Şimdi Ara

Avea & TTNET Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternete TTNet’le bağlanıyorsanız, hemen faturalı Avea hattı alın, 3 ay boyunca toplam 109 YTL’lik ücretsiz konuşun.

TTNet’li değilseniz, hemen TTNet’e abone olun, Avea’nın bu kampanyasını kaçırmayın.

Toplamda kazanacağınız hediye 960 dakika ile tüm Avea, ev ve iş numaralarıyla doya doya konuşun.

Bir aveasız olarak 3 aylığına kullansammı diye düşünüyorum. Alacaktım zaten. varmı fikirleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgzS -- 9 Şubat 2008; 23:37:56 >

• Benim zamanımda yapmadılar böyle kampanyalar. Kaçırılmayacak fırsat gibi. 3 ay bpyunca beleşe konuş aylık 33 YTL'lik bir sınır var sanırsam. Yoksa aylık 109 YTL'mi?
  • avea nın böyle bi enayilik yapıcağını zannetmiyorum mutlaka devamında belli bir süre kullanma zorunluluğu vardır
  • Kullanma zorunluluğu yok, sadece aktif olsun hattınız 12 ay boyunca yeterli. Üstelik hat açılış vergilerini de ödemiyorsunuz. İlk 3 ay, ayda 1.5 YTL'ye 320dk Avea&Evİş telefonlarını ücretsiz arıyorsunuz, daha sonrasında ayda 1.5 YTL sabit ücreti var kullanmazsanız. Bu kadar olay. Gayet kullanışlı, TTnet'liyseniz kaçırmayın bence.
  • 5 Yıllık aycell-avea kullanıcısıyım, TTnet'imde var niye eski aboneleride kapsamıyor bu kampanya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragut76

5 Yıllık aycell-avea kullanıcısıyım, TTnet'imde var niye eski aboneleride kapsamıyor bu kampanya?

Evet tamamen haksızlık. Bende Superonline ADSL kullanıyorum. 320 dk paketine aylık 30 YTL ödemekten kurtuluyor insanlar ama ben parayla arıyorum aynı şeyleri..
  • Tekel bunlar kardeşim,
    Türkcell, telsim,avea ..... güya rekabet var. Nerde bu rekabet? Aslında rekabet var var ama tüketici lehine değil bu rekabet; En çok hangi şebeke, müşteriyi kazıklıyacak, rekabeti var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede müşterinin faydasına şimdiye kadar ne yapılmış ki şimdi yapılsın
  • ne zaman bitiyo bu kampanya...ve adsl benim üzerime değil ancak adsl kimin üsütne ise o mu yararlanabiliyor..
  • bittimi bu olay? hem avea cıyım hemde ttnet nasıl yapacaz?
  • Bu başlık aslında varmış, ben açmışım taa ay başında

Şartlar vs. orda var, ihtiyacı olan olursa diye linki veriyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_20818524/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.