Şimdi Ara

Aveo'mu, Fabia'mı, Era'mı, Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bindiğim 2004 Fabia'yı satıp hem otomatik hem 1.4, hem konforlu hem ucuz hem güzel hem de az yakan bir araba bakıyorum. bir türlü karar veremedim. Bir dönüyorum yine fabia'ya, bir dönüp Aveo inceliyorum. Bir yerden Era duyuyorum. Bir türlü karar veremiyorum. Karar vermemde yardımcı olabilir misiniz. 2009 sonrası ya da sıfır düşünüyorum.

• Çok düşünecek birşey yok Fabia diğer 2 otomobilden daha iyi bir malzeme kalitesine,karosere ve işçiliğe sahip. bu arada hem 1.4 hem tam otomatik araba ekonomik olmaz.
  • opel corsa 1.4 otm. güzel bir tercih olabilir enjoy 111.yıl 32.000 tl ye alınıyor

hem güzel hem donanımlı era ve aveodan daha güvenli sürüşü daha zevkli bir arac corsa

tüketimide ortalama 8 lt. civarı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 8 Aralık 2010; 21:52:54 >
  • sıfır mı 2. el mi düşünüyorsunuz?
  • fiyata bağlı biraz da sıfır mı ikinci el mi olacağı. opel kesinlikle almam. ama şimdi aveo da opel motor mu var o da ayrı.
    ayırabileceğim bütçe sıfır olursa 26-27bin olur, ikinci el olursa 23'ü geçmemeli.
    1.4 otomatikte neden ekonomik anlamda zor olsun.
  • sıfır ise fabiada dsg gibi süper bir artı var ama bahsettiğiniz bütçenin üstünde kalıyor fiyatı.ikinci ellerde fabianın sizin kullandığınız kasasında 1.4 2007 sonrası yeni kasasında 1.6 lık otomatik versiyonu mevcut.1.4 ile çok fark edeceğini sanmam yakıt tüketimi açısından.aveo nun motorunu falan bilmem ama güvenlikte çok büyük zaafı olduğunu biliyorum.euroncap testi çok kötü bir araçtı ve bildiğim kadarıyla düzeltilmedi.hyundai ise fabia nın yanında bir alt kalite gibi durur benim düşüncem.bahsettiğiniz 2.el fiyatına polo otomatikte bulunur diye düşünyorum.internet fiyatları çok yüksek olsada piyasada daha düşüğe bulmak mümkün.internettekiler uçmuş durumda.fabia,polo otomatik daha mantıklı olur bence.ayrıca 2. el fiyatlarını bilmesemde corsalara falanda bakıp karar vermenizi tavsiye ederim.
  • valla düz aveo istersen 1.4 süper bir araç var bende çok temiz, spor mavi, binmedim doğru dürüst 2009 model daha 10binde.

Verebilirim

Ama illa otomatik istiyorsan o başka tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    FOCUS MU COROLLA MI?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben punto evo öneririm 1.4 77hp 8v kötü bir motor değil start stop ile şehir içinde 7lt gibi bir değeri yakalamak mümkün otonatşk vitesinden hill holder ve esp standart geliyor
  • Alabiliyorsan dizel otomatik era al.Yoksa aracına binmeye devap et ve para biriktir bence
  • çok kararsızım. Era'dan elimi eteğimi çekmekteyim ama Aveo'da hala bir gözüm var. Bir fabia kullanıcısı olarak ve bir önceki arabam da Skoda'nın idi, Fabia ağır basıyor ama fiyatı yüksek duruyor biraz. otomatiğini bulmak da zor.
  • hiç aveo kullandınız mı bilmiyorum ama sürüş dinamikler ve güvenlik açısından şu an bile kullandığınız araçtan daha kötü olma ihtimali çok yüksek. Siz yeni fabia yeni corsa veya yukarıda önerildiği gibi punto evoolara bakın. 3 modelin de artıları ve eksileri var ama birbirleri arasında çok büyük farklar yok.
  • Fikir vermesi açısından söylüyorum. 2007 g.punto dym manuel araca sahibim. %70 şehirler arası %30 şehir içi kullanım diyebiliriz. 5.6lt/100 km gibi bir ortalamam var. Tabi 120 yi geçmemek kaydıyla. Dualogic olanlarda durum nedir bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim fabianın iç işçiliği g.puntodan daha iyi duruyor. Ama yinede punto evoya mümkünse multiair e bakmakta fayda var. Yakıt tüketiminin daha az olduğu söyleniyor ( 4.7 - 5.5 lt/100 km) .
  • Era hem ikinci el hem de servis anlamında diğer iki aracın önünde,

Okumanızı tavsiye ederim.

http://forum.arabatercih.com/accent-era-crdi-test-surusu
  • Fabia daha iyi bir tercih olur.
  • Era.
  • Fabianin yanında era iki gömlek kalitesiz kalır hele aveo tümden kalitesiz kalır. Önceki aracınızın yeni nesli olan fabia dan şaşmayın derim ben. Bazı arkadaslar servis yedek parça demiş, ne alaka. Arkadas zaten Skoda kullanıcısı ve eğer bir memnuniyetsizliği olsaydı onu dile getirirdi bence. Buradaki alışveriş merkezinin önüne Skoda stand acmıştı süper b octavia ve fabia yi incedim. Fabia segmentinde şahane bir is çıkarmış bence. Bütçe biraz zorlanır ve alinir. En azından sonrasında pişman olmazasınız. Eracilar alınmadın ama bu kadar çürük başka araba heralde yoktur. Dacia logan ile kazasını gördüm kemerleri takılı yolcu ve sürücünün. Ne hava yastığı açtı ne durdu. Dacia ile kütleme çarpıştılar. Dacia ondan kat kat sağlam kaldı. Eranin bugrulmadik yeri kalmadı. Hatta öyleki aracın 4 kapısı sase eğildiğinden sıkışıp açılmadı. Ve içindekiler camdan çıktı. Ben BOYLE bir kazadan sonra Hyundai yi sildim aklimdan

• Sana daha baştan hiç düşünme fabia yı al diye söze başlıyayım.

Makyajdan sonra donanımı ve tekniği iyileştirilen fabia hem iç mekan genişliği açısından hem kalite bakımından hemde sürüş özellikleri açısından diğer 2 araçtanda çok daha iyi araçlar.

Bild karşılaştırma yapsa aradaki fark en az 60-70 puan fark olurki fabia motor şanzıman iç genişlik ve sürüş özelliklerinde çok çok daha iyi.

Özellikle 1.2 olan motoru tavsiye edeceğim ki çok fazlada çebinden para çıkmaması için bu motor ideal.
    Tüketimi daha da iyileştirilen bu motor çekişte seni çok şaşırtacak.

Kullanılan malzemeler ve donanımı fazlasıyla yeterli olan bu araç diğer araçlara göre çok ta iyi bir oturma pozisyonu sunuyor ,yarı otomtik klimasıyla büyük te kolaylık sağlıyor,fiyat olarakta 24200tl civarına zorlanırsa metalik olmayan renkle alınabilir ki 2 yıl bakımı da bu ayadaki kampanya ile müşterilerine sunuyor.

Git bir incele ve aracı dene .
    Şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.