Şimdi Ara

ATİ EKRAN KARTI ALDIM SORUNUM VAR LÜTFEN YARDIM !! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten delirmek üzereyim babamdan para kopartana kadar canım çıktı ve aldığım ATİ X1650 pro agp 8x 512mb aldım beyler ama bil. açıldığında renkli çizgiler oluyor ama arkadan windows sesleri geliyor sorun ne olabilir..(ben power supply olduquna inanıyorum aldığım ekran kartının kutusunda 350 watt olduqu yazıor benimki 300 watt acaba bundan mı olur.. biran önce cewap arkadaşlar çok zor durumdayım.. !!

• ekran kartını değiştirdikten sonra pc ye format atıp yeni driver yükledinmi?
  • bence gerçek 400 wattlık bir psu sorunu çözecek gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

ekran kartını değiştirdikten sonra pc ye format atıp yeni driver yükledinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 5 Şubat 2008; 20:24:22 >
  • ark. format atsam ne olucak atamıyorum ekran kartını takınca renkli çizgilerden başka birşey gzükmüyor ama eskisini takınca normale dönüyor cewap verdiğiniz için teşş. ama cewap bu olmayabilir.. dier yorumlar lütfen !!
  • Bence Temiz bir format. Sonra ekran kartını sağlam taktınığına kontrol et birde PSU bağlantıları varsa yap.
  • kartın uzerinde ek güç girişi olucak onu taktınmı? birde kartin msi markamı ? eger msi ise kart bozuk
  • Zaten hepsini yaptın mı olmadı git geri ve yenisini al yada paranı al yeni pc al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 5 Şubat 2008; 22:28:40 >
  • Öncelikle yeni aldığınız kart takılı bir şekilde Windows açılışında F8'e basılı tutarak güvenli kipte Windows'a girin. Donanım Ekle Kaldırdan eski kartınızın sürücüsünü kaldırın. (Ati/Nvidia) Bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer o bozulmalar devam ediyorsa tekrar güvenli kipte giriş yapın. Aldığınız kartın cd'sinde bulunan sürücüyü yükleyin. Yeniden başlatın.
  • arkadaşım izmir_alp yeni bir ekran kartı taktığın zaman sisteme format atılıp yeni driver yüklenir yoksa senin gibi problemler yaşanır.eski ekran kartını takıp format at sonra eski ekran kartını tanırmadan çıkar diğerini tak ve tanıt yani driverini yükel sorun hallolur bunu birtek ben söylemiyorum yanlış anlama istersen araştır forumda birsürü kişinin aynı problemi var
  • Yorumlarınız için yürekten çok teşekkür ederim arkadaşlar dedikleriniz harfien uygulayacaağım.Bu arada ekran kartının markası sapphire.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.