Şimdi Ara

ATİ 2D & 3D SAAT HIZLARI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar benim sorum şu,autocad ile çizim yapıyorum lakin 3d modellemelerinde görüntü kesik kesik donarak geliyor,sanırım ati,autocad programını 2d profilinde karsılıyor ve ekran kartını saat hızları yetmiyor diye düşünüyorum,ben nasıl olurda autocad programını çaliştırdıgımda ekran kartım 3d profili ile çalişir? yani oyun çaliştırdıgımızda nasılki hemen 765 1125 saat hızlarına otomatik geliyor o misal...yardımlarınızı bekliyorum ...

sistemim
    gigabyte ma790xt ud4p
    2*2 4gb gskil 1333 cl7
    phonem 4 955
    saphirre hd5850 toxic (driver günceldir 11,4)
    4*500gb samsung hdd raid 0

windows 7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liguashe -- 3 Mayıs 2011; 14:46:24 >

• Quaddro veya firepro serisi kart kullanmaniz gerekir autocad 3dmax gibi programlarda yuksek performansi bu kartlar verir
  • Arkadaşım ati tray tool diye bir program vardı. Onunla bu 2d 3d saat hızları ayarlanabiliyordu. İngilizcen var ise bu linkteki konuyu okumanda fayda var

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=199274
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübülüp

Quaddro veya firepro serisi kart kullanmaniz gerekir autocad 3dmax gibi programlarda yuksek performansi bu kartlar verir

bilgi için teşekkürler.lakin 5850 cok iyi bir ekran kartı bahsetiginiz kartlar gibi olmasada 3D saat hızlarında çaliştırabilirsem işimi daha rahat görecegini düşünüyorum. ben oyunda oynuyorum ve kartımın oyun performansından cok cok memnunum benim kartın fiyat aralıgında Quaddro veya firepro serisi bir kart aldıgım zaman,oyun beklentilerimde 5850 model kartımı aratırmı aratmazmı?
  • 3D saat hızlarında çalışmadığından emin olmanız lazım önce. GPU Z - MSI Afterburner tarzı bir programla GPU Usage kontrol edin.
    Yaptığınız çizime göre değişir ama ben pek zannetmiyorum saat hızlarından kaynaklandığını. 5850 oyun oynama açmalı bir kart. Yazılım desteği olmadığı için 3D tasarımda istediğiniz performansı vermemesi normal. Eğer bu işten ciddi şekilde para kazanıyorsanız ve çizim performansı önemliyse profesyonel ekran kartı kullanmanız daha yerinde olur. Oyun da oynamak istiyorsanız 2. bir kart veya PS3-Xbox alabilirsiniz.
  • yardımlarınız için teşekkürler saat hızlarından eminim video izlerken 400 900 saat hızlrında çaliştıgı gibi çalişiyor istedigim ise 3d profilinde oldugu gibi 765 1125 saat hızları,bu ayarı yapabilirsem çizim sırasındaki rahatsız edici kasılmaların geçmesini ümit ediyorum en azından rahatsız etmeyecek boyutlarda olacagını düşünüyorumkısacası bi yolu varsa bunu denemek istiyorum,olmadı dediginiz gibi bu iş için tasarlanmış ekran kartlarından seçim yapmak gerekecek.
    cevabınızdan anladıgım kadarıyla 5850 den aldıgım oyun verimini bu kartlardan alamıcam sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liguashe

yardımlarınız için teşekkürler saat hızlarından eminim video izlerken 400 900 saat hızlrında çaliştıgı gibi çalişiyor istedigim ise 3d profilinde oldugu gibi 765 1125 saat hızları,bu ayarı yapabilirsem çizim sırasındaki rahatsız edici kasılmaların geçmesini ümit ediyorum en azından rahatsız etmeyecek boyutlarda olacagını düşünüyorumkısacası bi yolu varsa bunu denemek istiyorum,olmadı dediginiz gibi bu iş için tasarlanmış ekran kartlarından seçim yapmak gerekecek.
    cevabınızdan anladıgım kadarıyla 5850 den aldıgım oyun verimini bu kartlardan alamıcam sanırım...

Ati Control Panelde yok mu bu ayarlar. Şimdi evde olmadığimdan bakamıyorum. Önceden tray tools ile yapıyorduk ama şimdi firmaların hepsi OC desteği vermeye başladı.

Profil falan ayarlıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: liguashe

yardımlarınız için teşekkürler saat hızlarından eminim video izlerken 400 900 saat hızlrında çaliştıgı gibi çalişiyor istedigim ise 3d profilinde oldugu gibi 765 1125 saat hızları,bu ayarı yapabilirsem çizim sırasındaki rahatsız edici kasılmaların geçmesini ümit ediyorum en azından rahatsız etmeyecek boyutlarda olacagını düşünüyorumkısacası bi yolu varsa bunu denemek istiyorum,olmadı dediginiz gibi bu iş için tasarlanmış ekran kartlarından seçim yapmak gerekecek.

Ati Control Panelde yok mu bu ayarlar. Şimdi evde olmadığimdan bakamıyorum. Önceden tray tools ile yapıyorduk ama şimdi firmaların hepsi OC desteği vermeye başladı.

Profil falan ayarlıyorsun.

sana zahmet bi bakıp anlatırsan detaylı sevnirim deneyp görmek istiyorum,tam olarak bu işleme oc denemez sadece dedigim programı caliştırdıgımda oyun actıgımda nasıl 3D profiline otomatik geçiyorsa bu programdada onu yapsın istiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.