de tablet var masa üstü bilgisayarıma kablo ile internet sağlamaktayım ve online oyunlarda bir sıkıntı yaşamasını istemiyorum açıkçası.

Ultranet limitsiz 16mbps tarifesinden 12mbps bağlantı almaktayım 71tl gibi bir ücret ödemekteyim aynı mantıkta hipernet de destekler duruma geldi oturduğumuz bölge ve aynı paraya 24 mbps kadar bir tarife de mevcut. Günlerdir düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum bu konuda bana fikir verirseniz yönlendirirseniz sevinirim.

Bu arada verebileceğim maximum ücret 240 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: moncher

Günlerdir işin içinden çıkamadığım 2 modem olur kendileri. Modem arayışındayım kaç gündür deli gibi modem araştırıyorum iyi kötü bir karara vardım 5650 ve n55u :) bu iki modem bir modem olsa hiç bir sorunum olmayacaktı aslında.

Aradığım ilk kriter, alma amacım olan ağ da ki wifi kullanıcılarına internet hız sınırı koyabilmek. Bu aradığım özellik n55u da var ne kadar stabil çalışıyor o konu hakkında bir fikrim yok ama 5650 den daha stabil çalışabileceğine inanıyorum çünkü airties müşteri hizmetlerini aradığımda qos ile yapılabileceğini söylesede stabil olarak çalışmadığını da belirtti kendileri sağolsun dürüst olarak cevap verdi.

Bir diğer aradığım özellik ise tabi ki her yeri ttnet sardığı için vdsl desteklemesi bu da 5650 de mevcutken malesef n55u da yok.

Kısacası ev durumundan bahsedeyim online oyun oynayan biriyim ve malum online oyunlarda pingler önemli evde 5 tane wifi den interneti sömüren telefon ve bir tane de tablet var masa üstü bilgisayarıma kablo ile internet sağlamaktayım ve online oyunlarda bir sıkıntı yaşamasını istemiyorum açıkçası.

Ultranet limitsiz 16mbps tarifesinden 12mbps bağlantı almaktayım 71tl gibi bir ücret ödemekteyim aynı mantıkta hipernet de destekler duruma geldi oturduğumuz bölge ve aynı paraya 24 mbps kadar bir tarife de mevcut. Günlerdir düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum bu konuda bana fikir verirseniz yönlendirirseniz sevinirim.

Bu arada verebileceğim maximum ücret 240 tl.

Merhaba , bizim buraya vdsl'in gelmesine daha var dediler geldi eğer asus alsaydım çok pişman olacaktım. 16 mbit'ten ancak adsl ile 10 alırsın demişlerdi. Şu an VDSL ile 24 mbit alıyorum ve ping Türkiye içi 10ms. yani vdsl kullanacaksan Airties alman gerekiyor zaten.Arayüz olarak asus kesinlikle daha başarılıdır ve antenleri dışarda olduğu için değiştirebilir çekim alanını da yükseltebilirsin(ama airties içinde access point alıp alan genişletme yapabilirsin) Airties ile bittorent kullanıyorum çok memnunum.
    Airties az ısınıyor ve çekim alanıda iyi.Stabil ve başarılı bir modem . Müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi bir kaç şey başıma geldi hemen call center yardımcı oldu.Ama modemin görünüşü güzel değil.Hız sınırı koymayı denemedim ama bu tip durumlarda hız sınırı çok tutarlı olmuyor.Online oyun oynayacaksan tek hat kullanıldığı için ping önemli başkalarıda internete girerse işin çok zor. Eğer sen Ethernet kablo ile bağlanacaksan ve diğer kullanıcılar wireless üzerinden bağlanacaksa tutarlı çalışan şöyle bir opsiyon var.Wireless'i tümden sınırlayabilirsin bu daha iyi çalışıyor.Ben hızı 13.5mb/s getirdiğim zaman 1,5-2 mbit wireless üzerinden hız veriyor.
     ASUS DSL-N55U Veya AIRTIES AIR 5650 Hangi Modem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 16 Nisan 2014; 4:29:13 >

• Tekos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu şekilde bilginizi paylaştığınız için sadece wirless bağlantı var, benim kullandığım kablolu eğer dediğiniz gibi bir wireless hız sınırı koyabiliyorsak benim için gerçekten çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız. Bu bilgiler doğrultusunda asus 55u yu inceleme şansı yakaladığım halde ve çok hoşuma gittiği halde sırf şu vdsl olayı yüzünden alamamak beni ayrıca üzmekte.

