Şimdi Ara

Asus ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar,laptopumu alalı yaklaşık 3-4 hafta oldu genel olarak gayet memnunum.Football manager 2011 oynarken aşamadığım 11.0.0f151865 kodlu hata hariç neyse bu pek can sıkıcı değil ama son bir kaç gecedir farkettiğim öncesinde ya yoktu ya dikkat etmemiştim;belli aralıklarla bir tıkırtı var.
    sanki dvdrw sürekli devreye girmeye çalışıyormuş gibi.Baya araştırmama rağmen çözümü sizlere sormakta buldum.
    Gecenin sessizliğinde telefonda bile baya baya belli oluyor ben ses kaydı yaptım;
    http://www.filesonic.com/file/1355081911/Not.m4a
    bu ses normal midir biri bir fikir sunabilir mi,şimdiden teşekkürler.
    Not:Asus K53S series kullanıyorum.

• Yok mu bir fikri olan ?
  • Bende de benzer bir sorun var. Herhangi bir oyun açıyorum. Bir süre oyunu oynadıktan sonra bilgisayarda cızırtıdan ne müzik dinlenebiliyor ne de video izlenebiliyor. Yardım edebilecek birileri varsa çekinmesin lütfen.

Model için: Asus K53S
  • meraba arkadaşlar.
    ASUS 1011CX-WHI034S modelinde 10.1' netbook aldım. sesi dışarı verince ses sadece sol alt köşeden geliyor.
    (realtek ti galiba) ses programıyla sesi sağa veya sola doğru ayarlayınca sen aynı yerden geliyor ve azalma olmuyor. acaba sağdaki hoparlör bozukmu yoksa netbook tek hoparlöremi sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    anakart hdmi ses alma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.