Bildirim
ati 3870 mi nvidia 9600 gt mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ha Hasan Kel, ha kel Hasan.
İkiside bence eşdeğer kartlar. O nedenle hangisini daha ucuza buluyorsan onu almalısın. -
al bitane hd4830 keyfine bak
http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari_kategorisinde/sapphire_hd4830-334-7006.html -
9600gt üstü senin sistem kasıcaktır..
cpu çart çurt.
2.el hangisini buluyorsan ucuz garantili felan sorunsuz.
onu al 256bitlik bi kart her zaman fark oluşturacak ve perf. artı yönde etki eder...
4850 kullandım. hafif perf düşmesi oldu. benzer bi sistemim vardı.
hafif zararına satıp 9600gt aldım. şimdilik durumlar ii.
1280*1024 bütün ayarlar full yada yakın bi değerde 35-50Fps oyunlara göre değişyor.
çok ince güzel ayarlar ile 60fps oynuyorum. -
HD4830 AL ARKADSIN DEDİGİ GİBİ BANADA BİR BİLGİSAYARCI 3870 ÖNERMİŞTİ FAKAT BEN FORUMDAKİ ARKADASLARA KULAK ASTIM VE HD4830 ALDIM HİÇDE PİŞMAN DEĞİLİM YALNIZ CPU KÖTÜ AYNISI BENDEDE VAR EN KISA ZAMANDA DEĞİŞTİRCEM İNSALLAH -
İkisinin Arasından Tabiki 9600GT.. -
4830 200lira civarı
2.el 3870 - 9600gt 120ytl civarı aradaki farka elindeki sistem degicekmi.
bu işin sonu yok. heleki $ 1600civarı olduğu bu zamanda. gereksiz bişi.
nefis terbiye olmaz. arkadaşım. 4830 alıcan ee sonra 1 sene sonra değiştircen.
Şubat 2008 Palit 3850
Aradan zaman geçer sattım 7600gs sonicle idare ettim sonra msi 9600gt o/c bozuk serimiş dediler moralim bozuldu sattım.
yazın 250liraya güzelim 4850yi aldım. bu sistemle 2.8ghz de perf. alamadım. sattım biyerden uygun fiyata evga 9600gt aldım. şimdilerde mutluyum. -
2 si arasından 3870 kullandım çok iyiydi şahsen testlere güvenemiyorum 9600gt için 3870den hızlı dendi fakat öyle hızlı gelmedi bana -
9600GT tercih ederdim ikisi arasından -
HD4830>9600GT>HD3870 gibi -
9600gt kullanıyorum tavsiye ederim. -
cvplar için teşekkür ederim arkadaslar ben de de palit 7900 gs vardı ama bozuldu meret bende sistem eskidiği için fazla para vermeyim dedim saphire 3850 aldım eve gittim taktım bozuk çıktı vpo hatasımı ne verdi oyunlara girince ati den kıllandım açıkçası bu baslığıda onun için açtım sanırım 9600 alacam... herkese teşekkürler. -
HD3870 her alanda basar -
saolun arkadaslar bugun gittim ve zotac 9600 gt snergy aldım çok araştırdım atinin driver problemleri cok fazla hala stabil değil o yüzden nvidia ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: karartı
saolun arkadaslar bugun gittim ve zotac 9600 gt snergy aldım çok araştırdım atinin driver problemleri cok fazla hala stabil değil o yüzden nvidia ;)
Aferim, ATI nin driver problemleri nedeniyle(!) almamışsın HD4830 Artık neyse onlar...
-
quote:
saolun arkadaslar bugun gittim ve zotac 9600 gt snergy aldım çok araştırdım atinin driver problemleri cok fazla hala stabil değil o yüzden nvidia ;)
Driver problemleri ha Araştırmalarında ne tür problemeleri olduğuna kanaat getirdin ? -
ben nvidia kartta cok kullandım ati kartta.
ben atinin driverlarında daha cok rahat ettim neden
cunku overclock yaptıgımda kart o hızı yemiyorsa kart kendi hızına geri cekiyor kendini oyuna kaldıgın yerden devam ediyorsun.
nvidia da iken kitlenir donar bi guzel reset atarsın.
bazen bilgisayar cozunurlugu dusmus sekilde acılır vs vs.
ben atide problem yasamadım oyuna girememe vpu recover cart curt nvidia dada bişey olmadı sadece bole abukluklar var yukarda bahsettigim gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
quote:
Driver problemleri ha Araştırmalarında ne tür problemeleri olduğuna kanaat getirdin ?
Hayır madem araştırıp bişeyler bulabiliyorsun, araştırmacı bir zihniyettesin, neden bize soruyosun?
Driver problemiymiş... -
quote:
Orjinalden alıntı: ugur_yavuz
quote:
Aferim, ATI nin driver problemleri nedeniyle(!) almamışsın HD4830 Artık neyse onlar...
Nerden bulursunuz böyle saçma testleri. 4870 GTX280 i geçmiş.8800GTS ile 9600GT aynı fps almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 18 Şubat 2009; 13:34:02 >
-
[font="Calibri"]9600GT
Benzer içerikler
- termal pad önerisi
- amd radeon r7 200
- hd filmler
- geforce 940mx
- intel hd graphics 3000
- gtx 1650 ti
- intel arc b580
- rtx 4080 ti
- rtx 5090
- intel arc graphics nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X