Şimdi Ara

avea ile ilgili anılarımı yazsam kitap olur..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aycell ilk çıktığından beri bu operatörü kullanıyorum.. avea ile mobil öğrenciye geçiş yaptım(hatırlamıyorum belki aycell'de de vardı).. yıllardır mobil öğrenci paketinde yapılan değişiklikleri, oynanan ali cengiz oyunlarını yazsam kitap olur; neyse günümüze gelelim biz..

aveda yaşadığım sorunlar canıma tak edince, hazır numara taşınabilirliği de başlamışken turkcell'e geçiş yapmak istedim.. 1 hafta önce müşteri hizmetlerini aradım, yıllardır yaşadığım sorunların çözülmediğini, üstüne yeni sorunların eklendiğini ve servislerinden artık memnun olmadığımı belirttim.. görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilisi plak moduna girince, dedim daha fazla konuşmanın anlamı yok, anlaşamıyoruz; numaramı turkcelle taşıyacağım.. bunun üzerine bir panik bir telaş bir dil dökmeler başladı anlatamam.. neyse, oradaki yetkili ikna edemedi beni, farklı bir bölüme bağladı.. yeni gelen kişi neden numaramı taşımak istediğimi sordu, anlattım: bir sürü sorun var, çözmüyorsunuz; servis ve hizmet kaliteniz kötü; hem de turkcelle geçtiğim takdirde anında 500 kontör yüklenecek dedim.. (tanıdık turkcell bayisi var, abi gel işlemlere başlayalım, 500lük kontör kartı vereyim hemen dedi) neden geçmeyeyim, hem kaliteye geçiyorum hem de bedava 500 kontör alıyorum dedim.. artı, gençturkcell ve mc donalds (hiç sevmem ama..) gibi avantajlarının olduğunu söyledim.. bunun üzerine, efendim lütfen geçmeyin, yıllardır müşterimizsiniz, sizden çok memnunuz(!) size şöyle bir ek paket verelim dedi: 6 ay boyunca her ay 100 veya üzeri kontör yüklememde (ki en az 150 yüklüyorum zaten) 100 kontör de onlar hediye edeceklermiş.. neyse, biraz daha yok mok dediysem de, kabul ettim (etmez olaydım). tamam, 600 kontörü 6 ayda gönderin dedim.. hayır ben üsteleyince 600 kontör verelim diyorlar, peki aramayanlara neden vermiyorsun? herkese versene böyle extra kontör.. hemen babama söyledim, o da aradı, turkcelle geçeceğim, bir sürü kampanya yapıyorlar, sizde de varsa geçmeyelim boşuna dedi.. babam için de aylık sabit ücretin yarısını iptal ettiler 6 ay boyunca.. buraya kadar eyvallah..

ancak, tüm bu vaatler sözde kaldı.. bu işlemden 2 gün sonra gittim 150 kontör yükledim, ihtiyacım vardı.. bekle ki gelsin hediye kontörler.. yükledikten yarım saat sonra aradım, akşama kadar gelecek, gelmezse tekrar arayın dediler.. yahu ne ile gönderiyorsunuz bu kontörleri, kargoya mı verdiniz kardeşim? tabii ki gelmedi.. 2. gün aradım, gün içinde gelir dediler.. tabii ki gelmedi.. bugün git yarın gel yapıyorlar.. 3. gün aradım, sorununuzla ilgili bir kayıt formu oluşturalım (aferin yeni düşündünüz), arkadaşlar size dönecek dediler.. dönmeyeceklerini adım gibi biliyordum zaten.. daha önce farklı sorunlardan dolayı beni arayacaklardı, aramak yerine mesaj atıyorlar "aradık ama ulaşamadık, siz bizi arayın" diye.. maksat aratıp kontör harcatmak.. neyse, 3. gün bekle bekle arayan soran yok.. az önce yine farklı bir sorundan dolayı aradım(mesaj gönderememe, eksik karakter gönderme, mesajların geç ulaşması vs..), bilmediğim hiçbirşey söylemediler.. eleman yine plak moduna geçince dedim kendimin, babamın, annemin, kardeşimin, kız arkadaşımın hatlarını taşıyorum turkcell'e.. hemen bir üst ikna etme level'ına bağladılar.. tekrar aynı muhabbet, niçin hattınızı taşımak istiyorsunuz diye sordu kızcağız.. dedim ekrana bak, 1 haftada sizi kaç kere aramışım, 1 hafta içinde verdiğiniz sözlerin hangisini yerine getirmişsiniz, yıllardır devam edem problemlerimin hangisine derman olabilmişsiniz? 5 dk dil döktü lütfen geçmeyin, size çok iyi kampanyalar sunduk (600 kontör), daha da iyileri ile önümüzdeki aylarda geleceğiz vs vs.. yalan, hepsi yalan, nerede benim bu ayki 100 kontörüm deyince cevap hep aynı: arkadaşlar ilgileniyor.. arkadaşlarına selam söyle 5 müşterinizi + onların yakınlarını kaybettiniz..

uzun lafın kısası, 1 kere bile verdiği sözü tutmamış (evet iddialıyım), yaşadığımız sorunların kaynaklarını sadece müşterilerinde arayan avea'ya benden kocaman bir şimdi onlar beni arayacaklar, dil dökecekler eminim (daha önce de yaptılar) ve bana büyük bir özür borçlular.. arkadaşlar sakın ola kendinizi ezdirmeyin, siz her zaman haklısınız.. hakkınızı sonuna kadar arayın.. aveayı avea yapan bizleriz, piyasadan silmesini de biliriz.. turkcell ve vodafone aveaya oranla biraz daha pahalı ama ama en azından (umuyorum) avea kadar çok sorunları yoktur..

