Şimdi Ara

Asus ve msi teknik servis sureci ve yaşananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun sizlerle paylasmak istedigim bir konu var. Belki lazim olan olmaz ama bir nebze bir bilgisayar parcasi alirken yardim ve fikir olabilir.
    21.10.2016 tarihinde csgo oynarken ekranimda renk karismalari oldu ve bilgisayar dondu. Suphelerim dogru cikti ve ekran kartimin arizali oldugunu anladim.
    Ama o da ne. Ekran kartini sokerken msi 970 gaming anakartimda yag sizintisi oldugunu farkettim. Tabi bu durumda yapilacak tek sey faturalar ☺
    Tabi bi husran ve endiseli dusunceler...
    Faturama gore ekran kartimin garantisi garanti suresi 1 gun gecmis.
    Msi 970 anakartin garantisinin bitmesine 5 ay var.
    Gunlerden cuma tam da 30 dk sonra işe gitmem gerekiyor hersey ust uste gelmis gibi morelim çöktu ama bir umut var icimde...
    Vatanbilgisayar bolu higway magazasinda ben ise merkezde arada var 30dk mesafe...😕
    O gece dogru durust uyuyamadim tabiki. Ertersi gun vatanbilgisayara arabamla bastim gittim. Msi anakarti gonderdiler ama asus ekran kartini musteri hizmetlerini arayip sormam gerekiyormus... morel sifir cunku asus hafta ici calisiyormus...
    Msi anakarti gonderdikten sonra eve gittim gezecek morel yok.
    Pazartesi olunca ilk is asusu aramak oldu ve internet uzerinden formu doldurdum bana mail geldi ups kargo ile urunu karsi odemeli gonderdim.
    Msi anakarti 22.10.2016 tarihinde
    Asus ekran kartini 24.10.2016 tarihinde gondermis oldum. Asus bana takip numarasi mailledi oradan  durumuna bakabiliyordum ve ne kadar ucret cikar diye de dusunuyordum.
    Ellerine ulasmasi 3 gun surdu.
    04.11.2016 tarihinde msi degisim cikarti ve 90 tl fark verip  asus pro gaming aura 970 anakarti aldim. Aradan 2 gun gecti eve ups kargo geldi. Asus musteri memnuyeti hizmetleri urunu tamir edememis hicbir ucret talep etmeden degisim hakki tanimisti. Hicbir kargo bedeli bile almadan. Tabi ben 2 kartimida kutusu sungeri vs ne varsa aldigim gibi aynen gonderdim. Zaten kasam temiz ve sicaklik degerleri gayet dusuktu.
    Ekran kartımda chipset arizasi cikti. Asus directcu ll r9 270 oc 2 gb 256 bit
    07.11.2016 gittim vatana belgenin dogru olup olmadigini sorgulamak icin merkeze yazi yazdilar. 1 saat surede onay geldi ve 490tl param iade oldu. Acayip icim rahatlamisti ve bu memnuniyet uzerine 415 tl ekleyerek 905tl den asus strix rx470 aldim. 5 taksit 85 tl aylik koymaz be dedim. ☺
    Is yerinde vaktim cok oldugundan bilgisayarimi guzelce topladim. Kablo saklamalar vs hepsine ozendim. 4 saatimi aldi ama degdi. Formati cektim driverleri kurdum kasada guzel bir goruntu oldu. Ekran kartinda cw sorun yok. 2 si beraber aura efecti guzel oldu. Isinma yok rx470 csgo ful grafik minimum 160 fps 55-60 derecelerde. 😎

Vakit ayirip okuyanlar icin tesekkurler.

Bu yazimizda bahsi gecen hersey hayal degil gercektir 😆😆😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erce.erdem -- 8 Kasım 2016; 21:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin adınıza sevindim, sisteminiz hayırlı olsun .
  • Uzun süredir ilk defa Asus Türkiye servisi hakkında olumlu bir yorum okudum. Hayret valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 8 Kasım 2016; 19:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ve msi teknik servis sureci ve yaşananlar.

Asus ve msi teknik servis sureci ve yaşananlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.