Şimdi Ara

Ayağımdan Ameliyat Oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Yanlis bir yere actiysam ozur dilerim.Yaklasik bes hafta once ayagimi bir hali saha maci oncesinde isinmak icin sut cekerken kirdim.Kirik dizimin altindaki tibia kemiginin ust ucunda 2 parca halinde ve bu kiriklar 2 adet platin vida ile tutturuldu ve alciya alindi. Bu kemigin iyilee sureci 6 hafta ve alcinin cikmasina 1 hafta kaldi. Doktor alci ciktiktan sonra fizik tedavi yapacaksin ve sonrasinda ise bir sure dizlik takacaksin dedi. Daha once boyle birsey yasamadigim icin sizden bilgi almak istedim.

Sorularim :
    -Alci cikarildiginda ne ile karsilasacagim ve nasil bir his yasayacagim.
    -Fizik tedavide ne gibi hareketler yaptiracaklar.
    -Fizik tedavi kac seanstan olusur.
    -Dizlik tahminen ne kadar kalir.

Acikcasi ne ile karsilasacagimi bilmedigim icin tedirginim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hakkında pek fazla bilgim yokta hocam fizik tedavi olayı sinirlere zarar verme durumunda olur diye biliyorum en azından teyzeme olan durum.
  • öncelikle geçmiş olsun. Alçı çıkarıldığında biraz gücünü kaybetmis hissedeceksin ki çok doğal kaslarini kullanamadığından meydana geliyor, daha sonrasında bu durum düzelecek. Platin vidalarin kemikle tam kaynasması sağlandıktan sonra kemikteki kalsifikasyonun tamamlanması için bir süre zor işlerden kaçınacaksin çünkü platini başta saran kemik mineral bakımından zayif olacaktir. Doktorun daha iyi bilir ama bu söylemiş olduğun süreclerden sonra sapasağlam hayatına devam edeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    BADEMCİK AMELİYATI OLDUM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.