< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba 9 sene colt kullandim forumda colt konusunda otoriteyim diyebilirim.
Öncelikle colt nedir, colt dunyada alman japon ortak uretimi iki aractan biri (digeri outlander) mersedes ile ortak gelistirilmis, smart for four ile ayni uretim bandında, arka arkaya uretilmis, motor teknik sasi tamamen ayni olan, sadece kozmetik ic dizayn ve dis panelleri farklı olan bir arac. hollanda da eski volvo fabrikasında üretilmiştir. 2005-2012 yillari arasinda avrupada b segmentinin en az ariza cikaran otomobili. 4a90 kodlu dohc mivec 95 hp motor ve getrag uretimi 6 ileri tek kavramların belkide en basarili ornegi olan sanzimani kullanmakta. Ic hacmi aveodan daha genis olan, performans ta da aveo dan ustun olan bir arac, kasa agirligi 975 kg, 95 hp dohc mivec motorla 210 km hiza cikabilmekte. ara hızlanmaları çok başarılı; aracın 1.3 atmosferik olduğunu söylemezsen kimse 1.3 olduğunu anlayamaz o derece performanslı bir motora ve uyumlu bir şanzımana sahip. Yol tutusu cok basarili, suspansiyonlari bu sebepten biraz sert konforu az. Ama tam bir asfalt faresidir. 1.5 110hp ve 1.5 150hp tek kapi versiyonlarida mevcut. Ikisi arasında dusunmeden colt alirdim, sirf üretim kalitesi yeter, Donanim fakiri demissin colt dönemine gore oldukca donanimli idi halbuki? lpg ile uyumludur japonların geneli gibi. ha uyumludur demek subap sorunu olmaz demek değil. o biraz da Allahın emri lpg taktırıyorsan. yürüyeni filan çok sağlamdır; 9 sene 156 bin km de amortisör harici yürüyenden parça değiştirmemiştim ordan hesap et. 45 bine köpekbalığı lancer de bulunabilir belki? Hayirli gunler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Mart 2019; 16:47:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Mart 2019; 17:3:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 23 Mart 2019; 18:29:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Mart 2019; 19:8:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Nisan 2019; 19:57:9 > |