Şimdi Ara

Audi A3 İLK MARŞTA ÇALIŞMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Bu konu daha önce açılmış biliyorum ama çözüm bulamadığım için tekrar açtım ve yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü arabamdan soğuma noktasındayım.
    Aracım 2007 Audi A3 Sportback 1,6 düz motor. Araç sabahları yada motor soğuduğu zaman ilk marşta çalışmıyor. Bu arada araçta LPG yok. Aksaray'da yaşıyorum ve burada neredeyse sanayide gitmediğim usta kalmadı. Audi yetkili serviside bulunmadığı için çözümsüz kaldım. Aracın ısı müşürü, yakıt pompası, yakıt filtresi değişti. bujiler ve buji kabloları kontrol edildi. Enjektörler kontrol edildi ve temizlendi. Elektrik aksamı, akü, ateşleme sistemi gözden geçirildi. ustalar her şeyin normal ve gayet iyi durumda olduğunu söylüyorlar fakat problemi bir türlü çözüme ulaşamadık. Aracın yakıt pompasının pompa kısmını değiştirdiğimizde 1 hafta 10 gün kadar sorun düzeldi ama tekrar hortladı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler.

• Mrb aynı sorun benim aracımda da var sorunu çözdüyseniz yardımcı olursanız çok sevinirim neler yaşadınız yapılanlar cevabınızı merakla bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede vardı arkadaşlar.sabahlari 4_5marsda anca çalışıyor ve aracı istop ettikten 5dakika çalıştıracak bile sonra tekrar aynı sorunu yapıyordu.calistiktan sonra istop edip hemen çalıştırınca çalışıyordu.gezmedigim tamirci kalmadı.fakat sorunu bir türlü bulamadılar.tek doğruları benzin pompası oldu.ve bana benzin pompası aldirdilar Bosch marka aldık .ilk iki gun çalıştı sonra tekrar aynı sorun devam.elimde daha önce çıkan benzin pompasını inceledim.el becerim olduğundan benzin pompasını soktum ve sorunu buldum.pompa motorunun altında süzgeç var önce onu cikartim.suzgecsiz geri monte edip çalıştırdım araç artık ilk marşta aliyordu ve sorun cozulmustu.bu şekilde 1hafta kullandım.fakat suzgecsiz sorun olabilirdi pislik çektiğinde motoru yakabilirdi.daha sonra çıkardığım süzgeci inceledim ve sert ve gözenekleri olmayan naylonumsu bir malzeme olduğunu benzin geçişini zorlastirdini fark ettim ve süzgeci ince tornavida ucuyla delikler açtım ve benzin pompasını çıkartıp tekrar süzgeci taktım.o günden beri gayet süper çalışıyor.eger böyle bir durumla karşılaşırsanız muhakkak bu durumu ustaniza anlatın .size derse olmaz öyle bir şey diye kesinlikle deneyin.zaten usta benzin pompasının suzgecini görünce anlar.benim aldığım Bosch marka benzin pompasi.bu pompayı genelde wosvagende felanda kullanıyorlar.insallah faydalı olurum bundan sonra bu sorunu yaşayacak arkadaslara

• Aynı sorun bendede vardı arkadaşlar.sabahlari 4_5marsda anca çalışıyor ve aracı istop ettikten 5dakika çalıştıracak bile sonra tekrar aynı sorunu yapıyordu.calistiktan sonra istop edip hemen çalıştırınca çalışıyordu.gezmedigim tamirci kalmadı.fakat sorunu bir türlü bulamadılar.tek doğruları benzin pompası oldu.ve bana benzin pompası aldirdilar Bosch marka aldık .ilk iki gun çalıştı sonra tekrar aynı sorun devam.elimde daha önce çıkan benzin pompasını inceledim.el becerim olduğundan benzin pompasını soktum ve sorunu buldum.pompa motorunun altında süzgeç var önce onu cikartim.suzgecsiz geri monte edip çalıştırdım araç artık ilk marşta aliyordu ve sorun cozulmustu.bu şekilde 1hafta kullandım.fakat suzgecsiz sorun olabilirdi pislik çektiğinde motoru yakabilirdi.daha sonra çıkardığım süzgeci inceledim ve sert ve gözenekleri olmayan naylonumsu bir malzeme olduğunu benzin geçişini zorlastirdini fark ettim ve süzgeci ince tornavida ucuyla delikler açtım ve benzin pompasını çıkartıp tekrar süzgeci taktım.o günden beri gayet süper çalışıyor.eger böyle bir durumla karşılaşırsanız muhakkak bu durumu ustaniza anlatın .size derse olmaz öyle bir şey diye kesinlikle deneyin.zaten usta benzin pompasının suzgecini görünce anlar.benim aldığım Bosch marka benzin pompasi.bu pompayı genelde wosvagende felanda kullanıyorlar.insallah faydalı olurum bundan sonra bu sorunu yaşayacak arkadaslara

• Merhaba arkadaşlar,

bu sorunun aynısı benim aracımda da var. Audi A4 1.6 benzinli LPG yok. Bobin değişti, yakıt sensörü dediler o değişti sorun çözülmedi. Şimdi gündüzler sıcak havada daha rahat çalışıyor ancak sabah hava soğukken yine 3. marşta çalışıyor. Sorunu çözen arkadaş varsa buradan paylaşırsa güzel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.