Şimdi Ara

ASUS TELESERVİS SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS N56VZ-S4400D laptop aldım bilgisayar aşırı cızırtılı ses veriyodu ve arada sırada laptop 35 40 derecelerdeyken bile durduk yere kapanıyor o yüzden garantiye yolladım 1 senelik cihaz 2.el aldım termal macun değişmesinide istedim. ama bilgisayar şuanda geldi sadece format atılmış driver yüklenmiş sanki biz salagız bilmiyoruz format atmasını bilgisayar bi süre kullanımda kapanıyo incelemeye alın dememe rağmen bilgisayar 2 gün sonra evime geldi buda 1 gün sadece bakılmış demek oluyo evime geldiğini söylediklerinde laptopu daha görmeden servisi aradım neyini değiştirdiniz acaba ne onarımı yaptınız dedim bana termal macun yeterli seviyede olduğu için değişmemiş dediler ve bilgisayar 1 saattir boşta duruyor odaya bi geldim fan sesi çıkıyo 2800 RPM de dönüyo sıcaklık 67 70 derece ekran kartı bile 48 derece boşta duran bilgisayarın bi türlü anlam veremedim normalde webde bile gezinsem bilgisayar 35 40 derecelerdeydi şikayet dilekçelerini okudum teleservis baya bi sorunluymuş sizce ne yapmam gerekiyor bu konuda termal macun yeterli dediklerine göre işlemcinin üstünden çıkarıp macuna bakıp geri kapattılar diye düşünüyorum bu yüzden ısındığını düşünüyorum

• O macunu da doğru uygulamamışlardır.Termal macun öyle gelişi güzel sürülecek bir şey değil fazla süreseler ısınır az sürselerde aynısı olur 2 günde geri geldiyse bunu yapmışlardır ısınmadan dolayı kapandığını var saymışlardır bu işlemi yapmışlardır.
  • Altına not düştüm 35 40 derecelerde iken kapanıyor diye daha deniyorum işte şuanda olmadı kendim söküp extreme termal macunlardan sürebilirim bilmiyorum
  • Dediğimi anladınız mı siz.Bu termal macun işi değil termal macunu da uygulamışlarsa doğru yapamamışlar.Hangi programla ölçüyorsunuz sensörler doğru okumayabilir.Yada farklı bir donanımdan kaynaklanabilir illede ısınma sıkıntısı demiyorum.Termal macuna sizin söyledikleriniz üzerine değindim farklı bir sıkıntı var sizde.Mavi ekran veriyor mu?Birde sizin bu sıkıntı fişte kullanırken mi oluyor bataryada kullanırken mi?Batarya da oluyorsa bataryada sıkıntı olabilir.Ramleri test edermisiniz.Memtest programını kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.