Şimdi Ara

Atiker Gaz Filtresi Fiyatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
24.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiçbir yerde bu gaz filtrelerinin tam bir fiyatını bulamadım.Acaba aranızda yakın zamanda değiştiren veya fiyatını bir şekilde bilen var mı ?

• ATIKERCILERDEN SES YOK BENDE MERAK ETTIM
  • 40 TL arkadaslar , servisinde bu fiyata satıyorlar garanti mevzusu yüzündende mecbur değistiriyoruz.
  • gaz filtresi aslında 3-5 liralık bir rakamdır.ama atiker bayileri bunun p..kunu çıkararak,40,50 tl almakdadırlar.karbüratör ve gaz işi yapan dışarıdaki bir usta size yardımcı olur.filtre ve gaz ayarı yapılacak araca hepsi bu.
  • geçen ay 40 liraya değiştirttim...fiyat yüksek bencede...
  • geçen hafta arkadaşın Focusun Lpg filresini 30 TL ye değiştirdik.
    kocaeli Erdal Otogaz da bu fiyat geçerli...
  • benim lpg sistemi atiker degil ama filtresine 40 tl deniyor.

bende sanayiden 6 tl ye uzerinde kitimin markasida yazan bir filtre aldım. gaza gecisler sarsintisiz eski filtreye gore ama dip gazlarda vasat eprformans.
    kısa zamanda orjinal filtre almaya calisicam.

max. 4500 devir cevirtip 120yi gecmeyenlerin farkedemeyecegi kadar az farklilik diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desene filitreninde yan sanayi çin malını üretmişler.

quote:

Orijinalden alıntı: bond777

benim lpg sistemi atiker degil ama filtresine 40 tl deniyor.

bende sanayiden 6 tl ye uzerinde kitimin markasida yazan bir filtre aldım. gaza gecisler sarsintisiz eski filtreye gore ama dip gazlarda vasat eprformans.
    kısa zamanda orjinal filtre almaya calisicam.

max. 4500 devir cevirtip 120yi gecmeyenlerin farkedemeyecegi kadar az farklilik diyebilirim
  • filtreyi satan biyer biliyormusunuz

edit: buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-atiker-sirali-otogaz-sistemleri-icin-lpg-filtresi-sifir-35727737/detay?

lpg bayiine gittim filtre değişimi ne kadar dedim 30 tl hallederiz dedi

peki dedim sadece filtre ne kadar :)) 10tl fiyat aldım.

gittim 2 tane filtre aldım 1tanede arabaya taktırdım 30tl verdim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Ocak 2011; 15:46:24 >

• 15 gun once samsun çarşamba atiker yetkili servisi karaca otogazda lpg filtremi değiştirdim ayar yapıldı toplam 20 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

15 gun once samsun çarşamba atiker yetkili servisi karaca otogazda lpg filtremi değiştirdim ayar yapıldı toplam 20 tl.

Terminalin karşında ,sanayi girişindeki 3. blok soldaki ilk dükkandaki servisi diyorsun . Ademdi sanırım

sen çarşambalımısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Ocak 2011; 21:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

filtreyi satan biyer biliyormusunuz

edit: buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-atiker-sirali-otogaz-sistemleri-icin-lpg-filtresi-sifir-35727737/detay?

lpg bayiine gittim filtre değişimi ne kadar dedim 30 tl hallederiz dedi

peki dedim sadece filtre ne kadar :)) 10tl fiyat aldım.

gittim 2 tane filtre aldım 1tanede arabaya taktırdım 30tl verdim :))

vediğiniz linkte fiyat 17,50 tl olmuş. sizin reklam fiyatı artırmış galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

15 gun once samsun çarşamba atiker yetkili servisi karaca otogazda lpg filtremi değiştirdim ayar yapıldı toplam 20 tl.

bizde boluda arkadasın paliosu icin aynı işleme aynı fiyatı vermiştik fakat ben ondan 1 ay önce safranboluda filtre değişimi ve gaz ayarına 30 tl vermiştim
  • Hepsiburada da var filtreler. Kullanan var mı bunlardan? Fiyatları gayet makul.

http://www.hepsiburada.com/liste/otogaz-filtreleri/department.aspx?CategoryId=20030865
  • 1 tl lik ürünü 40 tl ye değiştiriyoruz ..Kar yapılsın ama bu kadarda fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

1 tl lik ürünü 40 tl ye değiştiriyoruz ..Kar yapılsın ama bu kadarda fazla..

arkadaşım burada filitre fiatından daha önemlisi yetkili servislerde değiştirdiğin filitreler ve bakımların garanti belgesine işlenip garanti sürecinin devam etmesidir.. burada lpgci arkadaşların 2 yıl boyunca size verdikleri garantinin devam etmesi için bu filitrelerin yetkili servisler tarafından değiştilmesi gerekmektedir.aksi söz konusu olduğunda lpg sisteminiz garanti dışı kalmaktadır.. size basit bir hesap yapayım lpg li aracınız kilometrede 1tl tasarruf yapıyorsa 10.000 kmde 1000 tl yapar bu filitreler 10.000 kmde değişirki bu 1000tl lik tasarruftan 40 tlsini filitre için verin hem garantiniz devam etsin hemde nontajdan zaten para kazanamayan nontaj servislerinin cebine 3,5 kuruş para girsin herkes mutlu olsun saygılarımla...

• güncel

bugün değiştirdim 50 tl...

(kol gibi desem ayıp olurmu)
  • Aynen bende bugun degistirdim 50 tl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben değiştirmiyorum gittiği yere kadar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

ben değiştirmiyorum gittiği yere kadar gider.

Arkadaşımın eski "Kia Picanto 1,1 EX" aracında E-GAS sıralı sistem vardı. Zamanının en iyilerinden... O zamanlar filtre değişimi gerektiğini falan bilmiyoruz. 65-66 bin kilometre boyunca hiç filtre değiştirmeden bindik. Ne zamanki araç yolda giderken depo dolu olsa bile gazdan benzine geçmeye başladı, o zaman servise gittik ve onlar da "Siz 65 bin km'dir nerelerdeydiniz? Her 15 binde bir motor bakımı yaptırdıktan sonra bir de bize gelip LPG bakımı yaptırmanız gerekiyordu" dediler...

Motora hiç zararı da olmadı. Nereden biliyorsun derseniz: 60 bin kilometre civarında LPG sistemi takılan araç 195 bin kilometre civarındayken sübapları yedi. Yani LPG ile tam 135 bin kilometre kadar gitti. Bugün sıfır OPEL motorlar bile çelik sübaplarla dahi 80 bin kilometre zor gidiyor. Bir diğer arkadaşın Ford Focus LPG ile 100 bin kilometreyi zor gördü ve sübapları yedi. Biz ise filtre değişimi nedir bilmediğimiz halde 65-66 bin kilometre arkamıza bakmadan sorunsuzca araca bindik. Ne gaz ayarı, ne filtre değişimi... O günlerde bilmediğimiz için hiç bir şey yaptırmamıştık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.