Bildirim
avermedia tv kartı yardım lutfen!
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arama yaptırmadan önce kablolu yayın antenden normal yayın ayarını yaptın mı -
Ne hikmetse ATV bende de çıkmıyor. Bazı kanalları bendede karlı gösteriyor. Avermedia 203 te herşey güzeldi halbuki.
Arkadaşın dediği gibi normal yayın ve kablolu yayın ayarını yap. Sonra da anten kablosunu kontrol et. -
slm Pixelus,
ben de yeni 203 aldım da ,anladığım kullanmışın sana bir danışayım.kablolu ile kullanıyorum ben de,aynı kabloyu tv ye takınca atv problemsiz ,203 e takınca Atv çıkıyor fakat yatay çizgiler oluşuyor.Bir de hiçbiri TV da aldığım görüntü kalitesinde değil açıkçası,sende böyle bi durum var mıydı? -
ya arkadaşlar eğer odanıs büyükse anteni bi yöne bağımlı tutmayın. anteni odanıza alın bazı kanalların vericileri farklı yönce olabilir antenin yönünü oynatın -
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_15
slm Pixelus,
ben de yeni 203 aldım da ,anladığım kullanmışın sana bir danışayım.kablolu ile kullanıyorum ben de,aynı kabloyu tv ye takınca atv problemsiz ,203 e takınca Atv çıkıyor fakat yatay çizgiler oluşuyor.Bir de hiçbiri TV da aldığım görüntü kalitesinde değil açıkçası,sende böyle bi durum var mıydı?
203 kullanırken yoktu böyle sorunlarım. ATV çekiyordu. Çizgiler de yoktu. Arada oluyordu da kablo ile biraz oynayınca düzeliyordu. Şimdi hiçbirşey fayda etmiyor. -
kablolu tv ayarını yaptımda simdi bu atvyi cıkarmanın bir yolu yok mudur?
avertv programı dısında program falan kullanarakta bu is hallolmuyormu? -
birsey daha yazayım tum frekans araması yaparken izledigimde atv gorunuyor yani atvnin frekansının kartın frekans aralıgının dısında kalması gibi bir olay olmuyor bu belli ama kanalı hafızaya atmıyor işte. -
quote:
Orjinalden alıntı: majorminor
birsey daha yazayım tum frekans araması yaparken izledigimde atv gorunuyor yani atvnin frekansının kartın frekans aralıgının dısında kalması gibi bir olay olmuyor bu belli ama kanalı hafızaya atmıyor işte.
böyle birşey söz konusu bile olamaz
bende avertv go 007(tunersiz) ve 203 kullanan birisi olarak ikisinde de atv ve diğer kanallar çıkıyor ama tv netliğinden her zaman bir kalite aşağıda yayın veriyor bu kartlar -
203 ile bendede ATV çıkıyordu ama 303 ile ATV'yi izleyemiyorum. -
eger 303 kullanıpta atv cıkan bir arkadas varsa nasıl yaptıgını soyleyebilirmi lutfen. -
bi de arkadaşlar 203 ile kayıt yapayım dedim denemek için ,30 dk kayıt için 6 GB gibi bir yer kaplayacaktı.
ki bu bana çok çok fazla geldi,diğer düşük kalitelere çeviremme rağmen de kaydedeğer bir düşme olmadı.Fikri önerisi olan var mı -
quote:
Orjinalden alıntı: ilker_inside
quote:
birsey daha yazayım tum frekans araması yaparken izledigimde atv gorunuyor yani atvnin frekansının kartın frekans aralıgının dısında kalması gibi bir olay olmuyor bu belli ama kanalı hafızaya atmıyor işte.
bende avertv go 007(tunersiz) ve 203 kullanan birisi olarak ikisinde de atv ve diğer kanallar çıkıyor ama tv netliğinden her zaman bir kalite aşağıda yayın veriyor bu kartlar
hocam bu tunersiz noluyo ya?yani bi eksisi artısı var mı acaba?ben de go 007 almayı düşünüyorum da -
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
quote:
Orjinalden alıntı: ilker_inside
quote:
bende avertv go 007(tunersiz) ve 203 kullanan birisi olarak ikisinde de atv ve diğer kanallar çıkıyor ama tv netliğinden her zaman bir kalite aşağıda yayın veriyor bu kartlar
hocam bu tunersiz noluyo ya?yani bi eksisi artısı var mı acaba?ben de go 007 almayı düşünüyorum da
hocam bilen varsa bi cevap versin lütfen
-
özelliği tuner olmaması çekim fena değil görüntü kalitesi güzel ses için ek kablo gerekmiyor pcı dan bu iş hallaoluyor daha küçük boyutlarda bir kart fakat kanal geçişleri 203 ve 303 e göre yavaş -
bende avermedia 303 var. kablolu yayın üzerinden tüm kanalları izleyebiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X