Arkadaşlar köy de oturdugumdan avea e faturaya geçtim.Faturamı yatırdım yeni fatura kesilecek bizim eski fatura gelmedi.Arıyorum MH yi mail adresinde sorun var diyorlar.Kaç ay okulda bilgi işlemde çalıştım bir çok kez mail aldım attım.Adamlar bilgi. dersi veriyorlar.Gelmiyor diyorum çözüm üretmekten ziyade size sorunu yıkıyorlar. Efatura kullanan varmı acaba ?
Avea.com.tr Online İşlemler'den giriş yapıp tek faturanın e-faturasını mail adresinize talep edebilir, faturanızı PDF olarak görüntüleyebilirsiniz.
Mail gelmiyor ise sorun %99 adres veya gereksiz mesaj (spam/junk dediğimiz) kutusuna düşmesinden kaynaklanıyordur.
arkadaşa katılıyorum.mail adresimde hiçbir sorun olmamasına rağmen bana da bir türlü e faturam ulaşmıyor.
avea faturalı hat kullandığım sıralar aynı sorun bende de vardı demekki değişen bişe olmamış :) tekrar kağıt faturaya dönün inanın daha çabuk gelir :D
e-fatura fatura kesim tarihinden hemen sonra gelmiyor,genellikle son ödeme tarihine 4 gün kala geliyor.Son ödeme tarihi 19 undaysa 15 inde gelir. bana da böyle geliyor ve tepki göstermiştim neden 10 gün önce değilde 4 gün kala geliyor diye.Büyük saçmalık,hem e-fatura gönderiyorsun hemde son ödeme tarihine 5 gün kala gönderiyorsun.Oysa fatura kesim tarihim ayın 26 sı,ama e-fatura fatura kesim tarihinden 20 gün sonra ayın 15. inde geliyor ve son ödeme tarihine az zaman kala.Turkcell de nasıl acaba arkadaşlar,fatura kesim tarihinden sonra hemen geliyormu?
arkadaşlar avea her ayın 23ünde fatura gelirdi bu sefer gelmedi online işlemlerde de yok. bayiye gittim onlarda ödenecek fatura yok dedi. ne iş hiç bişey anlamadım
Fatura alt limiti 14,5 olmuş, ondan az olursa fatura kesmiyorlar, bu arada benimde efatura geliyordu son iki aydır gelmiyor, ayarlarda bir sorun yok, garip bir durum...
banada gelmiyordu mail adresinize gönderdik diyolar yok 3-4 kez aradım gönderdiler sonunda
eee bugün normalde son ödeme tarihinin geçtiği gün ama benim fatura yok. bayiye gidiyorum onlar da fatura yok diyo. para ödemeyecek miyim yani :S avea bana kıyak mı geçiyo :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme