Şimdi Ara

asus zenfone 5 mi lg l90 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni bir telefon alıcam uzun süredir bir araştırma içindeyim. asus zenfone 5(700tl) ve lg l90(800tl) arasında kaldım. oyun delisi değilim. internete giriyim , müzik dinliyim , kamerası işimi görsün (öyle profesyonel bi kalite beklemiyorum) , mesajlaşıyım bana yeter. zenfone daha çekici geliyo 1 günü çıkartamaması tek korkum.batarya konusunda çok kararsız kaldım zenfone5 2100mAh l90 2540mAh.

hangisini tercih etmeliyim kullanan arkadaşlar bi yorum yazarsa sevinirim.

• L90 guzel telefon, sarjı iyi gidiyor diyorlare ancak ekran çözünürlüğü daha düşük. Asus a gore taşıması daha kolay, cunku hem 4.7 inch hem de asus gibi ince uzun değil. Asus da guzel telefon ve 100 tl daha ucuz, bilemedim bak
  • oyun oynamayacaksan l90 diyorum ben bataryası internet vs dolaşcağın için şarjı daha iyi gider
  • Ben olsam zenfone alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    l90 şarji hem iyi gidiyor hem bataryası değiştirilebiliyor.1gb ram var ekran çozünürlüğü biraz daha kötü.
    asusta çok hoşuma gitti onuda teknosada bugün inceledim tasarımı gayet iyi boyutları biraz büyük ama ben beğendim. 2gb ram kamera özellikleri HDR olması çok daha çekici yaptı zenfone5 i ama şarj işi sıkıntı çıkartabilir gibime geliyo.
    fiyatı önemli değil açıkçası 800ü gözden çıkardım ama aklım asus ta kalsında istemiyom
  • lg al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.