Şimdi Ara

ASUS GTX 760 VS R9 270X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizce Hangisi Daha Uzun Ömürlü Ve Oyunlarda Daha İyi Performans Verir

• Gtx 760 al keyfine bak. Bende muglakta kalmistim ama e3cimi gtx 760 dan yana kullan drrim eger nakit sıkıntın yoksa. Birde hangi modelleri kiyasladigini soylersen daha iyi olur asus gtx 760 directcu ii o.c. den asagisini dusunme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Gtx 760 al keyfine bak. Bende muglakta kalmistim ama e3cimi gtx 760 dan yana kullan drrim eger nakit sıkıntın yoksa. Birde hangi modelleri kiyasladigini soylersen daha iyi olur asus gtx 760 directcu ii o.c. den asagisini dusunme

Sağol.Şu Dolar Biraz Düşşe Keşke Biraz :(
  • MrtArdc kullanıcısına yanıt
    gtx 760 al Seneye yine Değiştir Kartı, r9 270x yada r9 280x al benm görüşüm.

Doların düşmesini ve yaz tatilin gelmesini bekliyorm bende dün hd 7950'ler 35 tane sanırım indirimdeydi 650 Tl idi Vatanda.

ama vatandan bişi alma paran az ise birilerine Danş Tanıdığı pc parçası satan Böyle Büyük Pc parçası Satan Mağzalar var onlarda oralardan alıyorlar .

her üründen 50 Tl kar Edersin. ( bende böyle yapıcam. ) Ve işlemcinde amd olsun bütçen kısıtlı ise .
  • gtx760 daha iyi
  • noktasalih N kullanıcısına yanıt
    İyi Olabilir Ama Şimdilik . ;) bf4'te ultra da +60 Fps Veriyo r9 280X'ler ileride De +60 vericek Ama sizin 2 gb Ekran kartları sıkıntı olucak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi1907 -- 21 Şubat 2014; 20:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

İyi Olabilir Ama Şimdilik . ;) bf4'te ultra da +60 Fps Veriyo r9 280X'ler ileride De +60 vericek Ama sizin 2 gb Ekran kartları sıkıntı olucak :D

Yaza Kadar Ucuzlarsa Almayı Düşünebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bende Yaza Alıcam ve bütçeyi 2000 Tl veriyolar Ama 2300 filan Zorlucam ARtık gtx 760 güzel bi kart Ama bellek yetersiz 1-2 sne sonra kötü olur o yüzden r9 280x diyorum.
  • quote:

Bende Yaza Alıcam ve bütçeyi 2000 Tl veriyolar Ama 2300 filan Zorlucam ARtık gtx 760 güzel bi kart Ama bellek yetersiz 1-2 sne sonra kötü olur o yüzden r9 280x diyorum.

Aynı Kafa Ben İstediğim Liseye Gidersem Alacam.Herkes Gidersin Diyo Aslında Bana Bütçe Vermiyolarda 2000 Tutar Dedim.Mönitor Eklendi Ekstradan Aynı Kapıya Geliyo .d
    bende monitor alıcaktım ama ona bida masraf çıkarma eskisini kullan Sonra alırsın monitorü
  • quote:

bende monitor alıcaktım ama ona bida masraf çıkarma eskisini kullan Sonra alırsın monitorü

Monitör Çok Kötü
  • monitörle beraber al mutlaka

gtx760
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

monitörle beraber al mutlaka

gtx760

Zaten Almam Lazım Acayip Kötü Dolar Yine Bu Civarlarda Devam Ederse GTX 760+AOC 21'5 Var Bir Tane+AMD FX X6 6300 Soket Dolar Düşerse FX X8 Yapasım Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtArdc

quote:

gtx760

Zaten Almam Lazım Acayip Kötü Dolar Yine Bu Civarlarda Devam Ederse GTX 760+AOC 21'5 Var Bir Tane+AMD FX X6 6300 Soket Dolar Düşerse FX X8 Yapasım Var

hepsi mantıklı fikirler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrtArdc

quote:

gtx760

hepsi mantıklı fikirler

Teşekkür Ederim
  • 270x Devil ya da TriX ler 760 performansını yakalıyor daha ucuza. Benchlere baktım değişik yerlerden, oyuna göre değişiyor. Çoğunda aynı, bazı oyunda 270x önde bazısında gtx760. tabi devil ve triX için konuşuyorum bu iki model 270x ler arasında en iyileri. Tabi 760 a OC yaparsan gene öne geçecektir o ayrı. Ben ilk fırsatta devil'i alacağım. Hem de 1440p için. Şekli çok hoş, sessiz ve performanslı fanları var, tam üç adet :D Tri X 700 lira, Devil 660 lira iken en ucuz gtx760 720 TL den başlıyor. Powercolor diye küçümsememek lazım devil'i, 270x ler içinde TriX ve Devil en iyileri. Devil da gpu daha çok OC li, ramler OC siz. Ramleri de azıcık itekleyince canavara dönüyor kart, 7950 performansı veriyor.
    Ya da gider efendi gibi 600 lira verirsin (gtx ile fark 120 tl) Powercolor PCS alırsın, paşa gibi OC yaparsın gene gtx 760 ı yakalarsın, artan para senin olur. Devilden 60 lira daha ucuz ama daha sesli, daha gösterişsiz, biraz daha sıcak. neden pcs+? benchlerde asus, msi, sapphire nin önünde çünkü ve fiyatı uygun buna rağmen.

PCS+:
     ASUS GTX 760 VS R9 270X

DEVIL :
     ASUS GTX 760 VS R9 270X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhd93 -- 22 Şubat 2014; 22:53:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.