aveanın sitesinden bireysel- avea bidünya- servis ücretleri sayfasından baktım da
windows live messenger için ayda 40 kontör demiş..
yeni bir nokia 5320 telefon aldım da cepten internete girsem diye düşünüyorum. zaten ayda 15-20 ytl internet kafe masrafım var ve kullanımım msn ağırlıklı. sizce cepten girmeye değermi?
bu servis ile ilgili detayları bilen varmı arkadaşlar aramızda? yani sınırsız msn paketi mi? yoksa sınırı nedir?
yada nasıl anlatıyım msn ihtiyacını giderecek kadar yeterli süre yada konuşma miktarı olarak tatmin eden bir paket mi?
bilgisi olan varsa çok yararlı olucak. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar yokmu bir fikri olan?
koskoca forumda aveada çalışan fln olmazmı yahu? yada bu paketi kullanan.
vodafone da benzer bir kampanya yapmış ama orada 2000 mi 3000 mi ne limit koyuyor yeni başlamış zaten o yüzden kasıma kadar ücretsiz
bunda da 40 kontor uygun aslında 5000sms almakla aynı şey ama
bilmiyorum aslında şöyle 20 kontor falan yapsalar kesin alınır da 40 bir anda buna düşünde 40 da sms e düşüyor konuşma süresi için de düşüyor bitti gitti 150 :
umarım bu sınırlı değildir yoksa msn de 2000 mesaj anında biter zaten
aveanın sitesinden bireysel- avea bidünya- servis ücretleri sayfasından baktım da
windows live messenger için ayda 40 kontör demiş..
yeni bir nokia 5320 telefon aldım da cepten internete girsem diye düşünüyorum. zaten ayda 15-20 ytl internet kafe masrafım var ve kullanımım msn ağırlıklı. sizce cepten girmeye değermi?
bu servis ile ilgili detayları bilen varmı arkadaşlar aramızda? yani sınırsız msn paketi mi? yoksa sınırı nedir?
yada nasıl anlatıyım msn ihtiyacını giderecek kadar yeterli süre yada konuşma miktarı olarak tatmin eden bir paket mi?
bilgisi olan varsa çok yararlı olucak. şimdiden teşekkürler.
zaten telefonunla uyumlu deil yükleyemezsin yüklesen bile s40 noki telefonun olmadığı sürece tavsiye etmem onun yerine haftalık 9 kontöre 5 mb internet senin işini görür bence...