Hepsiburada.com dan siparişimi vermiştim lakin bu yazıyı okuduğum gibi iptal ettim bu yüzden de ayrıca teşekkürler.

Bağlantı olarak ayn kaderi paylaşıyor sayılırız bende 16mbitten 12sini alabilmekteyim 10 ms.
  • quote:

Teşekkür ederim bu şekilde bilginizi paylaştığınız için sadece wirless bağlantı var, benim kullandığım kablolu eğer dediğiniz gibi bir wireless hız sınırı koyabiliyorsak benim için gerçekten çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız. Bu bilgiler doğrultusunda asus 55u yu inceleme şansı yakaladığım halde ve çok hoşuma gittiği halde sırf şu vdsl olayı yüzünden alamamak beni ayrıca üzmekte.

Hepsiburada.com dan siparişimi vermiştim lakin bu yazıyı okuduğum gibi iptal ettim bu yüzden de ayrıca teşekkürler.

Bağlantı olarak ayn kaderi paylaşıyor sayılırız bende 16mbitten 12sini alabilmekteyim 10 ms.

Merhaba
    Asus Dizayn,görüntü ve renk olarak beni çok etkilemişti. Marka olarakta Asus çok iyi . Anten ve kullanıcı arayüzüde çok başarılı. Airties dizayn,görüntü ve renk olarak kötü . Marka olarak idare eder ama callcenteri bütün her şeyi çözebiliyor.,bilgileri iyi. Asus'un ustunde ısısından dolayı yumurta pişirebilirsin ama airties ısınmıyor. Kullanıcı arayüzü kötü değil sade ama asus'un yanında çok sönük kalır.Çekim alanı olarakta idare eder.Yani ben memnunum 100m2'lik evin her yerinde 5 üzeriden 5 veya 4 çekiyor.Antenleri gizli anten olduğu için bu tip modemleri biraz yüksekte tutmakta fayda var önüne engel koyulursa çekim alanı kısıtlanır.Bittorent özelliğini mutlaka kullan büyük rahatlık ben ona 32gb'lık usb'de aldım sessiz sessiz mis gibi.Ama modem çok stabil çalışıyor.5 kişi aynı anda bağlandık sorun olmadı.Ama bunları bir Kenar'a bırakacak olursak eğer vdsl bağlantın varsa asus alman çok mantıksızlık olur.VDSL olarak şu an hattım 80mbit'e kadar destekliyormuş :D ADSL olarak 10mbit'i zor alıyordum.İyi günler.( bu arada ürün hepsiburada da pahalı degilmi ? Vatandan da daha ucuz olması lazım)

• Tekos kullanıcısına yanıt
    Evet asusu biliyorum aslında asusu almıştım ben, modem elime geçtiği gün şirketin modem ihtiyacı oldu ve benimde elimde modem ve kaliteli olunca direk şirkete verdim modemi. Modemi kurup etmek kurcalamak vs derken modeme orada ne yalan söyleyeyim aşık oldum diyebilirim çünkü modem de ki ağ ve diğer özellikler çok hoşuma gitmişti kısacası ne ararsan vardı. Bu yüzden asusu alamamak gerçekten burukluk yarattı bende bu konudan dolayı.

Vdsl bende ne kadar destekliyor bunu gerçekten çok merak ediyorum. 16mbit e 12mbit alabiliyordum 10ms ile, siz de bu şekilde söyleyince iştahın kabarmaması elde değil :)

Hepsiburada evet pahalı ama vatanda geçen hafta sonu baktığımda 5650 213 tl civarındaydı bende de hepsiburada hediye çeki falan vardı aynı seviyeye geliyor hemen hemen o yüzden bu konuda pek sıkıntı yok.

Vdsl olayı ise benim tam bir yılan hikayesi ttneti ne zaman arayıp sorsam hep farklı cevaplar aldım 1 tane aynı cevap veren yoktu 4 kere iletişime geçtim

ilki hat desteklemiyor dedi, ikincisi destekliyor ama yeni üyelere, eski üyeler geçemez dedi, 3ncüde mail attım hattınız desteklediği sürece geçebilirsiniz dedi, 4üncüde ise hattınız destekliyor ve geçebilirsiniz dedi.

