Kaynağınız nedir acaba? Ben auristen daha ağır corolla ile şehir içi performanslı kullanımda 9 litre yakıyorum. Auris 8 i geçmez, 1100 kg zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
1.6 CVT 10 litre yakıyor şehiriçi.
Kaynağınız nedir acaba? Ben auristen daha ağır corolla ile şehir içi performanslı kullanımda 9 litre yakıyorum. Auris 8 i geçmez, 1100 kg zaten.
Kaynağım Tuvnera
Adam göremiyor bi türlü 9 aşağısı
Hangi şehirdesiniz??
İstanbul'da bu bantta yakar yoğun trafikte.
Hocam auris şehir içinde 8 litre, sehirdisinda 6 litre civarı yakar çok km yapan birisiyseniz dizel alın fakat mm almayın çok kötü bir şanzıman, illa toyota alacaksanız düz vitesini alın.
Boyle rezil motor ve sanziman seceneklerinin yanindan bile gecmem. Yil olmus 2014 hala tek kavrama silkeleyen sanzimanlar ve atmosferik benzinlige ortak olabilecek yakit performansi mi kaldi ?
Gidin milyon marka var , vw opel reno fiat citroen kia var.
quote:
quote:
quote:
Kaynağım Tuvnera
Hangi şehirdesiniz??
Tuvnera ben ona defalarca söyledim şu aracı bi uzun yolda kullan sabit hızla gör bi tüketimi diye yok
eşi kullanıyor aurisi güzergah yogun değil konuştuk daha önce
Ben tokattayım ama küçümsemeyin trafiği yoğun bir yer şehir içi 18 km ort. Hız ile geziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mutluakbulut
Hocam auris şehir içinde 8 litre, sehirdisinda 6 litre civarı yakar çok km yapan birisiyseniz dizel alın fakat mm almayın çok kötü bir şanzıman, illa toyota alacaksanız düz vitesini alın.
valla çok kararsızım. dizelden vazgeçmem diyordum ancak dizel otomatik seçeneğim çok az.
1.Seat Leon 1.6 DSG (geri görüş kamerası yok diye kararsızım.)
2. Toyota Auris 1.4 D4D MM ( Cruise Control yok diye kararsızım, camların otomatik kapanmaması ise akıllara zarar 2014'te nasıl böyle bir eksiklik olur anlamış değilim.)
3.Opel Yeni Astra 1.4 Active Select
Bu araçlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
yorum yazan herkese teşekkürler.
Bu arada 8 Lt altına düşen yok mu Auris ile? :)
ermanbozaliE
kullanıcısına yanıt
Leon dsg her acidan digerlerinden ustun hatta 1.2 tsi alip cok daha ucuza ayni yakit degerlerine sahip olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
Leon dsg her acidan digerlerinden ustun hatta 1.2 tsi alip cok daha ucuza ayni yakit degerlerine sahip olursunuz.
Ancak Seat'ın 2. eli düşündürüyor. Bu konuda ne söylersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ermanbozali
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
Ancak Seat'ın 2. eli düşündürüyor. Bu konuda ne söylersiniz?
Alıntıları Göster
yorumları okuyorumda ne kullanan yorum yapmış ne bilen. Herşeyi çok iyi bilen bir toplumuz maşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
yorumları okuyorumda ne kullanan yorum yapmış ne bilen. Herşeyi çok iyi bilen bir toplumuz maşallah.
Alıntıları Göster
C sınıfı HBler ne kadar kötü bir hal almış ya
quote:
quote:
quote:
Kaynağım Tuvnera
Hangi şehirdesiniz??
Tuvnera auris forumunu ele geçirmiş :D her sayfada onun postu ve yakıt tüketimi.. Atmosferik motor illa fazla yakar kaçarı yok :( Şuan kullandığım araçta da atmosferik motor mevcut gaza az basarsam 5 lt normal kullanırsam 7-8 litre performanslı 9 lt + yakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Auris cvt + Prins kit (lpg)
Umut hocam, sizden lpg deneyimlerinizle ilgili bir konu bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ermanbozali
LPG taktırmasak çok mu külfetli?
Dizel ile arada 9.000 tl fark var neredeyse.
Ortlama hiziniza bağlı ama 20-22 gibi hızlarda 8,5 - 9 lt benzin yakar. Tam otm bütün sanziamnlar o şekilde tüketir. 1.2 dsg de aynı hız ortaamasinda 7,5 lt altını goremezssiniz.