kusura bakmayın, hayli gerginim, kabalık ettiysem bu seferlik mazur görün..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaanxx -- 14 Aralık 2008; 16:56:06 >

• bendede eskiden dolunay vardı kontör ucuzdu msj 1 kontordü ozamanlar aria ile birleşince hepsi gitti bizde terk ettik artık avea yı.
  • kafama takılan konu,

numarasını taşıyanlara, bayisi olan tanıdıklarının 500 kontör kartı vermesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

kafama takılan konu,

tanıdık bayi olmasa bile arayıp istemek lazım turkcell'den, vodafone'dan.. avea da vermiyor normalde ama diretince yelkenler suya iniyor demekki.. ha yine de göndermedi, orası ayrı
  • avea numarasını taşımak isteyen şöyle dursun,vodafone'dan avea'ya taşınmak isteyene bişle sırt çeviriyor

1 ayda 3 kez başvuru yaptım her seferinde,turkcell bilgilerinizi göndermiyor diye onaylamadılar. bunun üzerine vodafone'a taşınmak için başvuruda bulundum 5 günde turkcell'den vodafone'a geçtim... vodafone'dan avea'ya geçmek için bu sefer başvuruda bulundum bu sefer de vodafone bilgilerinizi göndermiyor dediler. akıl almaz bir sistemleri var bunların ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: omegama

avea numarasını taşımak isteyen şöyle dursun,vodafone'dan avea'ya taşınmak isteyene bişle sırt çeviriyor

1 ayda 3 kez başvuru yaptım her seferinde,turkcell bilgilerinizi göndermiyor diye onaylamadılar. bunun üzerine vodafone'a taşınmak için başvuruda bulundum 5 günde turkcell'den vodafone'a geçtim... vodafone'dan avea'ya geçmek için bu sefer başvuruda bulundum bu sefer de vodafone bilgilerinizi göndermiyor dediler. akıl almaz bir sistemleri var bunların ya

300*2 hediye kontör kampanyası bitsin, anında geçersin aveaya

• tamam da benim geçiş sebebim o zaten yoksa 2.sınıf hizmeti neden alayım ki;300 dkyi kullanıp 2 ay sonra avea'dan kanatlanacağım zaten
  • 500 kontörde kaldı benim aklım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 14 Aralık 2008; 17:51:46 >
  • quote:

avea numarasını taşımak isteyen şöyle dursun,vodafone'dan avea'ya taşınmak isteyene bişle sırt çeviriyor

hocam ne yaptın sen daldan dala

• benim tek amacım sorunun kimden kaynaklandığını öğrenmekti. nedense vodafone bilgilerimi turkcellden alabiliyor ama avea isteyince alamıyor. beceriksiz adamlar...
  • quote:

500 kontörde kaldı benim aklım.

reisim aklına birşey takılmasın.. ben bu yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki, bu operatörler müşteri kaybetmemek ve kazanmak için herşeyi yaparlar.. 500 kontör olayına gelince, ya turkcellin gizli kapaklı bir işidir (emin değilim, ithamda bulunmuyorum), ya da bayinin 500 verince zararı olmuyordur, aksine müşteri kazanınca karı oluyordur.. ben böyle düşünüyorum, başka bir açıklama gelmiyor aklıma..
  • quote:

tamam da benim geçiş sebebim o zaten yoksa 2.sınıf hizmeti neden alayım ki;300 dkyi kullanıp 2 ay sonra avea'dan kanatlanacağım zaten

ben de senin gibi düşünüyordum; 25-30 liralık masrafla vodafone hat + avea 100 kontöre 600 kontörün tadını çıkarmak.. neden olmasın? ama artık avea'yı kullanmaya devam etmem için hayli büyük bir kampanya yapmaları lazım, 600 kontör kurtarmaz artık onları
  • bende 1 hafta once aveaya gecıs ışleımı cıın ıslem yatırdım halen bısye yok kardesımkınıde persembe yaptırdık yaırn acılıyor nası iş ya bu
  • hiç yoktan yeni kampanyalar gelecekmiş baka haberini almış olduk
  • Her zaman derim 3 de çakaldır ama aveanın çakallıkları daha çoktur. Müşteriyi kazıklamama adına en iyisi vodafone dur. Pahalıysa baştan pahalıyım der, hizmetin bedeli şu kadar der.
  • quote:

kafama takılan konu,

Değerli piri reis kardeşim;

Ben nasipse yarın Turkcell'e geçiyorum.Mesaj geldi 08:27'de.
    Bana verilen 500 kontör Çocukluk arkadaşımın bana hediyesiydi.
    Turkcell'e geçişimide kendisi istedi benden bende sonrasındaki 2 ay 100 kontör karşılığı kabul ettim.
    Bu tamamen arkadaşımla aramızdaki sevgi,saygı ve geçmişten süre gelen kardeşlik bağlarından bir jestti.
    Ticari ve başka bir sebebei yok bizim açımızdan bunu böyle bilmeni isterim kardeşim.

Bugün kendisini ziyaret ettim.
    Bir kampanyadan bahsetti HAZIRKART'TAN FATURALIYA geçene 3 AY 480 DAK. 20ytl gibi bir ücretmiş.
    3 ay sonra İSTERSEM 480 DAK . yerine 120 Dak geçebilirmişim.
    Şimdilik TEŞEKKÜR ETTİM.

3 ay sonra her yönü 1 kontöre ucuza arayamazsam VODAFONE geri geçeceğimi söyledim.
    Kendisiyle muhabbet edip ayrıldık ama Vodafone'yi unutmayacağımı bilmesinide söyledim.
    Saygılarımla..

Vodafone'a 3 AY SONRA kampanyalarına göre dönme ihtimalim %80
    Turkcell daha iyisini sunarsa devam edebilirimde 3 aydan sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.