BAŞARI DESTEK HATTI DİYE BİYERDEN SİZİ ABONE EDİYORLAR SONRA HABERİNİZ OLMADAN GÜNDE 4 KONTÜR ALIYORLAR VE HİÇ FARKINA VARMIYOSUNUZ GELEN MESAJLARI DİKKATLİ OKUYUP KABUL ETMEDEN SİLİN ŞU AN NASIL OLDUĞUNU ANLAYAMADIĞIM , BURAYA ÜYE EDİLMİŞİM VE 8 GÜNDÜR GÜNDE 4 KONTUR YOLUYORLAR AVEA HATTIM VAR MERKEZİ ARADIM BİZİM DIŞIMIZDA BİR SERVİS DİYOR BİNUMARA VERİYOR O NUMARAYLA GÖRÜŞÜRKEN KONTURLER YOLUNMAYA DEVAM EDİYOR VE DİYORKİ TELEFONA OYUN YÜKLEMİŞSİNİZ ONUN ÜCRETİ SİZ HALA YOLUNMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ SABİT HATLARINI BULDUM ARIYORUM 1. SIRADAYIM AMA NE HİKMETSE GÖRÜŞME AÇILMIYOR HALA UĞRAŞIYORUM SONUÇ ALIRSAM YAZACAĞIM
HA BİR DE ŞUNA DİKKAT EDİN SİZ SİZ OLUN SAKIN GÖRÜŞME AYRINTISI İSTEMEYİN AVEA DA GÖRÜŞME AYRINTISI İSTERSENİZ (KONTÜRLÜ DE) İSTEDİĞİNİZ HERGÜN İÇİN 8 KURUŞ ÜCRET ALIYORMUŞ ONUDA KONTÜRE ÇEVİRİP KONTÜRLERİ İÇ EDİYORLAR !!!!!!!!! YANİ 2 AYLIK AYRINTI İSTEDİĞİNİZDE 4,80 YTL LİK KONTÜRÜNÜZ YALAN OLUYOR
kardeşim gerçekten soygunun sınırı yok geçmiş olsun öncelikle cepte sadece konuşup mesajlaşmak doğru olanı geri hiçbirşeyi sorgulamıyacaksın allah belasını versin bunların.
ben de böyle şunu yazın şuna gönderin üye olun mesajlarını hiç yapmıyorum yapmam da.en iyisi bu galiba
quote:
Orjinalden alıntı: pcforum
Avea Online İşlemler kısmından firma mesajlarını almayı iptal edin sorununuz otomatikman ortadan kalkar.
katılıyorum bana 1 yıldır avea dan veya baska fırmalardan hiçbir sms gelmıyor. cok rahatladım
oncelıklı sms aldıgın logo melodı fırmasını tuketıcı haklarına vermelsın .......