Sonra biraz daha düşününce sizin söyledikleriniz gerçekten bana yol gösterici oldu aslında bir kıvılcıma bakıyordu çünkü modemin vdsl desteklemesini gerçekten çok istiyordum ve aradığım tek özellikte vdsl bir modemde en kötü wireless a bir limit koyabilmekti.

• quote:

Evet asusu biliyorum aslında asusu almıştım ben, modem elime geçtiği gün şirketin modem ihtiyacı oldu ve benimde elimde modem ve kaliteli olunca direk şirkete verdim modemi. Modemi kurup etmek kurcalamak vs derken modeme orada ne yalan söyleyeyim aşık oldum diyebilirim çünkü modem de ki ağ ve diğer özellikler çok hoşuma gitmişti kısacası ne ararsan vardı. Bu yüzden asusu alamamak gerçekten burukluk yarattı bende bu konudan dolayı.

Vdsl bende ne kadar destekliyor bunu gerçekten çok merak ediyorum. 16mbit e 12mbit alabiliyordum 10ms ile, siz de bu şekilde söyleyince iştahın kabarmaması elde değil :)

Hepsiburada evet pahalı ama vatanda geçen hafta sonu baktığımda 5650 213 tl civarındaydı bende de hepsiburada hediye çeki falan vardı aynı seviyeye geliyor hemen hemen o yüzden bu konuda pek sıkıntı yok.

Vdsl olayı ise benim tam bir yılan hikayesi ttneti ne zaman arayıp sorsam hep farklı cevaplar aldım 1 tane aynı cevap veren yoktu 4 kere iletişime geçtim

ilki hat desteklemiyor dedi, ikincisi destekliyor ama yeni üyelere, eski üyeler geçemez dedi, 3ncüde mail attım hattınız desteklediği sürece geçebilirsiniz dedi, 4üncüde ise hattınız destekliyor ve geçebilirsiniz dedi.

Sonra biraz daha düşününce sizin söyledikleriniz gerçekten bana yol gösterici oldu aslında bir kıvılcıma bakıyordu çünkü modemin vdsl desteklemesini gerçekten çok istiyordum ve aradığım tek özellikte vdsl bir modemde en kötü wireless a bir limit koyabilmekti.

Merhaba ,
    Şu dediklerinizin neredeyse birebir aynısını ben yaşadım.Bir tanesi desteklemez dedi hattın desteklemiyor.Geçsen bile çok kopma yaşarsın yine 12mbit falan alırsın o da sorun olur geçme dedi,bir tanesi geçebilirsin ama sizin orda altyapı yok dedi.Diğeri geçemezsin çünkü sen eski üyesin dedi,En son tvibu'yu aradım ya dedim tvibu HD alabilirmiyim diye sordum alabilirsiniz hattınız 80 mbit'e kadar rahat destekliyor dedi. Baktım işin içinde çıkamıyorum gittim TTnet(turktelekom) merkezine bildiğimiz ofisine çalışanlar TTnet çalışanları yani :D bu kadar yazmamın nedeni ttnet bayisinede gittim onlarda geçemezsin demişlerdi. Gittim çalışan arkadaş geçersin "ben eski üyeyim" ok dedi ama başka bir şirkete hattını geçirmek istiyorsun dimi dedi Superonline'a geçeceksin dimi ? evet dedim :D Müşteri İkna prosedürü başladı :D hattım vdsl destekliyormuş ve gerçekten 80mbit. modem+24mbit+tvibuhd cihazı+ev telefonu(hiç kullanılmayacak) 53tl. geliyor.(bu o zamanın manyak bir kampanyasıydı) ve bağlılık sadece 1 sene. modem senin oluyor. :D
    Bende limitleme çalışıyor o şekilde.
    "Vdsl olayı ise benim tam bir yılan hikayesi ttneti ne zaman arayıp sorsam hep farklı cevaplar aldım 1 tane aynı cevap veren yoktu 4 kere iletişime geçtim

ilki hat desteklemiyor dedi, ikincisi destekliyor ama yeni üyelere, eski üyeler geçemez dedi, 3ncüde mail attım hattınız desteklediği sürece geçebilirsiniz dedi, 4üncüde ise hattınız destekliyor ve geçebilirsiniz dedi. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 18 Nisan 2014; 2:24:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.