Şimdi Ara

asus gtx 670 directcu ii top stok durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, asusun gtx 670 direct cu 2 TOP modeli stoklara tekrar girecek mi? Bilgisi olan var mı? yaklaşık 2 aydır düzenli olarak nerdeyse her gün bakıyorum ama yok kesinlikle gelmiyor stoklara.

Aynı durum asus gtx 680 dc2t için de geçerliydi ama o sonradan geldi stoklara sonra o gitti dc2o diye bi modeli geldi, sonra dc2t yeniden geldi.. ancak gtx670'lerde hep dc2 modeli vardı stoklarda ve dc2t bir kez bile tekrar gelmedi.

Şimdi acaba bi daha gelmeyecek mi diye ikileme düştüm, bilgisi olan var mı? Eğer gelmeyecekse Asus direct cu 2 modeli alınır mı?

TOP versiyonuna en iyi alternatif nedir? Fikirlerinizi bekliyorum..

• top versiyonunun en iyi tercihi dc2'dir. top sadece fabrika çıkışlı oc'lanmış olması. ben 2-3 aydır bekiyorum ne tb nede vatanda var.
  • Ben de aynı şekilde eksen'i takip ediyorum, hiç gelmedi. Teşekkürler cevabın için.
  • asus gtx 670 4 gb modeli Türkiyeye gelecekmi acaba beklesekmi ??
  • Ne kartmış be kardeşim! 2 aydır aramadığım yer kalmadı. Dün Vatana mesaj attım yine.. Hep aynı cevap; "Net bir bilgi verilememektedir." Bir bilgisi olan varsa Allah aşkına paylaşsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadessa

Ne kartmış be kardeşim! 2 aydır aramadığım yer kalmadı. Dün Vatana mesaj attım yine.. Hep aynı cevap; "Net bir bilgi verilememektedir." Bir bilgisi olan varsa Allah aşkına paylaşsın..

Ondan daha iyisi Gigabyte windforce var onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

top versiyonunun en iyi tercihi dc2'dir. top sadece fabrika çıkışlı oc'lanmış olması. ben 2-3 aydır bekiyorum ne tb nede vatanda var.

Bir bilgi varmı asus gtx 670 dc2t ile ilgili ? Hala gelmedi kaç ay oldu.
  • gigabyte gtx 670 wf3x tavsiye ederim. hem neden TOP bekliyorsunuz. düz dc2 alın siz OC yapın. zaten çok fark yok . 50-100Mhz basıp çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

top versiyonunun en iyi tercihi dc2'dir. top sadece fabrika çıkışlı oc'lanmış olması. ben 2-3 aydır bekiyorum ne tb nede vatanda var.

Bir bilgi varmı asus gtx 670 dc2t ile ilgili ? Hala gelmedi kaç ay oldu.

bilmiyorum ama bir ara gelmişti veya o dc2 versiyonudur.

quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

hem neden TOP bekliyorsunuz. düz dc2 alın siz OC yapın. zaten çok fark yok . 50-100Mhz basıp çıkarıyorlar.

bu arada TOP versiyonunda gpu özel seçiliyor. bu yüzden pahalı. özel seçim gpu ile daha fazla oc yapma imkanı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.