Şimdi Ara

Aveada komiklik:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5000 sms yükledim 30 gün sonra 1000 kaldı sonra sms süresi bittinde bidaha yaptım 6000 sms le başladı:D

• quote:

Orjinalden alıntı: .fRt.!

5000 sms yükledim 30 gün sonra 1000 kaldı sonra sms süresi bittinde bidaha yaptım 6000 sms le başladı:D

daha yeni görüyo heralde
  • Ne Güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

5000 sms yükledim 30 gün sonra 1000 kaldı sonra sms süresi bittinde bidaha yaptım 6000 sms le başladı:D

daha yeni görüyo heralde

bna böle şey ilk defa oldu 1 yılda:D
  • ilginç
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

daha yeni görüyo heralde

bna böle şey ilk defa oldu 1 yılda:D

SEN YENİSİN GALİBA

daha çok olur böle vakalar

• Ohohoho bunlar Avea'nın bilinik bugları :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Ohohoho bunlar Avea'nın bilinik bugları :=)

ave a böcük kaynıyo...
  • Hehe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Hehe...

• bendede 5 aydır 5000 devam ediyo nasıl oldu bilmiyorum. bilgi yazıp 3900 a gönderiyorum lütfen 500 yada 5000 yazıp gönderin diyor. 9333ü arıyorum 3624 sms hediyeniz vardır diyor anlayamadım bn bu aveayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolhan1

bendede 5 aydır 5000 devam ediyo nasıl oldu bilmiyorum. bilgi yazıp 3900 a gönderiyorum lütfen 500 yada 5000 yazıp gönderin diyor. 9333ü arıyorum 3624 sms hediyeniz vardır diyor anlayamadım bn bu aveayı.

aynı olayı bi arkadaşım da yaşıyo 4 ayı geçti hala 5000 sms i dewam ediyo. benim de günü dolduğu gün anında silerler msjları hatta otomatik yenilemeyi unutayım bittiği gün msj atmıyolar ben anlayana kadar msjlar kontorlerden gidiyo
    ama bir ay 9000 den fazla msjım olmuştu. hoş 9000 olması ne işime yaradı aylık 1000 msj ancak kullanıyorum

• 20 gündür turkcell kamu dan en az 10 saat arandım arankazandan kontör kazanamadım..müşteri hizmetlerini aradığımda birdahaki ay arayın demez miUcuz ama çok dandik ya..Nt nın kaymağı bitsin sanırım deiştiricem..
  • Avea Da bug çok alıştık biz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.