Şimdi Ara

avea faturam yüksek geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde personel tarifesi kapsamında 2 avea hattı var.Biribirlerinden başka çok fazla konuşma yapılmıyor.Buna göre en fazla 15 YTL ücret gelmesi gerekirken birine 21 YTL, birine 18 YTL fatura ücreti geldi.Bu rakamlar bana şişirilmiş gibi geldi.Müşteri hizmetlerine mail gönderdim cevap gelmedi.Vodafone tam anlamıyla piyasaya girdikten sonra bu avea hatlarını iptal etmeyi düşinüyorum.Avea faturası beklediğinin üstünde gelen var mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: alpha06

Bizde personel tarifesi kapsamında 2 avea hattı var.Biribirlerinden başka çok fazla konuşma yapılmıyor.Buna göre en fazla 15 YTL ücret gelmesi gerekirken birine 21 YTL, birine 18 YTL fatura ücreti geldi.Bu rakamlar bana şişirilmiş gibi geldi.Müşteri hizmetlerine mail gönderdim cevap gelmedi.Vodafone tam anlamıyla piyasaya girdikten sonra bu avea hatlarını iptal etmeyi düşinüyorum.Avea faturası beklediğinin üstünde gelen var mı ?

bence konuşma olmadan ücretlendirme olmaz ...
    olsa bile başvur düzeltirler.
    bedavaya konuşuonuz bide vadafonu diounuz nasıl iştir anlamadım
    biz bi sürü kontör verioz turkcelle ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Bizde personel tarifesi kapsamında 2 avea hattı var.Biribirlerinden başka çok fazla konuşma yapılmıyor.Buna göre en fazla 15 YTL ücret gelmesi gerekirken birine 21 YTL, birine 18 YTL fatura ücreti geldi.Bu rakamlar bana şişirilmiş gibi geldi.Müşteri hizmetlerine mail gönderdim cevap gelmedi.Vodafone tam anlamıyla piyasaya girdikten sonra bu avea hatlarını iptal etmeyi düşinüyorum.Avea faturası beklediğinin üstünde gelen var mı ?

Sen yazdıklarımı okumadın galiba.Başvurdum cevap bile vermediler.GSM şirketleri faturalarında böyle hatalar olabiliyor ama bunu kasıtllı mı yapıyorlar yoksa yanlışlıkla mı yapıyorlar onu bilmiyorum. Benim zoruma giden konuşmadığım şeyin faturasını ödemek.Bu ücretler dediğim gibi iki telefonun birbiri ile konuşmasından aveadan telsim yada türkcell hatları yada öbür avea hatları çok arasam sen o zaman gör fatura ücretini.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Sen yazdıklarımı okumadın galiba.Başvurdum cevap bile vermediler.GSM şirketleri faturalarında böyle hatalar olabiliyor ama bunu kasıtllı mı yapıyorlar yoksa yanlışlıkla mı yapıyorlar onu bilmiyorum. Benim zoruma giden konuşmadığım şeyin faturasını ödemek.Bu ücretler dediğim gibi iki telefonun birbiri ile konuşmasından aveadan telsim yada türkcell hatları yada öbür avea hatları çok arasam sen o zaman gör fatura ücretini.

böle şeyler maille olmuor arayıp soraman erekior öüşteri hizmetleri
    faturanın ayrınıtısını iste incele... bakalım ne olcak.belkide biri konuşmuştur.

• yardımların için sağol
  • Sana birşey gelmemiş ve benim arkadaşa göre çok şanslısın. Aynı hikaye üzere, arkadaşımda aldı böyle hat, ilk ay 500 milyon fatura gelince, babası evde kovdu

Ve sonuç...... Parayı öde, sonra itiraz hakkını kullan, nereye başvuruyorsan vur.... Parayı ödedin diyelim, bunun geri dönüşü yok, diyelimki haklı çıktın, bunu sana görüşmesi süresi olarak, gelecek aylara devir ediyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Sana birşey gelmemiş ve benim arkadaşa göre çok şanslısın. Aynı hikaye üzere, arkadaşımda aldı böyle hat, ilk ay 500 milyon fatura gelince, babası evde kovdu

Ve sonuç...... Parayı öde, sonra itiraz hakkını kullan, nereye başvuruyorsan vur.... Parayı ödedin diyelim, bunun geri dönüşü yok, diyelimki haklı çıktın, bunu sana görüşmesi süresi olarak, gelecek aylara devir ediyorlar...

ya şimdi ters bişi sölicem sana gene uyarı gelcek bana neyse....

SALLAMA kardeşim sallama ,bildiğini konuş kim süre veriyor çat diye hesaba para yatırıyorlar,
    allahın seversen yalan söyleme insanlara saçma sapan bilgiler verme sus!bilmediğin şeyler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.