< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avm de gezen evli çiftler neden hep mutsuz?

-
-
avmde gezen evli çiftler mi daha mutsuz
yoksa bir pazar günü sadece 6 kişinin kaldığı bir foruma gelip avmde gezen evli çiftler neden mutsuz diye konu açan mı
bunu bir sorgulamak lazım hocam
-
Bende hep mutlu goruyorum. Siz avm de mutsuz çıft mi ariyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda 6 kişimi var, tatildeydim geldim konu açtım, bu arada evli olup mutlu görmedimquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogavmde gezen evli çiftler mi daha mutsuz
yoksa bir pazar günü sadece 6 kişinin kaldığı bir foruma gelip avmde gezen evli çiftler neden mutsuz diye konu açan mı
bunu bir sorgulamak lazım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catcheee -- 18 Ağustos 2024; 16:52:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
peki künefe yiyip mutsuz birini gördünüzmü?
-
Ya künefe ayda bir yeniyorsaquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogpeki künefe yiyip mutsuz birini gördünüzmü?
temelinde illaki ekonomik sebep vardır derim susarım...
-
https://forum.donanimhaber.com/mutsuz-genc-cekirdek-aileler-antinatalizm--155051613
bu konuyu açıklamıştım hocam
-
Konuya yazdığım kurgu hikayeyi çok içten yazmışım
Avmde gezdikleri için 😆 avmde gezip mutlu olan bekar gördünüz mü evlilik ile mutluluk alakasız şeyler
Catcee'nin cevabını görene kadar bu mesajın ne demek istediğini anlamamıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen birine sesli okumuştum bunu daksjdşalsdaasd
-
Çünkü kfc den Starbucks dan yiyip içememek insanlara koyuyor
Tek aktiviteleri LCW'den bir iki parça çamaşır alıp bay dönerden iskender yemek. böyle bir ortama mutlu olamazlar zaten.
-
Bunu yazmaya gelmiştim. Aktivite olarak AVM gezmeye giden insanlardan çok da bir şey beklememek lazım...
En Beğenilen Yanıtlar

avmde gezen evli çiftler mi daha mutsuz yoksa bir pazar günü sadece 6 kişinin kaldığı bir foruma gelip avmde gezen evli çiftler neden mutsuz diye konu açan mı bunu bir sorgulamak lazım hocam |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X